יחס מבזה ממשהבט

tubi24

New member
יחס מבזה ממשהבט

אני פשוט חסר מילים אל מול היחס המבזה של משרד הבטחון,אתמול עברתי ועדה ראשונה שנתיים וחצי מאז התביעה (קרעתי את שתי רצועות קרסולי אך רק באחת נותחתי,ועוד שאר בעיות בכפות הרגליים והברכיים) זומנתי לועדה רק על הקרסול שנותח,כשקצין התגמולים טען כי תבוא ועדה נוספת לשאר הפציעות שתהיהבקרוב,כשהוא טוען כי זה פציעה והשאר בגדר מחלה. לתדהמתי הרופא בועדה גילה לי כי משהבט לא הכיר בי על שאר הפציעות-זאתומרת שלפני שנה וחצי כשהייתה לי בדיקה רפואית ראשונה הדוקטור מצא לנכון שרק על הקרסול בו נותחתי ישנה הכרה,דבר תמוהה לכשעצמו,בעוד שאת הטיפולים ממשהבט אני מקבל על כל הבעיות שלי. וכנראה שלא תהיה עוד ועדה לדבריו (כמובן שלא מסמכותו לאמר דברים אלו אלא רק לקצין התגמולים) כיוון שאיני מוכר עבור שאר הבעיות. מה זה אומר ? האם אני צריך להוכיח שהפגימות הללו קרו לי בצבא ? בשאר הבעיות אני גם אמור לעבור ניתוחים,אך זה נתון להחלטתי,האם העובדה שלא נותחתי פוסלת אותי מלהיות מוכר עבור בעיות אלו .? את התביעה הגשתי עבור כל הבעיות יחדיו,למה אף אחד ממשרד הבטחון לא טורח לאמר (במשך שנה וחצי) שלא הכירו בי על שאר הבעיות ? רב תודות גיא המתוסכל

עָנת

New member
יחס מבזה ממשרד הביטחון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

גיא שלום,וברוך הבא לפורום שלנו
1.באופן עקרוני, יש הכרה ממשרד הביטחון רק כאשר הפציעה/המחלה ארעה בשירות הצבאי,ועקב השירות הצבאי
2.ההשערה שלי הינה,שבועדה הרפואית קבעו לך אחוזים ,וחלקם ע"ח השירות,וכן יש לך אחוזים שלא על חשבון השירות
(אם הבנתי נכון,"מחלה" אינה קשורה לשירות הצבאי
) 3.גיא, מציעה לך, לפנות לעו"ד,ע"מ לשמוע יעוץ מישפטי ראשוני בחינם,ע"מ להבין את ההגיון(
) שעומד מאחורי החלטת הועדה הרפואית. 4.מצרפת לך את רשימת עורכי הדין של הפורום. אם הינך האיזור המרכז,מציעה לך לפנות לעו"ד עומר יעבץ
לגבי שאלתך האם כדאי להגיש תביעה עבור הפגימות שאינך הוכרת עליהם,אנא,קרא שוב סעיף 1 בהודעתי
(אם יש לך הוחות חד משמעיות שהפגימות הללו קראו בשירות הצבאי,אין לך בעייה) גיא,המון המון

tubi24

New member
ענת היקרה

תודה עבור התגובה כל הבעיות קרו לי במהלך פעילות מבצעית,נותחתי רק בקרסול אחד והוציאו אותי לפרופיל 24 ,שם הגשתי את התביעה להכרה והיא התקבלה. כל הבעיות קרו לי בשרות,עד עכשיו לא הייתה מוטלת עליי שום חובת הוכחה,ואף אחד לא דיבר עימי על כך-מכאן נובע כעסי. את הקרסול המנותח משהבט הגדיר כפציעה ואת שאר הבעיות הגדיר כמחלה. וכעת התיק חוזר מקצין התגמולים בירושלים לת"א-שם יערכו מחדש לבעיותיי,על כך אני כועס,כיוון שקצין התגמולים לא דיבר על כך-הוא אמר במפורש שתהיה לי ועדה לשאר הפציעות מיד לאחר הועדה על הקרסול המנותח.

למעלה