ייאאיי^^

ייאאיי^^

לא הייתי פה מלא זמן... חח בטח בכלל אפחד פה לא זוכר אותי כי הופעתי לאיזה כמה ימים ואז נעלמתי.. אז בקיצור.. אממ הייתי פה לפני כמה זמן וממש רציתי להיכנס לדיבוב וזה.. [חלום שלי מאז ומעולם :) ] אבל אמא שלי לא כזה הסכימה לי בגלל שזה בת"א/ גבעתיים וכאלה ואני גרה בירושלים.. ואין משו בירושלים [תקנו אותי אם אני טועה..] וכבר דיי שחכתי מזה [כאילו בסתר ליבי לא שכחתי מזה :p אבל דיי ויתרתי על זה לפחות עד שימלאו לי 18 שנים ואני אהיה רשאית לעשות כרצוני =] ] אבל פתאום לפני כמה ימים אמא שלי אמרה לי שהיא דיברה על זה עם מישו.. ש"בעסק" חח והיא דיי החזירה את הרעיו ן ואמרה שהיא ביררה לי.. אז עכשיו כל האפשרויות עדיין פתוחות.. ואני מממש ממש מקווה שיצא מזה משו בימים הקרובים היא הבטיחה לברר לי .. [להתקשר].. נאממ זהו :p מה שלומכם?? אממ מה חדש פה?? תספרו לי קצת עליכם.. :)

דוווושה

New member
יאי בהצלחה..:)

ממ שיהיה לך בהצלחה.. ואני אשמח לישמוע שתעברי קורס דיבוב. והיו לך תפקידים אני בטוחה בזה ..:) ממ יש פה חדש וגם שזה יום ההולדת של הפורום היום הוא בן שנה.. אהה וקצת עליי ממ דשה בת 12 מנתניה עברתי קורס דיבוב ודובבתי ב"גשר לטרביטיה " בקולות רקע עם כמה ילדים פה והפורום ומחכה לתפקיד.. ספרי על עצמך גם כי אני לא ממש זוכרת אותך..

חחח תודה :)

אההה מזלללל טובבבבבבבב!!!!! :):):):) לפורום!!1 אזז הייי דשהההה:) נעים מאודד.. :p אני יעל.. בת 15 [ו3 חודשים! חשוב..] מירושלים... אממ מה עוד... מוזיקאית.. [מנגנת על צ'לו..] מכורה לטוסטים :p [כן כן ברגע זה גמרתי טוסט! ] ונראה לי שזהו.. אם מישו רוצה לדעת עוד משו שישאל...

miaBaby

New member
אז ברוך הבא :)

ויש משהו בירושלים, תומיתות זה שם באיזור אבל הם לא עושים הרבה דיבובים ממה שאני רואה. חוצמזה שהאולפנים דווקא ממוקמים באיזורים שיש אוטובוסים מאוד נוחים להגיע אליהם... מקווה שתמצאי את הדרך שלך להגיע לתחום... מומלץ לעבור קורס גם אם מכירים "מישהו" מהתחום שיכול להכניס אותך, סתם בשביל שתלמדי על הבשר שלך איך לדבב מרגיש לפני שאת עושה משהו שעולה לשידור, זה טוב לבטחון וגם לתוצאה שיוצאת בהצלחה

=] תודה..

אממ כן נראה לי שיש הרבה אוטובוסים לאיזור.. ותומיתות זה האולפן שבשורש?? כי אם כן זה ישוב ליד ירושלים שיש אליו אוטובוס פעם ביום בערך.. חח וכן כן בטח התכוונתי לעבור קורס... :)

למעלה