אהלן...
ענת- אני מודה לך על ההזדהות, לא משנה כמה וועדות עוברים בחיים, תמיד יוצאים מהם בהרגשה מגעילה, ואני כבר לא מדבר, שמאשימים את עצמנו על זה שלא נזכרנו בכל, אלא במין יחס שאפילו ממוכר בפיצוציה תקבל יחס יותר טוב. עומר-אני מודה מאד לך על תשובתך. אולם ישנן שתי בעיות:א.בוועדה ישבו מספר רופאים, וכיצד אפשר לדעת, מי זו היתה "המנחה של הערב"? ב.עם יד על הלב, ואני בטוח שחלק מהאנשים פה לא יסכימו איתי, ואפילו יתקוממו, נכון לעכשיו המצב הוא שאני שפוט שלהם ולא הם שלי, משמע- כמו בכל מקום שבו אתה זה שצריך לקבל שירות, ברוב מהמקרים אתה צריך להיות וסלחו לי על הביטוי "כלב טוב", בכדי לקבל שירות הוגן.תעשה צרות-אין בעיה החשבון בוא יבוא איתך. והחשש הוא שבסופו של דבר אני זה ש"אשלם" על זה שהעזתי למחות על יחס מלגלג כזה או אחר. ולכל האמיצים שאומרים שזה לא ככה-תהיו שנייה אמייתים עם עצמכם עם יד על הלב, ככה זה עובד, ולא מדובר רק בוועדות של משהב"ט.ולא אני לא מדבר מתוך יאוש, אלא מתוך ציון עובדה כואבת. ואתה עומר, ביום מן הימים שתהיה יו"ר הארגון, אל תשכח את עניין הטיפול בוועדות,שכן לא מדובר פה בטובות הנאה, אלא בנורמה חברתית מן המעלה הראשונה-לכבד כל אדם באשר הוא, במיוחד אדם אשר מגיע לו.