יחסי ציבור

oshpigel

New member
יחסי ציבור

טוב אז האמת שלא מצאתי כותרת קולעת אבל לכל מי שחושב שיחסי ציבור זה רק קשרי עיתונות הרי דוגמא. לפני מספר שבועות (לא חשוב כמה, אני שומר על אנונימיות הלקוח). הופיע לקוח שלנו באחת מוועדות הכנסת. בעקבות ההופעה בוועדה הוא הופיע ב2 תוכניות אקטואליה בטלויזיה ( תוכניות מהמובילות .... לא תוכנית בערוץ נידח ובעות מצויינות ) ואח"כ באחד מהעיתונים הגדולים (אחד מהשניים הגדולים ). מינפנו קשרי ממשל לצורך קשרי עיתונות - הלקוח הרוויח. הוא ממוצב (התחיל בהליך) ברמה הגבוהה ביותר (מומחה שמופיע בכנסת) ובעקבות זה גם בערוצים הארציים. לא רוצה לשמוע כל הכבוד. רק להדגים כמה חשוב לקשור בין קשרי עיתונות לקשרי ממשל. משרד שלא מבין בכנסת לא היה יכול להרים פרויקט כזה. וקשרי ממשל זה לא רק כנסת.- הלקוח לא ענק ובכל זאת יצא גדול שבת שלום אופיר

oshpigel

New member
בודאי

איתרתי את הוועדה. יזמנתי את הופעתו בפניה. ועוד כמה דברים שישארו ביני ובין מי שצריך.... ודי לחכימה ברמיזה.

מקווה שאתה לא מזלזל בנו ...

לרגע לא חשבנו שיחסי ציבור זה רק קשרי עיתונות,בהנחה שאתה לא מזלזל בנו. הכל תלוי בסוג הלקוחות ולאן אתה יכול להביא אותם. "משרד שלא מבין בכנסת לא היה יכול להרים פרויקט כזה" יקרי! מנסיון חיים כל דבר בחיים אפשר ללמוד,כך גם את נושא הכנסת. לי

oshpigel

New member
חלילה מזלזל

פשוט בעבר היו שטענו כי אין כל ייתרון במשרד הנותן ללקוחותיו את שירות קשרי ממשל. לשמחתי הוכחתי ולקוחותי הרוויחו. כל דבר ניתן ללמוד- עבודה מול כנסת, כמו עבודה מול עיתונאים (ואני באמת לא יודע מה קשה יותר ) אם מישהו חשב שאני מנסה לפגוע בו - אני מתנצל: אני חשבתי להעשיר את הדיון ע"י הצגת נושא מעניין ומוצלח - הרי בסוף כולנו רוצים לקוחות מרוצים. סוג הלקוח - הרבה פעמים לא משנה ולא נכנס למי הוא הלקוח. ותודה על הגדרתי כיקירי - לכבוד הוא להיות יקירך....... תודה רבה יקרה, הכל מפרגון ואשמח לסייע לך להעזר בקשרי ממשל עבור לקוחותיך אבל זה כבר במסרים ובאופן דיסקרטי...... יום טוב אופיר

למעלה