יחסי עבודה

חסה משי

New member
יחסי עבודה

היי, עובדת איתי בחורה מאוד קשה ומפונקת חושבת שמגיע לה הכל והיא גם מקבלת הכל,והיא טיפה מיניפולטיבית,ז"א לפעמים מסתירה ומעלימה כל מיני דברים שעושה ויוצאת מזה חלק. הקטע הוא שהיא מקבלת מה שהיא רוצה,זה קצת מרגיז אותי,כי לפעמים זה בא על חשבוני ככה בעקיפין. וקשה לי איתה קשה לי להיות נחמדה אליה או להבין אותה כי אחרי הכל היא בחורה טובה ואין לה כוונות רעות אבל כל הזמן היא מגנה על עצמה ודואגת לכסות את התחת שלה. ויש ביננו מתח לא נעים,אני מתעצבנת מהר ממנה ולא מראה את זה אני משתדלת להיות נחמדה. מה עושים במצב כזה?

יחסים עם עצמך

נפלא ! אני מרגיש שאת עושה שימוש חשוב בתחושות שלך כדי לברר עם עצמך מה בדיוק קורה לך, בינך לבין עצמך. דרך, אולי נכון יותר לומר, בעזרת, מה שאת קולטת שהיא מעוררת אצלך את יכולה לזהות באופן מדויק מה קשה לך עם עצמך. זה ברור שהיא לוחצת לך על נקודות חולשה, נקודות בהן לך יש רגישות. רגישות יכולה להיות בגלל שאת לא אוהבת איך שאת מתנהגת / חושבת, רגישות יכולה להיות בגלל שלך, לתחושתך יש חולשה באותו מקום. היא מחזריה לך מראה דרך מה שהיא גורמת לך להרגיש. ועכשיו לך יש חומר גלם מצויין לעבודה בינך לבין עצמך. מקווה שאני ברור ושאת יודעת איך להמשיך מכאן. המשך יום טוב, אמיר

חסה משי

New member
אני בשוק

איך ידעת? זה עלה ל בראש המחשבה שהיא מעוררת אצלי דברים שמפריעים לי אצלי אבל איך ידעת שזו הבעייה אני לא אומרת את זה בהודעה. לא הייתי בטוחה שזו הבעייה עד שכתבת אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות עם זה חוץ מלהשתדל להיות רכה איתה,מה אתה אומר?

את לעצמך

להשתדל להיות רכה איתה לא בהכרח נשמע הפתרון המטרה היא רק להבין מה קורה בינך להבין עצמך. שימי את עצמך ואת צרכי ההתפתחות שלך בראש הסולם. בהצלחה, אמיר

ramib6

New member
תגובה

קוןדם כל מחזק את אמירותיו של אמיר הוא צודק ב 100% ברור שהיא מעוררת בך דברים שמפריעים לך בעצמך כמו אולי המקום שאת אומרת לעצמך למה אני דופקת חשבון לכל העולם וכו וכו הדרך הנכונה היא לפי דעתי להתחיל בעבודה של קבלה עצמית ורק לאחר קבלה עצמית עם המון פרגון לעצמך ולמי שאת יתכן תהליך של גמישות. גמישות הכוונה לא לשנות או "לתקן" שכן אנחנו מושלמים כפי שהיננו אלא לקחת את מי שאת ולמנף את זה לטובתך ולהעצמתך. בהצלחה רמי

למעלה