יחסי ציבור לעורכי דין...

Chu Cha

New member
יחסי ציבור לעורכי דין...

שלום לכולם (-: תחום המשפט מתפתח למערכת ענפה ומסועפת, וזה ויוצר מציאות חדשה ובין השאר גם יותר עורכי דין... מה, לדעתכם, דרכים העומדים בפני עורך דין לשווק עצמו (אני לא מדבר על פרסום בלבד)... דרכים שלא מורידות מכבוד המקצוע ויוצרות ייחוד ובידול ומבליטות את עורך הדין מההמון? הפורום הזה עוסק ביחסי ציבור, אז כמובן התייחסות מההיבט הזה חשובה לי. כמובן, ברור לי שלמקצועיות עו"ד תרומה חשובה ליצירת מעגל לקוחות.. תודה מראש

oshpigel

New member
אנחנו מתמחים ביחסי ציבור לעו"ד

במשרדנו את מתמחים בין הייתר ביח"צ לעו"ד. יש תחומים רבים בהם ניתן לסייע לחשיפה תקשורתית לעו"ד. טיפים, סיפורים על תביעות, תקדימים ועוד. מה שחשוב הוא לשמור על כבוד המקצוע והבמה - לא הייתי מפרסם עו"ד בזבלון - עיתון שלא מכובד. זה לא כ"כ מסובך אבל המון עבודה. אופיר

oshpigel

New member
מי שצריך יודע

ומי שצריך לדעת וחסר פרט כזה או אחר יודע לפנות ולהשיג אותנו ........ המטרה בפורום היא לא פרסומת. יום טוב ושבוע טוב

התנסיתי בעבר ויתכן שגם בקרוב..|פטי

בעבודת יחס"צ לעורכי דין. מניסיוני,האפשרות האפקטיבית והנאותה לשווק מקצועות כמו עריכת דין היא באמצעות יחסי ציבור,(מה עוד שעדיין יש מיגבלות פרסום לעורכי דין/רופאים וכדומה). מבלי לנקוב בשמות כמובן, בימים אלה אני במו"מ עם משרד עורכי דין ליחס"צ. "הייחוד והבידול" כפי שציינת בצדק , מהווים את המפתח להצלחה. אגב,העובדה שלמדתי גישור בעברי בהשתתפות לא מעט עורכי דין, כמו גם התענינות אישית שלי בתחום תורמת לי (ואני מניח שלעוד יחצנים שעובדים עם עורכי דין),בהבנת הדינמיקה בתחום גם בהיבט המקצועי ובייזום "אייטמים" לתקשורת....

oshpigel

New member
מסכים

כמגשר (מוסמך ). וכמי שמתעניין בתחום המשפט - זה רקע חשוב מאוד ליח"צ לעו"ד .....

למעלה