יחפנית

יחפנית

"יחפנית"! זה היה הכינוי שנתנו לה חבריה מילדות התאווה הגדולה למגע אדמת הכפר עם כפות רגליה גרמו לה לחזור לשם לא פעם , גם כשהפכה לעירונית בכל רמ"ח אבריה לא היססה לפקוד את הביקור בכפר, לחלוץ נעליה ולהתענג מהויברציות שעלו בה . היא היססה לרגע כמו מנסה להיזכר מאין עלו הויברציות לראשונה .. זה היה בשלהי הקיץ האדמה יקדה היא יצאה אל החצר בשמלה לבנה צמודה עד מותניה וארוכה בחלקה השני.. חזיה לא היתה שם וצבעה הלבן של השימלה והידוק הבד רק גרמו לשדיה התפוחים לבלוט ולפיטמותיה להזדקר מבעד לבד. כשהוא לקח מחולות האדמה ופיזר אותן על שדיה גורם לה להרגיש את חום האדמה על שדיה שם הרגישה את הויברציות לראשונה . " יחפנית" הקול כבר נשמע מבעד לגבה ונשימות כבדות ומהירות מצטרפות אליהן היא ניסתה להביט לאחור כשידיו חסמו את עיניה אל תסתובבי, הוא לחש .אני רוצה שתרגישי את כל אותה תשוקה שבוערת ממני והצמיד את אברו הזקור לישבנה היא ניסתה להסתובב אבל הוא שוב מנע בעדה שששש.. שקט ילדה שלי רק תרגישי אמר והצמיד אותה באחת אליו כאילו היתה רכושו מכבר הימים מחכך בגבה ובפלחי ישבנה את אברו הקשיח . השדיים המלאים שלך הכבדים שפיטמותיהן עומדות זקורות אוי השדיים האלה ליוו כן אוננות שלי וכל זיון שהיה לי מעולם אמר ולפת את שדיה בידיו תוך שהוא ממשיך ומהדק אותה לגופו יותר ויותר הכוחניות שהפעיל היו לטעמה , משחק הכוחות שנמהלו בחוסר ודאות המשך.. בוא יבוא

יחפנית המשך

הכוחניות שהפעיל היו לטעמה , משחק הכוחות שנמהלו בחוסר ודאות חלפה במוחה המחשבה על מה יגידו אנשי הכפר "מזדיינת עם זרים "אבל הוא איננו בגדר זר הוא שייך איפשהו לילדות שלי ניסתה להפריך בעצמה את הטענה כשאברו תקוע בין פלחי ישבנה מאיים לקרוע את בד השימלה . עכשיו היא כבר היתה רטובה דיה המשחק הכוחני הטריף אותה היא לא תותר על הזיון הזה רק בגלל המחשבות הזדוניות שעוברות במוחותיהם של אנשים היא התמסרה לשריריו הרגישה את גופה מתמסר לתאווה . הוא שלח את ידיו לשמלתה הרים אותה מבעד לראשה וזרק אותה על הקרקע היא נשארה לעמוד שם הוא עדיין לא נתן לה לראות את פניו ידו האחת נשלחה לירכיה וליטפה אותה עולה מעלה מעלה לכיוון התחתון הקטן שניסה להסתיר תשוקה המשך יבוא

עוד קצת ודי

עכשיו כבר עכול היה להבחין בשדיה שבלטו מצידי גופה טפוחים ולבנים הכבדות שלהן היטו את גופה לפנים קמעה . לא כך ילדה הוא לחש וקימר את גופה כשראשה מורכן על כתפו כך שיכול היה לראות את כל שדיה בתפארתם . ידו הצליחה לתפוס שד אך לא לכסותו פיטמותיה הזדקרו לצביטותיו הוא יכול היה להתפרק רק מן המגע עם שדיה אבל לא הוא ידחה את סיפוקו הוא הסתובב אליה כעת יכלה לראות את פניו אותו כן עברו שנים אך עדיין יכלה להכיר את אותו תלמיד שישב לידה על ספסל הלימודים מפשיט אותה במבטו בכל הזדמנות אפשרית היא ראתה בעצמה כמגשימת חלום והחליטה לעשות זאת על הצד הטוב ביותר התיישבה על ברכיה לקחה את אברו והצמידה אותו בין שדיה הוא נבלע בתוכן הוא התחיל מתחכך בהן מעלה מטה ובאצבעותיו מענג את פיטמותיה הוא לא יכל יותר ובאחת התפוצץ תוך פליטת גניחה חזקה בין שדיה פורק את זרעו הלבן שנמהל בצבע שדיה . היא עיסתה את שדיה בשרידי זכרותו מתענגת שהצליחה להגשים חלומו.

ו..זהו

הוא חבק את ראשה בידו לא תאר לעצמו את גודל החויה שעטפה אותו לחדור לבין שדיה היה משהו מרוחק , חלומי משהו שמעולם לא דמיין בהתגשמות הוא השכיב את גופה מניף את רגליה מעל כתפו והחל ללקק בלשונו את יריכיה המעודנות אט אט מפלס את לשונו לביטנה ולשדיה . יכול היה להרגיש את טעמו של הזרע שדקות ספורות קודם פרץ עליהן בתשוקה ומשם ירד מטה מטה שוקע בטבורה משחק בו בלשונו היא החלה לכוון את ראשו מטה והוא לא דחה את הרגע אברה התגלה לו כפרח ורדרד פס דקיקון של ערוה והיתר מגולח . הוא החלק להחדיר את לשונו לתוכה יונק בשפתיו את דגדגנה היא גנחה .נותת לאנקותיה דרןר והוא אינו מרפה יונק אותה מרגיש אותה מתכווצת על לשונו כןןןן עודד ועוד חודר עמוק והיא היא בשלה חווה את שיכרון חושים מלשונו שעינגה אותה עד קצה הלא יאמן . חבוקים על אדמה חמה משקים את האדמה במיצי תאוותם מסרבים להינתק זה מזו .

bugbuster

New member
אז עכשי אפשר לברך, ../images/Emo39.gif שלום

עכברת הכפר וברוכה הבאה. |פרח הנה עברת את חבלי הלידה לכתיבה ארוטית ראשונה. ממליץ לך להבא לכתוב הכל עד הסוף, גם אם נכתב בחלקים, ולבצע קריאות חוזרות ונישנות, מה שיוריד שגיאות כתיב, והגהה, והחשוב יותר ילטש את הכתיבה. ניתן אולי גם להניח את הכתיבה יום יומיים, למרות הלחהט לפרסם, ואחרי כן לקרוא שוב, וללטש. זו כתיבה ייצרית. ויחסית ללא מעצורים לכתיבה ראשונה. אז זהו. הכתיבה הזו כבר היסטוריה. שבי לכתיבה הבאה.

למעלה