יחסי ציבור ללהקה

יחסי ציבור ללהקה

אני מציג בפניכם את השאלה הגדולה, אולי תהיה לכם תשובה אליה- אז איך בעצם להקה פורצת לתודעת השוק? המון להקות מצליחות. להקות שעבדו קשה, מנגנים במקצועיות, אנשים אוהבים אותם, הם מופיעים - אך נשארים בבארבי, בתמונע, ועוד מועדוני הופעות כאלו וכאלו. אין להם מספיק תודעה, הן לא מתפרסמות, למרות שהן מושמעות לפעמים בערוץ המוזיקה ובתחנות הרדיו השונות. איך בעצם גורמים ללהקה שכזאת, לפרוץ החוצה? איך גורמים לציבור לזמזם את השירים, כפי שעושים עם שירים של משינה, היהודים, וכו'? איך זה אפשרי להופיע במקומות גדולים, שמכילים המון אנשים, כמו מופע 'רוק עצמאות' שמתקיים מידי שנה, ומופעים בסגנון? אשמח לתשובה מקצועית.

ray9

New member
לא שאלת כלום....

היהודים הופיעו כמעט ארבע שנים במועדונים שכוחי אל, הופעות מכורות קטנטנות וכו' לפני שהן פרצו לתודעה ומזמזמים את השירים שלהם.... התשובה לשאלה שלך ארוכה מאוד ומגוונת מאוד, יש המון דרכים לעשות זאת כולן כוללות עבודה קשה, כספים וכו'... בכללי מאוד ובגדול מאוד אפשר דרך הופעות - המון הופעות, צבירת קהל, מכירת דיסקים בהופעות - הדרך הזו היא כביכול בעלות הנמוכה ביותר אבל הקשה ביותר והפרטנית ביותר... אפשרות נוספת היא כל מיני שיתץופי פעולה עם חברות ההפקה הגדולות, מופעי חימום ללהקות הגדולות, מופעי רקע בפסטיבלים גדולים וכו'... האופציה השלישית והנדירה ביותר היא פרזנטציה מוצלחת ושחברת תקליטים תתאהב עד מעל לראש ותפיק את הלהקה וזה כולל יח"צת ואת כרטיס הVIP - גלגל"צ!!!!!!!

mythology

New member
הרבה עבודה מול עורכי הרדיו

בשתי מילים: יחסי ציבור. בשלוש מילים: המון יחסי ציבור. אין קיצורי דרך - בלי יחסי ציבור זה לא מצליח. מאחורי כל אמן מצליח עומד איש יחסי ציבור מאמין ומסור. למעט מקרים יוצאי דופן כמו היהודים, למשל, שהצליחו כי גדלו מלמטה, באמצעות בניית קהל טובה. הרדיו הוא אבן היסוד להצלחה בתחום הזה, ולכן הוא החשוב ביותר בכל שלב שהוא. כדי להצליח להתברג לרדיו, וליהלום שבכתר - גלגל"צ, צריך איש יחסי ציבור שיטחון לעורכים את המוח יום יום. יש לי נסיון בתחום, זה קשה מאוד אבל מי שמתמיד - מצליח. הכי חשוב למצוא איש יחסי ציבור שיאמין במוסיקה שלך. אה, ואגב,זה לא פוטר אותך מלהשקיע גם במוסיקה וגם בהופעות.

ray9

New member
באמת?

אתה בכנות יכול לומר שיצא לך לעבוד עם אומן לא מוכר ולא ידוע ולא בן של, לשלוח סינגל לרדיו ומ"לטחון" לעורכים המוסיקליים בראש ומזה הצלחת ל"הבריג" אותם אל התודעה הציבורית? או יותר מדויק מבחינתי ל"יהלום שבכתר" - גלגל"צ?????? בלי "החלפות"? סתם ככה בזכות המוסיקה שלו ו"טחינת מוח?" אם כן אני מקנאה ומעריצה אותך אני המון שנים בתחום ובהמון תחנות רדיו זה עובד בדיוק כך...א-מ-מ-ה לא בגלגל"צ! וסליחה אם אני נשמעת צינית או מנבאת שחורות פשוט הניסיון שלי הוא שונה מעט....

mythology

New member
באמת!

זה אפשרי: אמנית לא מוכרת, צעדים ראשונים בעולם המוסיקה, בעזרת עבודה מאומצת, קשרים טובים עם עורכי רדיו ובל נשכח - מוסיקה איכותית וטובה - הצלחתי ליצור לה שני להיטי גלגל"צ גדולים ועוד שורה של הישגים גדולים מאוד שלא ארחיב כאן. מכאן קצרה הדרך להופעות בטלוויזיה ועוד דברים. המתכון לדעתי: קודם כל חומרים טובים ואיכותיים. אח"כ - יצירת קשרים טובים אצל עורכי רדיו ועבודה קשה מאוד מולם. בנוסף - עבודה באמצעי התקשורת האחרים, עיתונות יומית, מגזינים וכמובן ערוץ 24 שעושה שירות מצויין. זה אפשרי - עובדה! ולא היה לי "אס" בדמותו של אמן מפורסם שאני עובדת איתו. הכל בזכות השירים היפים ועבודה מאומצת.

Flash Button

New member
אני דווקא קראתי

על זמרת שהצליחה לשבות את ליבו של עובד בהליקון, והוא דחף שיפיקו לה דיסק שייצא בקרוב.. היא שלחה להם הקלטות דמו שלה, והם התאהבו פשוט..

ray9

New member
עכשיו אמרת את מילת המפתח....

קשרים טובים קשרים טובים זה עניין של עבודה שוטפת מול עורכי התכנית ולא של האומן לבד!!!! לכן אני מחזקת את BIM שאמר מפיק מפיק מפיק!!!!! לכולנו יצא להכניס אומן לתודעה דרך הרדיו זו לא הייתה השאלה, השאלה הייתה איך להגיע לרדיו. ובתשובה לשאלה איך מגיעים לחימום להקות - אפרשר ליצור קשר עם מפיקי הלהקות שמעניינות אתכם שהמוסיקה שלהם מחוברת למוסיקה שלכם ולשלוח להם חומר להזמין להופעות ומשהו בטוח יצא לכם, או שוב, לקחת לכם מפיק שידאג לזה...

bimbom

New member
כוח ההתערבות מגיע....../images/Emo6.gif

ראשית אני חייב לומר ש - רי9 ממש צודקת...זה לא פשוט בכל בכלל בכלל.. ולפעמים גם לאלה שישקשרים זה ממש קשה... הייתי אומר שבשביל להצליח צריך המון כסף ומזל... תשמע ותשמע לי טוב.... לאף אחד אין מתכון מדוייק להצלחה . לאף אחד. נקודה. הזכרתם את היהודים שזה נכון שהם קרעו את התחת במועדונים שכוחי אל... אבל... אם תאמצו את המוח טוב טוב תזכרו שאת להקת היהודים גילתה לעם ישראל לא אחרת מ.....נינט טייב בכוכב נולד!!! (אגב, להקת היהודים מוקירים לה על זה תודה ובגלוי) אז הנה לכם המזל בהתגלמותו !!! אדון חבר מהטכני... אתם צריכים מפיק !!! מפיק תותח שכל עיסוקו זה לגרום לזה שתצליחו.. אתם יכולים לקרוא לזה חב' תקליטים, אתם יכולים לקרוא לזה "גואטה" או "קומבינה" אבל זאת הדרך היחידה !!!! רעיונות אחרים יתקבלו בברכה אם יש...ובתנאי שהם יותר טובים.

buyaka

New member
היהודים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה כישרון כמה כריזמה כמה רגש. בארץ לדעתי הם הכי טובים שיש
. הייתי בהופעה שלהם לפני כמה ימים ,ואויייייייי איך קינאתי ! אני מאחלת לכולנו קהל כזה חם ונאמן..

תודה ועוד שאלה

איך משיגים מפיק כזה? עזוב, לא בעיניין של הכסף..איך גורמים לו לרצות לפרסם אותך כל כך?

למעלה