יחסי מין לסביים

Existentialist

New member
יחסי מין לסביים

שלום לכן,

האם בתור לסביות אתן מרגישות שאפשרויות ההנאה שלכן מסקס מוגבלות? הרי מספר התנוחות מאוד מצומצם מאשר ביחסים עם גבר. אז ממה אתן נהנות בעצם? רק ממין אוראלי?
אשמח לדעת כיצד לסביות מענגות זו את זו, כיצד הן משיגות אורגזמה, אילו תנוחות הן מבצעות מלבד עם הלשון.

אני יודע שזו שאלה של אדם בור אבל זה באמת מסקרן אותי.

או סתם של בנאדם חרמן?

אענה ברצינות:

מגוון התנוחות כל כך לא "מאד מצומצם" לעומת עם גברים, אפילו להיפך. לנו יש יותר אופציות, אם כבר. אבל זו לא תחרות.

לשאר השאלות לא אענה כי יש גבול מבחינתי

מה שבטוח זה שתבטל את כל מה שראית בפורנו עלק לסבי. הוא מיועד לגברים ובהתאם לכך מחריד

Existentialist

New member
אני שואל ברצינות

איפה עוד אשאל?

אני מתעניין מאוד בחשיבה נשית, בעולם הפנימי של האישה. על כן אני מרבה לקרוא ספרים שבהם הגיבורה היא אישה, במיוחד ספרי רומן רמנטי.
גם לסביות מעניינות אותי. לא רק הסקס שלהן, אלא גם המחשבות הרומנטיות שלהן כלפי נשים אחרות.
כאשר לסבית רוה אישה שמדליקה אותה, איך היא ניגשת להתחיל איתה? מה עובר לה בראש כשהיא חושבת עליה?
אצל גברים זה פשוט, הם מדמיינים איך הם עושים איתה סקס פרוע, מדמיינים אותה בכל מיני תנוחות, לרוב משפילות. אני מניח שהלסביות יותר מעודנות במחשבות שלהן.

זה כל כך מקומם

היכולת הזו להכליל את כל הגברים / כל הלסביות / יאדה יאדה יאדה בדרך מחשבה ספציפית.
מה הקשר בין הנטייה המינית למחשבות שעוברות בראש?
יש מספיק לסביות שיחשבו תוך שניה על סקס סוער עם מישהי, יש כאלו שלא.

תלוי אופי ובנאדם.
לילה טוב

Existentialist

New member
אולי מספיק

כבר עם הרגשי נחיתות האלה?
לא עשיתי שום הכללה, זו את שמתעקשת להיעלב בגלל כל דבר שמישהו ששונה ממך שואל כי הוא לא מבין.

עזבו, מחקו את השרשור הזה.

לא, אני לא נעלבת

אני חושבת שזו חוצפה להכליל ולבוא בציפייה וירטואלית תמוהה לדעת על איך אנחנו עושות סקס.
אחרי הכל, אתה לא לסבית, אז למה?

luna2002

New member
אז ככה :)

כיוון שאתה שואל ברצינות ומתעקש, אשתדל לענות.

קודם כל, כפי שכבר אמרו לך קודם- כל אחת חושבת בצורה ייחודית לה. אנחנו לא שונות במחשבה מאף אחד, זאת האמת- לא תשובה מתחמקת כפי שאולי חשבת.

לגבי התנוחות- אממ...אני לא הולכת לפרט בחלק הזה ברשותך

רק שתדע,שוב כמו שאמרו לך קודם, יש הרבה אופציות, ומה שרואים לרוב בפורנו באתרים זולים זה באמת קצה הקרחון וכן, כפי שכינו אותם לפני "עלק לסביים". בינינו- ראית סרטון אחד ראית את כולם.
ושתדע שרובם אם לא בכל הסרטונים האלה מופיעות בחורות סטרייטיות לגמרי, לכן כל סוג מגע ביניהן נראה מזוייף, מאולץ וחוזר על עצמו.

אם אתה רוצה דוגמא למה עובר בראש של אישה- אני יכולה להמליץ לך על כמה סרטים...

1. "האמת על ג'יין"- על נערה מתבגרת בתהליך יציאה מהארון.
2. But I'm a Cheerleader- שוב, על בחורה שלא מבינה מה עובר עליה. (אבל מוצג בצורה שונה לגמרי מהסרט הראשון).

יש עוד הרבה סרטים טובים אחרים,אבל הסוגייה הלסבית היא לא העיקר בהם- כפי שצריך להיות לדעתי. יחסית לסביים הם כמו כל יחסים אחרים, רק שמדובר בשתי נשים.

בהצלחה במחקרון שלך :)

Existentialist

New member
לא מתכוון לצפות בסרטים

אבל בהחלט מתכוון לקרוא ספרים :)

אני חושב שספרים משקפים את המציאות ואת העולם הפנימי הרבה יותר טוב מסרטים.

האם מישהי קראה כאן את אחד מהספרים האלה?
סבך הפרי האדום/ ריטה מיי בראון

אימה ויגואר / אריקה פישר

כמו / ג'אנט ווינטרסון

רציתי לנשק לך בשדה החרציות/ אביבה אברון

שתי נשים/ הארי מוליש

שתיים/ מיטל שרון

הנזירה/ דני דירו

luna2002

New member
וואו...אתה ממש שקוע בנושא...

אפילו אני לא קוראת על זה...(כשזה מגיע לספרים יש לי טעם אחר...)

אפשר לשאול אותך משהו?

למה הנושא כל כך מעניין אותך? ברצינות אני שואלת כי אין הרבה מה לחקור פה לדעתי...גם מעניין אותי, אתה חוקר את הנושא מתוך סקרנות אישית או מתוך מחקר במסגרת כלשהי?

אתה מצפה שנפתח ונדבר על משהו כזה אינטימי

וכששואלים אותך שאלה לגטימית אתה מבטל את זה ואומר שלא נבין?

אה. אוקיי. אז סבבה. הגיוני...

PinkyRaSta

New member
מה זה משנה מה נחשוב? תהיה אתה

ונשמח אם תשתף אותנו, אם כבר פתיחות- אז יאללה.
וחוץ מזה- תהיה פתוח שהקבלה בפורום כזה, אולי דווקא תפתיע אותך (לטובה, אני מקווה), בשל האופי של הפורום והנושא שלו.

וגם- זה כולה פורום, זה היופי, אתה לא נחשף אפילו לא ברמה שאתה עובר על המדרכה ואוטובוס קומתיים חולף על פנייך, פחות מזה.

אבל שוב- מה שתרצה, מתי שתרצה, איך שתרצה.
ואתה חייב להבין שלשאול שאלות כאלה חודרניות, מגבר, ישר מעלה אצלנו תהיות על מה ולמה. זה לא דבר חיובי שזה ישר מעלה מחשבות, אבל ככה החברה פועלת. ואולי יבואו ימים טובים יותר בהם לא נחשוד ונהסס לפני כל מילה, אפילו שהיא בנושא הזה.

המון אהבה

Existentialist

New member
אני מרבה לעסוק בכתיבה

ואני מוצא את עצמי כותב יותר ויותר סיפורים רומנטיים-ארוטיים.
לכן אני רוצה לדעת, כדי לקבל מעט השראה, אוקיי?

אוססונה

New member
לולי, מגבלות "הצנזורה", הייתי עונה ברצינות

בכל זאת, פטור בלא כלום, אי אפשר - "חיים ומוות, ביד הלשון"..... ))))

למעלה