יחסססססססססססס

יחסססססססססססס

איזה תוכנית מכוערת אהבה מעבר לפינה אני לא סובלת את אגם ואת יהודה ואת אלונה אגם רודברג איה קורן ואת כל השחקנים אתם כל סקס זה מה שבראש שלכם אמאלה אל מה אתם חושבים !!! ובכללל הסדרה הזאתי דומה לזבללללל כי הם לא יודעים לשחק בתוכנית יהודה לוי כמו זונה שכב אם כל אחדדדדדדד וגם אגם ואלונה ומירי

אז ככה יש לי כמה דברים להגיד לך

איך זה שהם חושבים רק על סקס אם הם אנשים שחיים את היומיום שלהם הם עובדים מסתובבים פשוט נהנים מהחיים אז תגידי לי מתי הם חשבו על סקס לאחרונה? זכותך לא לאהוב אותך אבל להגיד שיהודה כמו זונה שכב עם כולם מצטערת בובה אבל כאילו זה שהייתה לו חברה(מירי) ואחרי זה שהוא נפרד ממנה אסטור לו לגעת באפחת כאילו הוא נזירה הוא המשדיך עם החיים שלו אגם דבר ראשון בגיל התבגרות אז היא חשבנ שהיא מוכנה אבל ראית היא בכלל לא רצתה את זה היא בסוף נאנסה וזה קרה רק פעם אחת אלונה כמו יהודה זה שהיה לה חבר(גולן) והיא הייתה איתו ועכשיו שהם נפרדו אסור לה להיות עם עוד מישהו
מצטערת בובה אבל זה מוגזם בקשר למירי היא הייתה חברה של ליאור וגולן אז זה לא אומר שהיא איזה בחורה מפוקפקת או משהו כזה אין דבר כזה הגבלה בחברים היו לה כמו חברים שהיא רוצה עד שהיא תמצא את אהוב ליבה בקשר לדעה שלך מי אני לשנות אותה תמשיכי לחשוב ככה אבל אני מבקשת זה פורום למוכורים לסידרה לא פורום שיבואו אנשים וידיגו כאלה דברים על הסידרה ואם כבר אז במילים יותר יפות

לדעתי את קצת (בעצם מאוד)חוצפניתתת

את בקשת שנקבל אותך יפה לפורום-קבלנו (כי בעצם בפורום הזה ישר רוצים להצטרף ומצטרפים)אז עכשיו את מקללת!!! אה ומקודם אמרת שאת חולה על יהודה ושהוא חתיך ומה קרה פיתאום את ניכנסתתת לפורום ואומרת שהוא שוכב עם כל האחד אההה וזה התפקיד שלו בטלנובלה סתומה!!!!!!ואיה קורן ואגם רודברג{וגם יהודה} לא שווים את מה שאת שווה לא באופי ולא ביופי(אני בטוחההה) הם שווים הרבה הרבה יותר ממך...... ואם את רוצה להעיף עצבים ולקלל לכי תעיפי על הקיר אבל לא בפורוםםם הזה במיוחד כי זה פורום שאל אהבתי מעבר לפינה...... אז למרות שזאת דעתךךך לדעתי את צריכה לשנות את שפת הדיבור דחוףףףף

../images/Emo39.gif אח תכזאת מצחיקההה../images/Emo26.gif

את לא אוהבת את אהבה מעבר לפינה.... אז למה את ניכנסת לפורום הזה
... כל הדברים שאמרת זה בולשיטטטטטט
כנסי לפורומים שאת אוהבת ו...תהני לך
ואיזה שטויות אמרת הרגת אותי

k a b o o k

New member
../images/Emo6.gif

מה שיש לי זה לצחוק, פשוט לצחוק
עד כמה אנשים יכולים להיות טיפשים, מטומטמים ואטומים
מעורר חלחלה

חוצפנית חוצפנית וחוצפנית