יחסי ציבור לרומן

• פותח הנושא gile
  • פורסם בתאריך

gile

New member
יחסי ציבור לרומן

חיברתי רומן. הוא מצא חן בעיני הוצאה לאור שהציעה לי לקנות את הזכויות ולהוציא אותו לאור. חתמנו על הסכם. אבל מה עושים כדי שהספר שלי לא ייקבר עמוק במרתפי סטימצקי? אשמח לכל רעיון! תודה גיל

ron ad

New member
אז...

שלום, קודם כל, אתה במצב בו תפקיד השיווק ויחסי הציבור עבר לידי ההוצאה, והתפקיד היחיד שנותר לך הוא לעמוד להוצאה על הראש כדי שתעשה יחסי ציבור לספר. בכלל, בתחום של ספרים, על פי שיחותי עם מספר מוציאים לאור, אין יחס ישר בין היקף יחסי הציבור למכירות. רון

מחיר הפרסום

מתוך הכרות שלי עם הנושא אומר לך שהחשיפה התקשורתית תלוייה במידה רבה באיזה הוצאה עסקינן, מתברר שיש הוצאות ויש הוצאות... פרט לכך כדאי שתדע שפעמים רבות עומק החשיפה התקשורתית הוא כעומק החשיפה הנפשית, כלומר יש מחיר אישי(ולא זול) לפרסום. אם אתה רוצה כתבה ב- 7 ימים (לדוגמה) כדאי מאוד שיהיה לך 'סיפור אישי ראוי' וזה בלשון המעטה. לצורך העניין כדאי שיהיה לך נניח - הורים מתעללים, ילדות עשוקה, מחלת נפש או מחלה נדירה... וכיוצ"ב. בהצלחה

gile

New member
שיט.

המקסימום שאני יכול לתת זה הכלב שלי שנדרס כשהייתי קטן... טוב נו. נקווה שהם יודעים מה הם עושים. תודה לכולם:)

gile

New member
בעצם הבנתי - בגלל החתימה אני מניח

פשוט לרוב אני מגיב בפורום ייעוץ משפטי.

ron ad

New member
דווקא לא...

שלום, שאלתי מכיוון שראיתי זאת בכרטיס האישי שלך, ולדעתי ניתן לעשות עם זה משהו. הרי לא כל יום עורך דין כותב רומן... זה יכול להיות מעניין. רון

כמה רעיונות שווים ומקוריים !!

1. קח אחריות על חלק מהיחצנות ! אם זה חשוב לך מהבחינה האישית או הכלכלית - זה שווה !! 2. מכתבי שרשרת באינטרנט - תדביק את העטיפה של הספר עם איזה שוס ויזואלי - משעשע, מיני, מקורי, ושלח את זה לכל החברים בבקשה להעביר הלאה.. מהר מאד זה עובר באלפי עותקים !! ותזכה לחשיפה. 3. עיתונאים צמאים לאייטמים לפרסום - קדם את הספר במקומונים ! 4. בנה איזה הרצאה/מקבץ סיפורים על הספר - היו מספיק קבוצות שירצו לשמוע עליו.. 5. תכניס את הראש כבר עכשיו לסטימצקי - ותשאל בקולי קולות - "רב המכר של גיל... כבר הגיע ??" או "מה אין לכם עותקים של הספר החדש של גיל.. ?" פורומים באינטרנט. פלאיירים - עם התמונה של העטיפה. קשרים עם חברם שמכירים חברים שמכירים - איזה מפורסם ..

מנסיון מומלץ ...

מנסיון שיש לי בעשית יחסי ציבור לספרים זהו לא תחום קל,יחסי ציבור לא תמיד מקדמים את מכירת הספר לכן חשובות פעולות נוספות, אותם תקבל על חשבון הבית... כדאי מאד שתגיע לחנןיות סטימצקי, תדבר עם המוכרות ותראה נוכחות, ערוך מפגשים עם קהלי היעד הרלוונטים שלך,נניח בוקר בקפולסקי עם נשים, מפגגשי יום שישי ועוד. זוהי דרך נהדרת לקדם את המכירות,זה עובד. שיהיה בהצלחה ואל תשכח לידע אותנו כשיצא למדפים לי שירון יחסי ציבור

למעלה