יחצנות ויחסיי ציבור

galiamk

New member
יחצנות ויחסיי ציבור

שלום רב, שמי גליה ומצ"ב פרטים לגבי העסק שלי: שיעורי הקפואירה Topeira Capoeira מקבוצת TOPAZIO ברזיל. קפואירה- שיעורי קפואירה לכל הרמות וכל הגילאים,בקבוצות או בשיעור פרטני. סמבה - שיעורי סמבה, אָשֶה (AXE) אירובי. הופעות מצ"ב לינק לאתר שלי: www.topeiracapoeira.area.co.il אנו זקוקים לפרסום ויחסי ציבור אך אין לנו תקציב לכך אנו מוכנים לעבוד תמורת אחוזים, אשמח אם תחזרו אליי גליה [email protected]

galiamk

New member
נו באמת???

למה נו באמת? איך זה שאנשים שמתחילים מחפשים הזדמנויות להצליח כשאין להם תקציב לכך צריכים לקבל תגובה כזאת?? מה כבר עשיתי ביקשתי הזדמנות??? כסף!!! בלי כסף אין הזדמנויות????

אני לא יחצ"נית, לכן אולי אובייקטיבית מספיק

את פונה לאנשי מקצוע, שגם הם רוצים להתפרנס, בדיוק כמוך, ומבקשת מהם לעבוד על מנת לבנות את העסק שלך. עבור זה מקובל לשלם. האם תסכימי לאמן מישהו בקפוארה תמורת הבטחה שרק אם הוא יזכה באליפות הוא ישלם לך? האם תסכימי לאמן אותי באירובי, כשאני מבטיחה לך שאשלם לך רק אם אצליח לרזות 5 קג? באופן דומה אין סיבה שמישהו (בכל תחום שהוא) יעבוד עבורך תמורת אחוזים. על מנת שתגדילי את מכירותיך צריכים להיות בתוקף גורמים רבים נוספים, לא רק יחסי ציבור טובים, כך שהסיכון שאת מבקשת מהיחצ"ן לקחת על עצמו הוא בלתי סביר. אנסה בתגובה נפרדת לתת לך כמה רעיונות להפעלה עצמית.

רעיונות ליחסי ציבור תוצרת בית

אני לא מכירה את העסק שלך, אבל סביר להניח שאת פועלת בצורה לוקאלית, לא ארצית. נסי להעלות את המודעות בסביבתך הקרובה לקורסים שלכם. למשל: 1. הקיץ מתקרב. פני למפעילי קייטנות או מתנ"סים בסביבתך והציעי להפעיל את הילדים באופן חד פעמי, ללא תשלום, בתמורה לחלוקה של פליירים או כרטיסי ביקור. מי שיתלהב אולי ירצה להירשם לחוג. 2. פני לעיריות או מועצות מקומיות באזור שלכם, והציעי לארגן מרתון אירובי / קפוארה או כל תחום אחר בו את מתמחה. מחלקות התרבות מחפשות הפעלות חינם בפארקים, ויספקו לך מערכת הגברה וכל מה שנדרש. את בתמורה תקבלי פרסום חינם. אני מקווה שרעיונות האלה יתנו לך כיוון לתחילת הדרך. ככה זה בעסק חדש: מה שאת לא יכולה לשלם למקצוען שיעשה עבורך - את צריכה לעשות בעצמך.

galiamk

New member
תודה כוונתי

הייתה ששני הצדדים ירויחו לא רק צד אחד כמובן רק שאפשר להגיע להסדר תשלום כלשהו בכל אופן אשמח לשמוע תגובתך לרעיונות. תודה :)

יש חברת יח"צ שעובדת בשיטה כזו

אומנם זה לא לפי אחוזים בדיוק אבל את משלמת רק עבור תוצאות. החברה הזו מתאימה במיוחד לעסיקם כמו שאת מתארת את העסק שלך מכוון שיש ביטוח לתוצאות יח"צ. אני שולחת לך הודעה פרטית עם פרטית ספציפיים יותר

היא לא רוצה לשלם

רוצה לשלם רק שיש עלייה ברישום ואז להתחלק בכסף ובכל מקרה, יחסי ציבור לא תמיד מביאים עוד לקוחות. !!

galiamk

New member
אם הייתה לי האפשרות לשלם

כמובן שהייתי משלמת..ולא הייתי פונה לפורום הזה על מנת להציע הצעה כזאת, ואתה? מי אתה שתחליט ותגיד מה אני רוצה ומה לא? אתה מכיר אותי? יודעת מי אני? מה הרקע? יש דרך להגיב להודעות של אנשים ואם אתה יחצן במקרה אתה לא שם טוב למקצוע בתגובותך...תודה אם אין לך משהו חיובי להגיד אז בבקשה תגיב במקומות אחרים לא על ההודעה שלי...תודה

למה מלחמה כל אחד מביע דעתו

וזה לגיטמי חבל שאת מתרגזת ובכל אני מציעה לך לקחת יעוץ מקצועי ולא יחסי ציבור

בלי כסף(להשקיע)לא פותחים עסק ולא מצליח עסק

עסק, שיווקו, הצלחתו - לא מצליח בלי כסף, בלי השקעת כסף בשיווקו והפעלתו. בשביל לקצור אתה חייב קודם לזרוע, כך גם אם לא תזרע שיווק - לא תקצור רווחים או השקעה. לגיטימי שתרצי לקבל יחסי ציבור על בסיס רווחים, בלי להשקיע כסף. אם זה מתאפשר לך - מה טוב. אבל הטיעון שאין לך כסף לזה הוא לא הטיעון הנכון. בעיקרון לאף אחד אין כסף - לקנות את כל מה שהוא רוצה - את כל העולם ואת כל מה שהוא לא צריך. לכן משתמשים בכסף שיש בסדר עדיפויות הנכון. להקמת עסק והצלחתו השקעת כסף בשיווק היא הכרח בסדר עדיפות גבוה ביותר להצלחה וקיום העסק. זה הזריעה ובלעדיה אין סיכוי שתקצרי הכנסה או רווח. ושוב אני חוזר שלגיטימי שתחפשי בחינם ויבושם אם תמצאי כזה שיביא לך הצלחה. אבל הטיעון אין לי כסף הוא לא נכון ומסוכן לך ולהצלחתך וקיום העסק שלך. כדאי לקרוא בבלוג טיפ יומי: משהו משם בנושא: טרם פגשתי מנהל או בעל עסק שלא היה מעונין להיות יותר מצליח, אבל פגשתי כאלה שלא השקיעו בהצלחה. גם השקעה של כסף בשיווק(פרסום, יח"צ, קידום מכירות) הכרחית להצלחה

למעלה