יחסי ציבור לשגריר

ron ad

New member
יחסי ציבור לשגריר

שלום, אני מתפלא איך כל שבוע ביום רביעי מפורסם אייטם על השגריר. מה כל כך מעניין? כל שבוע אנשי יחסי הציבור "מדליפים" מידע מהתוכנית, וזה מייד מתפרסם. זה פשוט ניצול ציני של התקשורת לצורך קידום התוכנית. רון

ניצול ציני ?? זאת העבודה שלהם !!

ידוע שיחסי התקשורת ובעלי העניין הוא ניצול הדדי. מפורסם לא נהיה כזה ללא התקשורת. והתקשורת חסרת תוכן בלי המפורסם. בלי קשר לשגריר (שאני אישית לא סובל, ולכן לא צופה בה) הרי כל תוכנית ריאליטי שיוצרת "מתח" מזוייף ו"אינטריגות" מזוייפות - חייבית ליצר הד תקשורתי - אחרת הריאליטי נהיה לא רלוונטי.

ron ad

New member
זאת עבודתם והם עושים זאת נאמנה...

שלום, היחצנים את שלהם עשו ובצורה הטובה ביותר, אך הנקודה כאן היא יותר עמוקה ומתיחסת לצד השני - העיתונאים. ישנו כאן דפוס חוזר מצד העיתונאים לפרסם בכותרות "קדימונים" לתוכניות ריאליטי. שימו לב, לא מדובר פה ברכילות על המועמדים או משהו בסגנון, אלא מה הולך לקרות בתכנית עצמה. האם זה טוב? בטוח שזה טוב לרייטינג של התוכניות, לעיתונאים ולעיתון, לא בטוח? רון

מי שרדוד כאן זה הציבור !

אי מבין את קפלן, התוכנית ריקה מתוכן גם בעיני, לגבי העיתונאים - הם מאכילים את הציבור בזבל שהציבור אוהב לקרא במסווה של "חדשות".

special S

New member
בדיוק

זה בדיוק מה שאמרת- זבל שהציבור אוהב לקרוא. סביר להניח שיש בזה איזושהי תועלת לעיתון..למוניטין שלו אולי פחות...

baduist

New member
אם זה עובד - אלה יחסי ציבור טובים.

זו השורה התחתונה.

העלת סוגיה מעניינת..

האם ליחסי ציבור אין השפעה או אחריות על התוכן ? אם הם נבדקים רק על השורה התחתונה ? ומה קורה במצב של over kill בו פמפום יתר של מסר - ממאיס אותו על הציבור, והופך אותו לשנוא ?

baduist

New member
אומר לך מה.

בתחום שבו אני עוסק - זה בולט מאוד: רוב ה"מוסיקאים" נוטים לשנוא את מרבית השירים שתמשע ברדיו ובטלויזיה. בעיקר בגלגל"צ. אבל אלה בדיוק השירים ש"עובדים". כשמדובר באמנות, אפשר להתווכח על זה. ברגע שמדובר על מקצוע (גם במוסיקה וגם ביחסי ציבור) השורה העיקרית היא יותר מ-90% ממה שקובע. לדעתי. ביזנס איז ביזנס. מנסיוני האישי הדל, מרבית האמנים שמתלוננים על מה שמושמע ברדיו בטענה שזה "זול", או "לא איכותי", הם אותם אמנים שגם במישור האמנותי (לא עסקי) אין להם הרבה מה להציע. OVER KILL זה כבר סיפור אחר, וכאן זה כבר תלוי בהגדרת מטרות. יש מקרים שבהם OVERKILL הוא בדיוק מה שמשרת את המטרה.

למעלה