יחס אוהד

יחס אוהד

בעקרון היה אמור להיות היום הייד פארק ברחבת הסינמטק בתל-אביב, אבל הוא בוטל מחמת חוסר משתתפים. כנראה שלא היה שיווק מספיק טוב, או שפשוט רוב הפעילים פעלו בצמתים... במקום זה צעדנו על רוטשילד ושיינקין עם יוסי ביילין, מוסי רז (10) ו-אלה שאיינסקיה (13). יוסי דיבר עם האנשים ואנחנו חילקנו חומר לעוברים ושבים. בדרך גם נתקלנו בהפגנה של מפלגת העבודה עם עמיר פרץ ושלי יחימוביץ'(-גונזלס
), היו שם לחיצות ידיים והכל גם היה מתוקשר. בסה"כ אין מתיחות בתוך השמאל וטוב שכך... אני חייב לציין שהרבה אנשים לקחו את החומר לקריאה וכי יש ברחוב התל-אביבי יחס די אוהד. רק אני מקווה שהיחס האוהד הזה גם יתורגם למנדטים ב28 במרצ. שבת שלום.

הייתי בגן שמואל.

חילקתי פלאיירים של "והמנצחים בבחירות הם...". אחת מהעוברות ושבות שאלה אותי אם זה עלה ירוק. עניתי שלא, שזה מרצ. אז היא ענתה "חס וחלילה!"
סה"כ היה יחס דיי אוהד. אני מתכוון לחזור לשם ביום יותר נורמאלי מבחינת כמות אנשים (יום שבת) ולהרחיב את הפעילות שלנו לעוד מרכזי קניות וצמתים.

זה לא חכמה בת"א....

צריך להתרכז בסביבות 'בורגניות' נוספות כמו חיפה, רמת גן, גבעתיים ושאר גוש דן... ולהפסיק לנסות להביא את העניים למרצ - רוב העניים בוחרים מגזרית לחרדים, לערבים ולמפלגות העולים (חחח קראתי היום בוואלה)

doofe

New member
הייתי על המרצמוביל-

זה שעשה המון רעש.
הפרחנו בועות לכל עבר, והתגובות היו חיוביות ביותר. הצלחנו לגרום לאנשים לרקוד ולחייך ברחוב ובאופן כללי היה שמח להפליא. העניין יחזור על עצמו גם בשישי הבא, או שזה היה חד פעמי?

המרצמוביל זז ומוביל כל הזמן...

הוא מופעל ע"י צעירי מרצ ואני כבר ביקשתי מרותם שאסע איתו בשבוע הבא.

doofe

New member
אם תהיו באיזור ת"א

אני יותר מאשמח להצטרף.

Nellie Bly

New member
תהיה פעילות גם בימי חול?

אני דווקא עובדת באזור המדובר ולא זכיתי לראות אף פעיל אחד לא של מרצ ולא של שום מפלגה אחרת. רדומה המערכת בחירות הזו,בצורה מזעזעת.

Nellie Bly

New member
ועוד משהו

רק רציתי לציין שאני באמת מעריכה את הפעילות שלך למען המפלגה וגם בפורום [צריך הרבה סבלנות להתמודד עם גולשים מסוימים כאן].

פעילות ביום חול יש בצמתים מרכזיות

עכשיו יש לי יותר זמן ואני אתחיל להיות פעיל גם ביום חול.

למעלה