טוב שמבחינים... מה שהכי חשוב     שהמרק יהיה טעים.
צ צליליתה New member 8/10/16 #25 נצלש - האם גם הביטוי לשתות תרופה מגיע מאותה תפוצה? יש לי חברה ששותה תרופות, ואני, במו עיני, ראיתי שאלה כדורים, ולא נוזל
נצלש - האם גם הביטוי לשתות תרופה מגיע מאותה תפוצה? יש לי חברה ששותה תרופות, ואני, במו עיני, ראיתי שאלה כדורים, ולא נוזל
ס סופהו New member 8/10/16 #26 תרופות נוטלים, לא? אולי שתיית תרופות מגיעה מהתקופה שמעכו את הסולפה בכפית, הוסיפו קצת מים והפכו את הכדור לעיסה נוזלית?
תרופות נוטלים, לא? אולי שתיית תרופות מגיעה מהתקופה שמעכו את הסולפה בכפית, הוסיפו קצת מים והפכו את הכדור לעיסה נוזלית?
P prizman New member 8/10/16 #27 ייתכן ו זה מהתקופה שבה כוסית וודקה או ברנדי נחשבה לתרופה הטובה ביותר לכל מחלה. מחשבה נכונה אגב שטרם פסה מהעולם.
ייתכן ו זה מהתקופה שבה כוסית וודקה או ברנדי נחשבה לתרופה הטובה ביותר לכל מחלה. מחשבה נכונה אגב שטרם פסה מהעולם.
P prizman New member 8/10/16 #22 לוגמים, גומעים, אוכלים, שותים, כל התשובות נכונות. סמן עיגול סביב התשובה הנכונה.
ס סופהו New member 8/10/16 #24 ללגום מרק בחורף זה... ת-ע-נוז. (דן בן אמוץ) אפשר גם לשאוב.. ושיהיה מלווה בהרבה רעששששששששששששששש יש גם המבדילים בין אכילת מרק מקערית המרק, לבין שתיית המרק מכוס.
ללגום מרק בחורף זה... ת-ע-נוז. (דן בן אמוץ) אפשר גם לשאוב.. ושיהיה מלווה בהרבה רעששששששששששששששש יש גם המבדילים בין אכילת מרק מקערית המרק, לבין שתיית המרק מכוס.