יחס של תלמידים

silencEmo

New member
לא מסכימה איתך

חו"ל. כל החברים. יאללה לישון. יייאאא רייטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט. אין מצב... וההצגה הייתה לא משהו.

silencEmo

New member
נואפ

חחחחח פשוט אני מכירה מהב"ס שלך ואמרו שהיה סאאאקס

silencEmo

New member
חחח אבל אני מכירה אותך

ואת אותי :) אבל בשביל הכיף, אני אשאר מסתורית (ל10 הדקות הקרובות כי אחרי זה זה יפסיק להיות מעניין וזה סתם יעצבן)

gold ayelet

New member
פולין זה לא חו"ל וזה לא טיול שנתי

הנה דוגמא למישהי שלא צריכים להוציא אותה לפולין! וחץ מזה שאם הם היו ערים כל הלילה -יכולה להיות שזה גם גרם לזה שהם לא יקומו בבוקר ולעכב את המשלחת

NYMets Man

New member
פחחחחחחחחח

ומי מינה אותך להחליט את מי להוציא למשלחת ואת מי לא? דברי חלש...

Blade Of Fire

New member
נו די.. די כבר

יא-אללה... אז אוקיי הייתה שואה וכולם זוכרים אותה אבל ההתעסקות האובססיבית בה והעובדה שיום השואה הוא יום טאבו-די כבר! הבנו את המסר! שלא תחשבו אחרת- אני חושב שיום השואה הוא יום חיוני.. כמו שכבר רבים אמרו את זה ורבים יגידו את זה-הדור שעבר אותה הולך ונעלם ואנחנו צריכים לזכור אותה, אבל כל אחד זוכר בדרכו שלו. האחד ילך למקסימום טקסים, יזפזפ בין הערוצים ביום השואה כדי לראות את כל הסרטים והאחר ירכין ראש בצפירה, ייזכר בסבא וסבתא וזהו-כל אחד בדרכו הוא. המטרה בכל החפירה הזאת היא שלא כל אחד חיב ללכת להצגה על השואה כדי להבין את גודלה ויש כאלו שיעדיפו ללמוד למבחן או בוחן כי הם שמים את זה בראש העדיפויות שלהם-להתרכז בעתיד ולא בעבר. אותה הקבלה אפשר לעשות לילדים ש"התפרעו" (נו באמת.. אז הם רצו במסדרונות וצעקו וצחקו- הם רק היו מי שהם ביומיום)- הם לא התרכזו בעבר אלא בעתיד.. בשמחה, אושר. בחיים. לסיכום כל החפירה הזאת-כל אחד מתבטא בדרכו שלו. וכמו שכבר אמרו ויגידו-במקום להתרכז בקדושת המוות, אנו צריכים להתרכז בקדושת החיים.

שאניה

New member
לא מסכימה איתך..

ממש חבל שהמבחן או הבוחן שיש לילדים האלו באזרחות יותר חשוב להם מנושא השואה. לא משנה איך זה מתבטא (הצגה וכו'..) אני מתביישת בסדר עדיפויות של הדור שלנו

Blade Of Fire

New member
למה שיהיה חשוב פחות מהשואה?

תלמיד בן 15-16 שכל מה שמעניין אותו זה הציונים שלו כי מה לעשות מערכת החינוך שלנו כיום היא בית חרושת לציונים, יעדיף לחרוש למבחן מאשר ללכת לראות הצגה על נושא שטוחנים לו במוח כבר 15-16 שנה כל שנה. העובדה שכל יום אחר לא מוגדר יום השואה לא אומרת שאין איזכורים של השואה בכל יום. המדינה הזו הוקמה על השואה וכל יום שבו אנו חיים בה מזכירה את השואה וכל תלמיד שלומד היסטוריה מודע לעבודה הזאת וזוכר את העובדה הזאת. היו איזה כמה טקסטים של טקס יום השואה הלאטרנטיבי שמדברים על נושא הטחינה של השואה.... אם אני אמצא אותם מחר אני אביא אותם....

סוניה!../images/Emo60.gif

קודם כל, למורים כן היה אכפת. מה הם היו עושים? שולחים אותם במטוס הביתה? כן בטח. הם ציפו מאנשים שיכבדו אחד את השני, אנשים החליטו שהם שמים על זה זין, והפריעו לכל העולם ואחותו. אין מה לעשות. הם צעקו קצת, אבל מה עוד הם היו עושים? בקשר להצגה, לדעתך זו לא סיבה מוצדקת. ולכן את גם באת להצגה. גם לדעתי זו לא סיבה מוצדקת, ולכן גם אני באתי להצגה. אבל יש אנשים שמבחן באזרחות יותר חשוב להם מלראות הצגה, כן, למרות שהיא בנושא השואה. זה לגיטימי מאוד, זו זכותם המלאה, ואפילו שזה מקומם אותך - את צריכה לדעת לקבל את זה.

תראי

גם חברות טובות שלי מהכיתה לא באו להצגה היה להן אכפת מהנושא הזה אבל היה להן גם חשוב להצליח אבל בכל מקרה אחרי מה שאמרת החלטתי לקבל את זה ובעניין המורים צודקת שאי אפשר היה לעשות כלום יש אנשים ששמים זין על כל העולם ואחותו וצריך להתעלם מזה

LuNa MaJnUnA

New member
כל מי שהיה בבן גוריון מהשכבה שלך

ראה את ההצגה ויודע שהיא חרא. שיקול לא לבוא..

לא הבנתי את ההקשר:p../images/Emo60.gif

ולביצפר שלי מגיעים בכלל מרשיש ואחד העם כמדומני

LuNa MaJnUnA

New member
ובן גוריון.

מרשיש מגיעה רק כיתת המחוננים בכלל. אל ההצגה שלכם שלחו את בן גוריון שנה שעברה או לפני שנתיים. אני יודעת על אנשים מי' שלא הלכו אליה כי היא משעממת ומיותרת.

מה פתאום, מרשיש מגיעים../images/Emo60.gif

גם לא מחוננים, תלוי באיזור המגורים. הם מתחלקים לאחד העם וגולדה:X

NeTa MuFlEtA

New member
תיראי סוניה,

את צודקת, אני חושבת כמוך שהנושא הזה מאד מאד חשוב, נושא עמוק וכואב. אבל כל אדם והסדר העדיפויות שלו.. את מבינה? אין לך מה לעשות בנדון. תעשי מה שאת חושבת. תנהגי לפי עקרונותיך.. תלכי את.

למעלה