יחסי מין

sofifi

New member
יחסי מין

שלום, לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם חברי, רק שיש בעיה קטנה, אני לא נהנית. זה כבר לא צרה שאי לא גומרת, זה אפילו לא נהנית, אני בעיקר מרגישה גומי או משהו שם שנכנס ויוצא אבל לא נהנית. ניסינו מיסיונרית, ניסינו כשאני למעלה, ושום דבר... הוא כבר מיואש וגם אני מתחילה... יש עצות? רעיונות? תודה

חופ שיה

New member
יכול להיות

שאת צריכה עוד קצת זמן וניסיון ונשמע אותך מדבר אחרת. :) יכול להיות שאת לא עם הפרטנר הנכון. יכול להיות שנפשית את עדיין לא מוכנה לזה. יכול להיות שאתם מבצעים חדירה מבלי שתהי מגורה מספיק , גם נפשית וגם פיזית (משחק מקדים) את נהנת מחיבוק ? נשיקה? מיזמוזים ? אינטימיות איתו? קצת רקע עליך ועליכם יעזור לענות לך.

sofifi

New member
אמממ...קודם כל תודה

ניסינו יחסית הרבה פעמים, ובפעמים האחרונות זאת הייתה אותו התחושה........אני הייתי ואני מוכנה לזה נפשית, זה לא היה ברגע של חרמנות או משהו.... יש די הרבה משחק מקדים לפני ואני די מגורה, החדירה עצמה לא בעייתית.... מחיבוקים, נשיקות ואינטימיות איתו אני מאוד נהנית, אני מרגישה איתו מאוד בנוח וכיף לי איתו והכי חשוב, אני אוהבת אותו. הוא מיואש יותר ממני שאני לא נהנית... אנא עזרתכם... תודה

yaniv LA

New member
יש המון עצות.....

אבל תנוחה אחת שאני בטוח שתספק אותך... ד - ו - ג - י !!!! וכמובן כמו שמישהי פה הזכירה... משחק מקדים......

sofifi

New member
לא יודעת

יש משחק מקדים, הרבה....ודוגי אני לא ממש רוצה לנסות, לא כרגע לפחות... תודה

yaniv LA

New member
אממ.. יש לי הרגשה ש...

שאת חושבת שדוגי = בתחת אז את טועה... אפשר לבצא את התנוחה דוגי כאשר הוא נכנס ל"כוס".. והתנוחה ממש לא מפחידה.. פשוט בתנוחה הזאת את לא תרגישי רק גומי שנכנס ויוצא.. זה טוב בדרך כלל לבנות שיש להן "חור" גדול ורחב במיוחד.. או גברים עם זין קטן.. או סתם אנשים סקרנים שמגוונים.. תנסי.. את חייבת........

למה לא?

כמו שיניב אמר - לא מדובר בחדירה אנאלית. זו תנוחה מהנה ביותר, יש כמה דרכים לבצע אותה (תבחרו מה הכי מתאים לכם), מאפשרת גירוי לדגדגן בלי שום בעיה. בן זוגך יהנה ממנה - אין שום ספק!! אם את יודעת שלא מדובר במין אנאלי - למה ההתנגדות לדוגי?

sofifi

New member
טעות שלי, לא הייתי מודעת לזה שדוגי

זה לא מין אנאלי. לא ידעתי שזה ככה..... אני אעלה את האופציה הזאת, תודה. מנסיונכם, יכול להיות שההנאה מתנוחה מיסיונרית תבוא עם הזמן? תודה.

יכול להיות, מי יודע??

אני נהנית מהתנוחה הזו, למרות שהסיכויים שלי לגמור ממנה בלבד הם כמעט אפסיים (בגילי המופלג זה קרה רק פעמיים). אפשר לשאול למה את נעולה על המיסיונרית?

sofifi

New member
לא נעולה על מיסיונרית

ניסינו גם כשאני למעלה, פשוט לא ככה ולא ככה, לא הרגשתי גירוי, הרגשתי בעיקר גומי ולא נהנתי..... אני בכלל לא מגורה ולא נהנית מחדירה.....זה פשוט מבאס קצת.

חופ שיה

New member
נראה לי שהיא לא ממש צריכה

לדאוג לבן זוגה ,היא צריכה קודם לדאוג לעצמה וללמוד בעצמה אלו דברים עושים לה את זה, אם על הדרך גם הבן זוג נהנה מאוד אז זה בונוס.

sofifi

New member
לא הבנתן אותי נכון

הוא נהנה, הוא מיואש מזה שאני לא נהנית. הוא דואג להנאה שלי בשלב הזה...

לא משנה מאין נובע היאוש

זה ממש לא תורם בקטע הזה , כמו שאמרה שוקולדית . אתם צריכים גישה בריאה לכל העניין , ולא לבוא מתוסכלים ו/או ממורמרים . בגישה נכונה , בפתיחות המתאימה , בהיכרות מספקת של שניכם אחד את השניה , פיזית ומנטאלית .

sofifi

New member
אמממ....

לא מרגישה ייאוש, מרמור או תסכול, סך הכל כל העסק בחיתוליו, כך שמנסים, לא כעס או רגשות שליליים זה בטוח... מסקרן אותי אם נועדתי לא להרגיש כלום בסקס או שיש תקווה... תודה.

חופ שיה

New member
את לא יכולה לומר באותה נשימה

שמצד אחד העסק בחיתוליו ומצד שני לשאול האם נועדת לא להרגיש כלום בסקס. אמירות כאלו רק מוכיחות לנו שאת כבר סקפטית לגבי ההנאה שלך מסקס למרות שאת בעצמך טענת שהכל עדיין בחיתוליו- אם זה לא אמירת יאוש וסקפטיות- אז מה כן? אם הכל בחיתוליו , מדוע את מעלה בפנינו את הסוגיה הזאת , לא יותר פשוט לזרום כרגע עם הקיים ולא לעלות תהיות סקפטיות כבר בשלב הזה?

sofifi

New member
תראי,

העסק באמת בחיתוליו, אבל כשאני לא חשה הנאה או גירוי כולשהו, לא רואה תמיד טעם להמשיך ולהמשיך.... אם אני לא נהנית אז כן, אני די סקפטית, אני מסוקרנת אם זו הנאה שתבוא עם הזמן או לא....אחרי ששכבנו כמה וכמה פעמים, אני עדיין לא מרגישה הנאה... בינתיים זורמים ומנסים... תודה

נועדת לאורזגמות מטורפות, יקירתי!

כל אחת ואחת מאיתנו נועדה להן!! שאלת מיליון ה-$ - מה עושים כדי להגיע אליהן?? וזה כבר עניין של סבלנות, זמן וניסיון. בהצלחה!

חופ שיה

New member
אני חושבת ששניהם צריכים

להבין שלפעמים לוקח זמן עד שרואים ניצוצות בסקס במיוחד לנערה חדשה שרק התחילה את חיי המין שלה. יש נשים שלוקח להן שנים להבין את ההנאה הטמונה בסקס ולא תמיד זה בגלל שהן לא מחוברות למיניות שלהן, יש כל כך הרבה סיבות לכך. לבחורה - מחקי את היאוש מפניך - את מכניסה גם את עצמך וגם אותו ללופ שיהיה לכם קשה לצאת ממנו , נסי להנות בנתיים ממה שאת כן נהנת , שימי דגש על הדברים האלו השאר יבוא לבד. לפעמים לוקח זמן לבנות אינטימיות בין שני אנשים , אפילו לאנשים מנוסים , קצת סבלנות והרבה אופטימיות , סקרנות ופתיחות לחדש וללא מוכר יגרמו לך להבין את ההנאה הטמונה בסקס. ואם יש לך בעיה רצינית עם הגומי , אני מציעה למרוח בחומר סיכה את הקונדום( אחרי שהולבש) - אני חושבת שזה ישפר את ההרגשה שלך מהחדירה , יובש בנרתיק לרוב גורם לך לסבול ולא להנות כמו שאת אמורה.

sofifi

New member
וואי.....

המון המון תודה לך, בהחלט עודדת אותי, לא מתייאשת, אני ממש בתחילת הדרך. לא נלחצת, המון תודה. אני מניחה שאני אתן לזמן לעשות את שלו. תודה לכולם!

למעלה