יחס משפיל בוועדה!

אלעד299

New member
יחס משפיל בוועדה!

שלום רב לכולם! רציתי לברר האם ישנה אפשרות, וכיצד אני יכול למחות על יחס יחס משפיל שקיבלתי בוועדה, התנהגות פשוט מגעילה מעין כמוה. חשוב לציין שעברתי לא מעט וועדות בחיי, אבל זה היה פשוט בלתי נסבל. תודה למשיבים.

נכון זה קרה בחיפה ?!...

ועל מה הוועדה אם מותר לשאול ?, אם זה על נכות נפשית אז זה בהחלט היה צפוי...

אלעד299

New member
אכן כן,חיפה,נפשי.

שוב אני מציין. עברתי וועדות , לא מעטות אבל הוועדה האחרונה בלי שום קשר הייתה שיא השיאים.בלי שום קשר לאחוזים. רציתי להתלונן עוד לפני. אבל יש כאלו שאמרו זה לא יעזור או חכה עד שתקבל תוצאות. יושבת שם איזה גברת שחושבת שהיא מנהלת איזה מופע סטנדט אפ, ושאר הרופאים יושבים ונהנים.אם ההיתי נתקל ביחס דומה או לחלופין באותה גברת בנסיבות אחרות,קשה לי להאמין שהדברים היו מתנהלים בצורה דומה לזה שבוועדה.

עָנת

New member
אלעד../images/Emo39.gif צר לי על ההרגשה שיצאת

מהועדה. לצערי אתה לא הראשון,ובטוח לא האחרון שמרגיש כך. שולחת לך
וירטואלי,ומקווה בשבילך שהחלטת הועדה תהיה הוגנת.

תלונה, יש מה לעשות!!!

קבל פרוטוקול יהיה עליו את שם הרופאה. אתה יכול להגיש תלונה ליו"ר ועדת האתיקה של הרופאים פרופ' אבינועם רכס בבית חולים הדסה בירושלים או לפחות לברר אצלו איפה מגישים. ניתן לפנות בתלונה למשרד הבריאות. אפשר לשלוח עותק תלונות אלה ליו"ר ועדות רפואיות חיפה ולעו"ד פרנקל, ראש היחידה לתגמולים וקביעת זכאות נכים במשהב"ט. אל תוותר!!

אלעד299

New member
אהלן...

ענת- אני מודה לך על ההזדהות, לא משנה כמה וועדות עוברים בחיים, תמיד יוצאים מהם בהרגשה מגעילה, ואני כבר לא מדבר, שמאשימים את עצמנו על זה שלא נזכרנו בכל, אלא במין יחס שאפילו ממוכר בפיצוציה תקבל יחס יותר טוב. עומר-אני מודה מאד לך על תשובתך. אולם ישנן שתי בעיות:א.בוועדה ישבו מספר רופאים, וכיצד אפשר לדעת, מי זו היתה "המנחה של הערב"? ב.עם יד על הלב, ואני בטוח שחלק מהאנשים פה לא יסכימו איתי, ואפילו יתקוממו, נכון לעכשיו המצב הוא שאני שפוט שלהם ולא הם שלי, משמע- כמו בכל מקום שבו אתה זה שצריך לקבל שירות, ברוב מהמקרים אתה צריך להיות וסלחו לי על הביטוי "כלב טוב", בכדי לקבל שירות הוגן.תעשה צרות-אין בעיה החשבון בוא יבוא איתך. והחשש הוא שבסופו של דבר אני זה ש"אשלם" על זה שהעזתי למחות על יחס מלגלג כזה או אחר. ולכל האמיצים שאומרים שזה לא ככה-תהיו שנייה אמייתים עם עצמכם עם יד על הלב, ככה זה עובד, ולא מדובר רק בוועדות של משהב"ט.ולא אני לא מדבר מתוך יאוש, אלא מתוך ציון עובדה כואבת. ואתה עומר, ביום מן הימים שתהיה יו"ר הארגון, אל תשכח את עניין הטיפול בוועדות,שכן לא מדובר פה בטובות הנאה, אלא בנורמה חברתית מן המעלה הראשונה-לכבד כל אדם באשר הוא, במיוחד אדם אשר מגיע לו.

רופאים בועדות רק בני אדם

מניסיון, הם לא נהנים מתלונות נגדם, ובדרך כלל זה עוזר, אפילו במובן זה שהיא אותך בעתיד לא תבדוק ועל זה נאמר נפטרנו מעונשו של זה...

bil13

New member
מסכימה עם עומר .אסור לוותר לאף אחד.

כי ההתנהגות היא פועל יוצא לשתיקה שלנו.

לאלעד

אולי תסביר מהו בדיוק היחס המשפיל.אינני מסוגל להבין מושג זה כאשר מדובר בועדה רפואית.

אלעד299

New member
מה זה יחס מגעיל?../images/Emo26.gif

יחס מגעיל זה שלא שואלים אותך ממה אתה סובל. אלא אומרים "אתה נראה לי בסדר גמור", יחס מגעיל זה שאומרים אז מה אמרנו יש לך בעיה ברגל, שבפועל הפציעה שלך היא בכלל שונה, יחס מגעיל זה שאתה מביא חוות דעת ואומרים הנה עוד איזה חתיכת נייר שלא אומרת כלום, יחס מגעיל זה שמנסים להסתחבק איתך ולדחוף לך מילים בפה תוך כדי ניצול מעמד והעובדה שאתה אצלם "בבית".יחס מגעיל זה שהם מקיימים שיחה פנימית על נושאים שלא קשורים, תוך התעלמות העובדה שזו בעיה וועדת רפואית, יחס מגעיל זה שכל מילה שיוצאת מהפה - הם מנתחים בצורה צינית ובדיוק במשמעות ההפוכה,זה מספיק? עכשיו מה - לכל אלו שאומרים למה לא החזרת להם או לא פתחת עליהם את הפה בחזרה, אתם חושבים עם יד על הלב שזה היה מועיל לי? זה כמו לתת הערה לאיזה אדם שמתנהג בחוצפה בכביש, בתור לבנק או כך הלאה ......זה לא חברת סלולרית , אתה לא יכול לעבור למתחרים, ואין בכלל עניין של תודעת שירות אז.זה מה יש,לא טוב לך -תשתוק. מכתבים, תלונות, וכו הלאה מאנשים בודדים זה כמו כוסות רוח למת, אם היה פה את הגב של הארגון שמייצג 50000 אלף איש ואישה, שכולם אבל כולם קיבלו לפחות בוועדה אחת, דבר אחד מהרשימה החלקית של יחס מגעיל שהזכרתי דברים היו נראית אחרת. אבל למה מה קרה?למישהו במגדל השן רע?אז למה לשנות?

למעלה