יחסי Cubase - Reason

SlyStone

New member
יחסי Cubase - Reason

לא מצאתי בפורום מאמר או קישור על הנושא, אז החלטתי לשאול... בימים האחרונים התחלתי לעבוד עם Reason3... אני יודע שיש איזו דרך לעבוד עם ה-Reason דרך ה-Cubase אבל עדיין לא מצאתי אותה. מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש, שחר

SlyStone

New member
אבל בעיה...

ואני לא חושב שיוני, מחבר ההודעה, יוכל לענות לי, כי הוא כתב את זה לפני יותר משנה. אבל אולי את תוכל. הוא רושם: "...לא צריכה להופיע אף הודעת אזהרה כשהריזון עולה (אם קופצת אחת, זה רק עניין של הגדרות. אני לא ארחיב פה עליהן, אלא אם אתבקש)." - אז כן מופיעה הודעה(...צרפתי תמונה עם השגיאה...) ואחרי שאני עושה את כל מה שהוא רושם שם, אני מנגן על המקלדת ולא שומע סאונד... לא מפליא. יש לך מושג מה אני יכול לעשות עם זה..? תודה לכל מי שיכול לענות...(וגם למי שלא...) שחר

HeavenlyB

New member
על הריזון אתה שולט דרך קיובייס

וזה אומר גם מקלדת שליטה. ברגע שפתחת את קיובייס, הקיובייס לוקחת שליטה על הממשק האודיו והמידי. הריזון נשלטת דרך הקיובייס.

SlyStone

New member
את זה הבנתי...

ואני מנסה לשלוט דרך הקיובייס וזה לא עובד... זה מה שרשמתי לפני.

HeavenlyB

New member
בקיובייס פתח ערוץ מידי

בכניסה שלו תבחר את ממשק המידי שלך, וביציאה תבחר את אותו כלי שפתחת בריזון עליו אתה רוצה לשלוט. תכניס את הערוץ למצב הקלטה וזה יעבוד. אם אתה לא שומע כלום, יכול להיות שלא פתחת ערוצי Rewire בקיובייס. תמצא אותם בתפריט Devices

SlyStone

New member
סבבה, זה עובד עכשיו...

לא יודע מה היה לא בסדר לפני, כי תאכלס עשיתי את אותו הדבר. אבל בכל מקרה כנראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל להריץ את 2 התוכנות בו-זמנית... באסה! תודה בכל מקרה.

למעלה