יח"צ לחנות ביתית מיוחדת...

טלי ויש

New member
יח"צ לחנות ביתית מיוחדת...

שלום, אשמח לקבל רעיונות כיצד ניתן לחשוף את חנותי החדשה (בח חודש בערך). החנות ממוקמת בביתי הפרטי ובה נמכרים פריטים מעוצבים לאמהות ופעוטות (תיקים, מנשאים, בובות, בגדי הריון והנקה ועוד...). עד כה, התפרסמה כתבה עלי ועל החנות בעיתון המקומי של הישוב וחולקו פליירים (מעוצבים למשעי) בתיבות הדואר לגבי מכירה מיוחדת שהתקיימה בחנות. הכתבה עשתה שירות מעולה. השאלה היא איך ממשיכים מכאן? תודה!

ron ad

New member
אז...

שלום, מה שצריך לעשות זה לגרום לעוד כתבתות שכאלו להיכתב בעיתונות המקומית - הרי זה עובד (לפי מה שכתבת). אם כך אנו כבר ממוקדים - והיעד שלנו הוא מקומונים באזור - כולם. כדאי לעשות כל מיני גימיקים, ולהעזר במדורי הרכילות. רון

טלי ויש

New member
תודה. איך עושים את זה?

אני מניחה שתציע לי לקחת איש יח"צ - אבל זה לא אפשרי לעסק קטנטן כמו שלי. לכן, אשמח לקבל רעיונות כיצד אני יכולה להכניס ידיעה נוספת לעיתונות המקומית. תודה מראש...

ron ad

New member
הנחתך לא נכונה, הפעם...

שלום, אני לא מתכוון להציע לך לקחת איש יחסי ציבור, הרי מדובר בעסק קטן - חנות ביתית, וכשכזו ללא הרבה פוטנציאל יחצני (אולי העובדה שזו חנות ביתית?). לכן, נסי להביא לחנות אנשים מעניינים - ברמה האזורית. תירמי מוצרים וכו'. ובכלל ניתן לפנות למקומון המתחרה לכתוב על החנות (בדומה למה שנכת במקומון). לגבי איטמים נוספים שניתן ליזום, זה דורש יותר עבודה, תתחילי עם הצעות אלו ונראה איך זה מתקדם. בהצלחה, רון

טלי ויש

New member
שמחה לגלות שטעיתי

אז זהו...שהמקומון המתחרה "נעלב" שלא פניתי אליו...ולכן צריך לחשוב איך ניתן להכניס גם בו ידיעה/כתבה אבל בדרך אחרת...רעיונות ייתקבלו בברכה... חשבתי להציע להביא לחנות מוצרים לתינוקות ואני אמסור אותם כתרומה - אך בישוב יש חנות יד שניה שזו מטרתה ואני לא יודעת איך הרעיון ייתקבל... מה דעתך? האם תרומת ציוד לתינוקות יהווה סתירה/התנגשות בחנות הקיימת בישוב (החנות בישוב אינה למטרות רווח)? ושוב תודה! עצותיך אינן מתקבלות כמובן מאליו.

יש לי רעיון

אולי את יכולה לחבור למישהי בתחום משלים לשלך, ולשתף איתה פעולה. הרעיון שעלה לי בראש הוא למשל מישהי שעושה מסג'ים לתינוקות. את תארחי אותה אצלך, פעם בשבוע נאמר, וזה יביא אליך את הקהל הפוטנציאלי שלך. גם אם הדוגמא הספציפית לא מתאימה לך, תחשבי הלאה באותו כיוון ותוכלי להגיע לדברים נחמדים. בהצלחה!

טלי ויש

New member
הרעיון מוצלח

ואכן כשלחנות מלאו יומיים בערך
ארחתי בחנות שתי מעצבות ויצאנו בפרסום באמצעות פליירים בתיבות הדואר - השת"פ הזה היה מצויין בשבילי - פחות בשבילן. ניסיתי להביא סדנא בנושא מודעות ווסת לנשים - אך לא הצלחתי לגייס מספיק נשים... הבעיה העיקרית שהחנות ו/או המתחם שבו ניתן לערוך פעילות אינו גדול, כך שרעיון כמו פעילות להורים וילדים נופל מהפרק (לפחות בחורף...). הרעיון של עיסוי תינוקות הוא מוצלח ואנסה לאתר מישהי בתחום...אם יש לך רעיונות לתחומים נוספים יותר מאשמח... תודה!

אולי קורס, או לפחות הרצאה בנושא

לידה בבית? היום מאד פופולרי הנושא של דולות. אולי תמצאי מישהי לחבור אליה. מציעה שתגלשי בפורומים רלוונטים, ותראי במה נשים לפני / אחרי לידה מתעניינות. זה יתן לך רעיונות וגם אולי קשרים.

קצת רעיונות שיעזרו..

לא היתי מציעה לך לקחת איש יחסי ציבור בגלל תקציב. נסי ליצור מובילי דעה בקרבתך שיספרו לקהל היעד שלך על המוצרים. גשי לטיפת חלב, והשאירי להם מוצרים ללא תשלום,בקשי שימליצו. ארגני ערב לנשים לפני לידה, אחרי לידה עם הרצאה מענינת בנושאים הרלוונטים וחשיפת המוצרים. נסי שיתוף פעולה עם ארגונים שעורכים קורסי הכנה ללידה על ידי מתן הנחות בחנותך.. כשתגדלי קחי לך בכייף איש יחסי ציבור. בהצלחה ועל תשכחי לספר לנו על ההתקדמות. לי שירון יחסי ציבור

טלי ויש

New member
טיפת חלב

זהו באמת מקום שמסייע לי מאוד - קיים שם פרסום שלי ואני יודעת שהוא אפקטיבי. אכן אנסה ליצור קשר עם גורמים בתחום לצורך שת"פ. אספר בשימחה על כל התקדמות. תודה!

למעלה