יח"צ למופע מוסיקאלי

psantran55

New member
יח"צ למופע מוסיקאלי

שלום לכולם,

אני מחפש יח"צ למופע מוסיקאלי שייעלה במאי הקרוב בירושלים ובת"א. היות שאני רגיל להיות בצד של הנגן השכיר ולא בצד המארגן, הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על אנשי יח"צ שמתמחים במופעים כאלה, וכמו"כ מהו תווך המחירים שאני צריך לצפות לו. היעד הוא להביא לשני המופעים 150-180 איש, ואני אשלם ליח"צ מכיסי, אז התקציב, לצערי, לא גדול.

בתודה מראש,
שמח לכל עיצה וסיוע

אם מדובר ב2 מופעים יחסית קטנים, אתה יכול...

לנסות לעשות את יחסי הציבור בעצמך, או באמצעות מישהו/י שאתה מכיר ויש לה את האנרגיה והידע הבסיסי, איך לעבוד עם עיתונאים.
יש כמובן משרדי יחסי ציבור שמתמחים בתחום שלך, מופעים וכדומה, בד"כ העלות תהיה יקרה , אבל אתה יכול לבדוק ולהשוות.
נסה לבדוק יחסי ציבור באמצעות המקום בו אתה עומד להופיע, יתכן שהאולם בו תופיע מכיר יחצנים ממופעים קודמים, ויוכל להמליץ לך. נסה גם לשאול קולגות מהתחום שלך.
בהצלחה

psantran55

New member
תודה על התגובה! האם תוכל לומר לי

איפה אני יכול ללמוד איך לעבוד עם עיתונאים? יש מדריכים לזה ברשת? כתבות טובות? טיפים?
ואם אני אחרי הכל לא סומך על עצמי ורוצה לפנות ליח"צ מקצועי- מה סדר גודל העלות?
שוב תודה, ושבוע טוב

יש באינטרנט חומר בנושא, תקיש מילות מפתח..

בנושא "איך עושים יחסי ציבור" וגדומה, גם בפורום תוכל למצוא, יש אנשי תקשורת שנותנים שיעורים אישיים ומלמדים את הנושא בכמה מיפגשים (גילוי נאות גם אני עושה זאת), מיועד למי שיש לו זמן ורצון לעשות זאת בעצמו. אם יש לך שאלות ספציפיות תוכל לפנות אלי במסרים.\
הדרך המקובלת אם תרצה לעשות זאת בעצמך , אתה צריך להכין קומוניקט - הודעה לעיתונות , שתכלול בקצרה את עיקרי הפרטים לגבי ההופעות שלך,(מי, מה, מתי,היכן וכדומה), לאתר את העיתונאים שמסקרים את התחום שלך, לפנות אליהם במייל ובטלפון, ולנסות לעניין אותם.
את הפרטים תמצא בד"כ באינטרנט, ו/או אם תפנה למערכות, מזכירות המערכת, ותבקש לקבל את העיתונאי שמסקר את התחום שלך.
מחירים קשה לתת, כי לא ברור מה בדיוק אתה צריך, לאיזה תקופה ,היקף, אם מדובר פרוייקט חד פעמי .
ריטיינר ממוצע לעסקים יכול לנוע בין מינימום 800 $ - ל1,500 $ , אבל יכול בקלות להיות גם יותר יקר, ואולי גם לכיוון ההפוך במקרים מאוד נקודתיים ונדירים, התקשרות לפי "הצלחה" וכו'..

למעלה