יח6חלבכ9מב DSכ.ץבז.ש

MayLuvsDoug

New member
הווווווו../images/Emo2.gif

תאוריה מעניינת. למרות שהשירים שלהם מכירים. red is the new black
history
אחשםדגוחףשגד. דונט לט מי סטארט, זה לא ייגמר.

הוהוהו

שיר בלינק החודשי: ג'אסט אבאוט דאן!
שיר לא-בלינק החודשי: Kaiser Chiefs - Modern Way Jimmy Eat World - Disintegration Muse - Butterflies and Hurricanes Test-Icicles - Circle.Square.Triangle
הדיסק החודשי: The Toy Dolls - Absurd-Ditties הם מצחיקים LOL
הקליפ החודשי: Rammstein - Benzin XDDD ו... אממ... פרנקו אנ-אמריקנו לעלעלע
אאה.. הסרט החודשי: לא! אני לא אכתוב פתאום 30! הא לכם! אממ.. אממ... בתול בן 40?
ומה שבא לכם. פרק של סאות'פארק: Towelie חיחיחי תורידו.

LOL!!!!11

I can't remember It's all look the same Hold on, let me get high then ill remember where it is -טאוולי מעשן ומוזיקת גן שעשועים ברקע XDD- קארטמן: allright so where is it? טאוולי: where is what? כולם: ahhhhhhhh גיחחחחחחחחחח אממ.. יש לי בטח מלא שגיאות XDD

may90

New member
XD לא יודעת לא ראיתי

אני פשוט מכירה את טוולי
ואת כולם אני רואה פרקים

וואי כואב לי הראש סעמק

שיר בלינק החודשי: josie אחד השירים היותר רומנטיים וחמודים שחבר יכול לכתוב על חברה:/ שיר לא-בלינק החודשי: high as the moon- get up kids my bloody valentine- good charlotte someone's watching over me- hilary duff forget everything- new found glory הדיסק החודשי: דיסק פסקול של טרזן הקליפ החודשי: fat- weird al yankovich אאה.. הסרט החודשי: לא ראיתי סרטים בעע

FallenStar

New member
הינה תשובות...

שיר בלינק החודשי: all the small things הוא הכי אחרון ששמעתי שיר לא-בלינק החודשי: Again,Once Again/Nobody's Star (מדכא...) הדיסק החודשי: Origin/Evanescence הקליפ החודשי: אממ לא יודעת כבר מזמן לא ראיתי טלויזיה אאה.. הסרט החודשי:בנות רעות(כיף ליראות אותו ביחד עים חברות
)

busted4ever

New member
[:

שיר בלינק החודשי:what went wrong שיר לא-בלינק החודשי: sunday morning הדיסק החודשי:in love and death [the used] הקליפ החודשי:almost-b4s אאה.. הסרט החודשי:nightmare before קריסמס [אנילא יודעת לכתוב קריסמס באנגלית |= ]

למעלה