יחס מגעיל

hag36

New member
יחס מגעיל

זוהי שאלה לכל הגברים בפורום, ממספר נשים נשואות שאינן מבינות התנהגות החוזרת על עצמה. אנחנו חיות בנישואים טובים יחסית ומדי פעם אנחנו שמות לב לתופעה מגעילה מצידכם הגברים. כשאתם מקבלים הכל מאיתנו, אהבה,סקס, אוכל וכמובן יחס חם אתם חייבים להרוס מדי פעם את התחושה הטובה בהתנהגות מגעילה כלפינו ורק שאנחנו מתייחסות אליכם באופן קשוח ומגעיל הכל חוזר לקדמותו. אומרים שכשמקבלים הכל על מגש של כסף אז כבר מתרגלים לטוב וחייבים קצת רע לאזן.... נו, מה גברי הפורום הזה יענו לנו, שהנישואים שלנו במשבר? שבחרנו בגברים הלא נכונים? תודה מראש

את כנראה קוקו אמיתית

מה זה צריך היה להיות או להביע בדיוק הקשקוש המקושקש הזה?

האם השאלה פרובוקטיבית?

נראה כך, לפחות בגלל ההכללה וההתרסה. מכל מקום, אולי הגברים שלכן (באותה קבוצת נשים) נוהגים מדי פעם באופן שפוגע בכן, אך לא אמרת שהם עושים זאת בכוונה תחילה. לעומת זאת ציינת בפירוש כי אצלכן התנהגות קשה ומגעילה היא מכוונת ונועדה למען השגת מטרה ("ורק שאנחנו מתייחסות אליכם באופן קשוח ומגעיל הכל חוזר לקדמותו" - אילוף הסורר?). על פי מה שאת כתבת, יתכן שאתן בחרתן בגברים הלא נכונים - אינני יודע זאת - אבל מן הכתוב ברור יותר כי הם כנראה בחרו בנשים הלא נכונות.

את צודקת ובגדול ולמה.......

אם חים בצורה שלא לומדים להעריך את האשה והאשה לא מעריכה את הבעל זה מה שניה הרי לא ניתוכח שזוג לא דומה אחד לשני וגם שתמיד מותר לגעת ולעשות כל מה שבא לגבר באשה אז זה נימאס עליו וגם עליה ואז אין פלא שהבעל מסתכל ברחוב ורואה בחורות יפות ובטוח יותר יפות ממך בלי לפגוע וגם אם את יפה זה נימאס לו כי הוא רואה אותך בלי שום הפסקה . אז הבעל מתעצבן סתם המוציא את זה עליך וכך הגלגל מסתובב ומה שניראה לי וזה לא קשור ליהדות ואני מוכן להתוכח על זה . שמתי שהאשה לא נקיה .... שישמרו מרחק אחד מהשני זה לא קל זה קשה מות אבל אחרי זה אני מרגיש כאילו זה פעם ראשונה זה כיף לא נורמאלי וגם אהבה שלנו גוברת אני מוכן לקבל תגובות בהודעה לפלאפון 0544466758

s h o o s h a

New member
אני לא גבר ולכן מפנה אליך את השאלה-

סליחה מראש על ההכללה. הניסוח הנו ציטוט הפוך לדברי הכותבת ונועד לצורך הדגמה בלבד. "...כשאתן מקבלות הכל מאיתנו, אהבה,סקס, אוכל וכמובן יחס חם אתן חייבות להרוס מדי פעם את התחושה הטובה בהתנהגות מגעילה כלפינו ורק שאנחנו מתייחסים אליכם באופן קשוח ומגעיל הכל חוזר לקדמותו. אומרים שכשמקבלים הכל על מגש של כסף אז כבר מתרגלים לטוב וחייבים קצת רע לאזן..."

hag36

New member
איזה תגובות זילזול לשאלה כנה....

יש לציין כי לתגובות כאלה לא ציפינו. אולי השאלה קצת הייתה פוגעת ומכלילה לכל הגברים ועל כן אנו מתנצלות, יחסינו עם בני הזוג טובים ולומר שאולי אנחנו או הם לא בחרו נכון היא לא נכונה. לכל זוג יש התנהלות משלו ושלא תגידו לנו שהזוגיות שלכם מושלמת ואף פעם אין עליות וירידות. אז סליחה אם הפרענו בשאלה "הקישקושית" הזו.

adam33

New member
מה בין האישה לגבר שלצידה

גברים הם כמו נשים אמנם לא פיזיולוגית אבל מחפשים גם את תשומת הלב כמו הנשים האישה, מחפשת את הרגישות ואת האדם שמרגיש.. הגבר , מחפש את התשומת לב , ואת האכפתיות אבל מסיבה אחרת.. הוא לא התבגר ולכן אוהב את זו שתטפל בו אוליי בשונה מאישתו שהתרגלה כבר אליו.. וההפך.. אישה רוצה את הפרח ואת הרגש מהצד שהיא חולקת איתו את המיטה.. והיא תפתח לגבר שבעצם יגרום לה ולו לרגע את ההרגשה שהיא לא רק אמא אלא גם אישה .. אז כעת בואי ונאמר שזה לא נכון..ושבעצם הגבר מחפש כל מה שזז והאישה כל מה שנותן.. האם נאמר שיש חריגים? האם נאמר שבעצם לא הכל שחור ולבן ויש מקרים שונים אחד מהשני? לפי דעתי כן! כל מקרה צריך להיות נדון לגופו..ולא ניתן להשליך למקרים אחרים כפי שאהבה אחת אינה דומה למשניה.. אז זוהי תשובתי הכנה..שאני חושב לעת עתה..

hag36

New member
תודה על התשובה הכנה

ואכן כל אחד והזוגיות שלו! בואו נקווה שהזוגיות הטובה תמשיך וגם אם יש לעיתים ירידות ביחסים וגם עליות, יש למצוא את האיזון ולהמשיך הלאה. אם יש אהבה ואמון בין בני הזוג אז שווה להחזיק את אותה מערכת היחסים. שיהיה לכולנו בהצלחה וחיים טובים!

s h o o s h a

New member
הזלזול הוא מאיתנו והלאה

אולם, בהחלט ניכרת בהודעה המקורית כי המתקפה נובעת כתוצאה ישירה מפגיעה ואשר את השלכותיה את מעדיפה להשליך על 'כל הגברים'. נכון הוא כי בזוגיות, כמו בכל זוגיות, יש עליות ומורדות. לפעמים המורדות לא תלולים מידי וניתן לטפס, לאט ובזהירות ולהגיע בחזרה לפיסגה, להתבונן היטב על הדרך ולבדוק אם יש ואם אפשר לבצע בה שינויים/ שיפורים/ תיקונים. ומנסים. ויש שמצליחים. אולם יש גם שניצבים בתחתית ומסתבר שמשם אין לאן לעלות. לא יחד. וכל אחד בוחר לעצמו מסלול ומושך את עצמו במסלול שבחר. לא חייב להיות בשותפות ולא במקבילות. מושך באופן עצמאי. גם כן אפשרות. מכאן, שהשתלחות בשואל/ות ו/או זלזול אין כאן, אלא ניסיון להבין, כאמור, מהו מרכז כובד המשקל ומנין הכעס הגדול שמבצבץ לו מתוך הודעתך. וארשה לעצמי לקחת לרגע את שרביט הניהול ולומר לך בכנות גמורה- לא הפרעתן בשאלה הקישקושית הזו

seeyou

New member
"צדק" זה שם של כוכב בשמיים!

בגדול, הלא אשמים משלמים יותר! מה היה חושב בחור צעיר, שמצא את בחירת ליבו אחרי שקורא את הסיפור המצורף. " שלום לכולכם, אני חדשה כאן ואני חושבת שהגעתי לפורום הנכון.. אני נשואה 6 שנים, יש לי שני ילדים בני 6 ו3 הבעיה שלי היא אולי קצת מוזרה, ראשית אני מבקשת מכם לא לשפוט אותי.. נסו להציב את עצמכם במקומי.. אני לא אוהבת את בעלי, המגע שלו בי מגעיל אותי, אנחנו חברים טובים אבל כבעל ואישה אנחנו כמו ימין ושמאל, התהום רק הולכת ונפערת מתחת לרגליי, המצחיק
הוא שבעלי חושב שהכול כשורה ואין משקעים ואין כלום, עצוב לי לאמר את זה לכם אבל אני מוצאת ניחומים בזרועות אחרים,
לבטח השמרנים שביננו יוקיעו אותי, אם תשאלו אותי למה אני לא מתגרשת שאין אהבה אומר לך ללא כחל וסרק שאינני מתגרשת מטעמי נוחות,
לא רוצה למצוא את עצמי זרוקה ברחובות מטפלת בשני ילדים קטנים, כרגע אין לי אלטרנטיבה אחרת, אני מרגישה רע עם עצמי ועם מצפוני אבל אין לי ברירה אחרת, אין לאף אחד מכם מושג איזה עצוב זה להכנס למיטה עם אדם שלא אוהבים ושאין רגשות כלפיו, חיצונית אני אישה מאושרת למדיי אבל מבפנים אני חיה מתה.. הבטחתם לא לשפוט " אחרי שקראתי את הסיפור הזה,ישר נגשתי לאישתי ונתתי לה סטירה...

למעלה