יחש דחוףףףף

• פותח הנושא oli7
  • פורסם בתאריך

oli7

New member
יחש דחוףףףף

במיונים למדריכות יחש צריך לדרג את התפקידים. איזה לדרג ראשון שני ושלישי? מה הכי טוב? תודה מראש לכל העונים!!!!

Perrymedic

New member
אין הכי טוב...

די לכתוב דחוף בכל אשכול! את לא לבד בעולם... השאלה שלך לא יותר דחופה מאחת אחרת... ובקשר לשאלה שלך, מה ז"א הכי טוב? זה אישי ותלוי מה את מחפשת. יש אחת שהכי תרצה להיות מ"כית ויש אחרת שבשבילה מדריכת צניחה יהיה הכי מעניין ועוד אחת שתרצה להיות מדריכת חי"ר... אין הכי טוב. זה תלוי בהעדפות... אם תגידי מה את מחפשת בתפקיד אז אולי יהיה קל יותר להגיד מה מתאים בשבילך.

oli7

New member
צודקת

אני רוצה להדריך חיל אכותי לא רק עיוני אלא גם מעשי

נואע

New member
טוב,זה נורא נורא אישי אבל...

הקמ"דים שנחשבים הכי איכותיים זה מורן,חי"ר,שיריון וצניחה למרות שיש גם עוד דברים שהם מעניינים. אני אישית סימנתי במיונים שלי: 1.מורן 2.חי"ר 3.הנדסה קיבלתי חי"ר ואני ממש מרוצה תלוי גם איזה קהל מודרכים את רוצה-חי"רניקים? שיריונרים? תותחנים? תקראי על כל ההדרכות קצת יותר ואז תדעי מה הכי מעניין אותך חוץ מזה שבמיונים עצמם יש הסברים על כל התפקידים ככה שיהיה לך הרבה מידע על הכל וגם יש לך הרבה זמן להחליט... בהצלחה=)

adi1245

New member
אני דירגתי ככה...

1. הנדסה 2. חי"ר 3. מורן 4.שיריון 5. תותחנים 6. לא זוכרת כבר... וקיבלתי הנדסה! =) פשוט זה נראה לי הכי מעניין..

לתשומת ליבך

אם תדרגי 'מ"כית טירונים" בעדיפות גבוהה, ישנה סבירות גדולה ביותר שתקבלי את זה.

adi1245

New member
זאת ועוד...

גם אם תדרגי מ"כית טירונים בעדיפות בינונית, שנה סבירות גדולה שתקבלי את זה.

osnnat

New member
נצל"ש

מישהי כבר קיבלה זימונים לסבב השני (סבב מרץ-אפריל) להדרכת יח"ש? ואם כן, מתי קיבלתם את המכתב לזימון? ולאיזה תאריך הוא? אשמח לתשובה!!! (מחכה לזימונים שיגיעו.. לא קיבלתי עד עכשיו..)

למעלה