יחס

גלגולו

New member
יחס

היי, סתם זורקת נושא לדיון, אני בתחילת תהליך כבר חתמתי מול אחת החברות אבל לפעמים יש תחושה שאני בתוך סרט נע. עוד שביררתי בין כמה חברות התחושה היתה ״את צריכה לשלם ככה וככה. בתמורה תקבלי ככה וככה. תבואי תקחי ומה שיהיה יהיה. תודה !!! ואז צצות שאלות. לפעמים סתם שאלות לוגיסטיות של איך ומתי. ולפעמים לא נעים לנג׳ס אבל חייבים ואז אתה מרגיש שעונים לך אבל במן ״אוף עוד היסטרית עם מיליון שאלות״. אולי אני לא צריכה להיות מופתעת אולי ככה זה. אבל זה יכול להיות מתסכל ?? מזדהות ? ??

nitsan2016

New member
זה לא צריך להיות כך

אנחנו עוברות תהליך קשה מבחינה נפשית פיזית וכלכלית, אין סיבה שלא יהיה איתנו סבלניים וקשובים. אני עברתי כעת תהליך במדריד הצוות היה מקסים אדיב וסבלני, והכסף נשלח אליהם כ 5 ימים לפני הטיסה שלי אליהם. ביעוץ הראשוני שילמתי מראש ואחר כך כל הטיפול עד להפריה לא דיברו איתי על כסף בכלל, שאלתי מה שרציתי ותמיד ענו בנעימות. הלחץ שלנו ההתלבטיות זה מובן מאליו ואם הם לא יתנו לנו את התשובות כמו שצריך אז מי . שיהיה לך ולכולנו בהצלחה רבה אמן

אני לא חושבת שצריך לקבל יחס כזה....
את קונה שירותים ובהרבה כסף, אף אחד לא נותן לך מתנה או שירות בחינם כך שאני חושבת שחברות צריכות לשנות את הגישה שלהם
אני יודעת שחלק עושות זאת ושחל שינוי מאז שאני עברתי את התהליך.
אישית אני חושבת שלא צריך להתפשר על יחס ועל איכות השירות
בהצלחה
איילת

אני דווקא גם הרגשתי שמציקה

עברתי את התהליך כמה פעמים, אז בהתחלה היה בסדר אבל בהמשך התחלתי להתבייש לשאול שאלות.
למשל כששינו לי הורמוני והגדילו משמעותית את הכמות שאלתי האם זה נחוץ כי הצליח לי גם בלעדיהם, קיבלתי תשובה מאוד תוקפנית. שזה המצב ורופא יודע יותר טוב ( אין ויכוח) פשוט לא רציתי לדחוף הורמונים נוספים מיותרים אולי.
לי הרגיש שממש כועסים עלי.
אבל למי אכפת.... העיקר הצליח :)))

בהצלחה!!

רוחנית11

New member
מזדהה עם מה שכתבת

גם בשלב הבירורים, עוד לפני שבחרתי חברה לעבוד איתה, הרגשתי שכולם רק רוצים שאשלם להם ואעזוב אותם בשקט והם כבר יספקו את הביציות.
התהליך שאנו עוברות הוא תהליך קשה ביותר מבחינה נפשית ואני חושבת שהחברות והגורמים שעוסקים בתחום, חייבים להיות עם אמפטיה מינימלית למטופלות.
בכל פעם שאני שואלת שאלה, אני מקבלת תחושה שאני מטרידה. הייתה פעם אחת שהייתי צריכה לעשות החזרה והבדיקות של התורמת עדיין לא הגיעו. המתאמת מטעם החברה לא חזרה אליי במשך כמה ימים, אז פשוט נאלצתי להתקשר למעבדה באוקראינה ולבקש מהם ישירות את הבדיקות. אני חושבת שבשביל הסכום שאנו משלמות, מגיע לנו שיתייחסו אלינו כבני אדם ולא רק כאל אמצעי להרוויח כסף

מזדהה איתך

אני חושבת שבשום שוק שבו מוכרים מוצר תמורת כל כך הרבה כסף, מתייחסים ככה ללקוחות. יש תחושה של ניצול המצב שלנו ולא ברור איך זה שעם כל כך הרבה חברות שמתחרות היום אחת בשנייה עדיין מרשים לעצמם בחברות להתייחס אלינו בחוסר סובלנות. זה בא לידי ביטוי בהמון דברים. בעיקר בזה שאם את שואלת שאלות יותר מהממוצע כי את לא מעוניינת בשיטת "סמוך על סמוך" בנושא כל כך חשוב, את מקבלת תחושב של אוף איזו קרציה תשלמי ותעזבי אותנו בשקט. אני אישית מרגישה מאוד רע עם הדבר הזה. אגב, אני גם חושבת שלשלם 30 אלף ש"ח ועדיין להמתין בתור לרופא שעתיים זו חוצפה. לא לקבל מענה לכל השאלות בסבלנות, זו גם חוצפה. זה פשוט ניצול של מצבנו. עצוב. מקווה שישתנה מתישהו.

היי גלגולו

כמו שכתבו כבר לפני, אין שום סיבה בעולם שתקבלי יחס
כזה. אנחנו משלמות המון כסף ומגיע לנו שירות מעולה.
את התרומה שלי עשיתי דרך מנור ומעולם לא נתקלתי
ביחס שכזה. במהלך ההריון הסתבר שהעובר שלי גדול
ובקשו ממני להביא פרטים על משקל הלידה של התורמת
וילדיה. קבלתי תשובה תוך 24 שעות. כשהילד שלי היה בן
חצי שנה הופננו לבירור אצל רופא ריאות ואלרגיה ושוב
הייתי צריכה לקבל מידע על ההיסטוריה הרפואית של
התורמת. גם הפעם התשובה הגיעה במהירות. לא קיבלתי
אף פעם הרגשה שאני נודניקית.
מגיעה לך לקבל שירות מעולה ולא פחות מזה.
בהצלחה יקירה

אני עברתי את התהליך מס פעמים ויכולה רק להגיד לך שהיו מקומות

שהיחס היה כזה כפי שתיארת ,תהליך אחד היה ממש נוראי
בסוף שעברתי את התהליך האחרון המוצלח (למ\ציין 555) אצל ל.ב הבנתי שיש גם אחרים קיבלתי יחס סבלני אוהד ליווי אותי בכל התהליך ענו לכל שאלה
וממש לא..אנ לא חשבת שמגיע יחס כזה בשום מקום שנותן שירות או מוצר
וכפי שאמרו החברות כאן -אף אחד לא עושה לך טובה את קונה שירות בהרבה כסף ומצבנו הפיסי והרגשי לא פשוט
אל תסכימי לקבל יחס כזה ואם יש צורך שיקלי אלטרנטיבות עד שתמצאי את המקום הנכון לך

למעלה