יחסי מין ומחלות ...

יחסי מין ומחלות ...

עשיתי מחקר קטן באינטרנט על כל המחלות מין שאפשר לקבל .. והזדעזעתי !!!!! אין לי מושג איך כל כך הרבה אנשים כל כךך אדישים לנושא הזה , יש מלא מחלות שמועברות גם עם אמצעי מניעה !!!! וירוסים שיכולים לגרום לסרטן ומדבקים באחוזים ממש גבוהים ! ועוד כאלו שאי אפשר לבדוק בעזרת בדיקות שגרתיות ......... זה גורם לי לחשוב שאני בכלל לא רוצה להייוות פעילה מינית , כדי לא לסכן את עצמי .... סך הכל יחסי מין זה בעצם גוף זר שנכנס לגוף שלך עם כל המשתמע מכך מעביר אליך שלל צרות אחרות !!!

בהרבה דברים שאנחנו עושים בחיים יש סיכון

למעשה בכל נשימה שלך את מסתכנת.... מדירה חומרים זרים לגוף שלא מעט מהם רעילים. (חוץ מחורים נידחים ביקום, אני לא חושבת שיש מקום היום שלא סובל מזיהום אוויר ברמה כזו או אחרת) רק שלנשום אין לך ברירה וגם לא לאכול. אבל יש לך לכאורה ברירה לא לסוע למשל. יודעת מה הסכנה בכלי התחבורה? מספר המתים מתאונות דרכים הוא גבוה יותר מכל פעילות אחרת כולל מלחמות וטרור. ובכל זאת, כולנו נוסעים. מי ברכב מי באוטובוס. בשביל מי שאוהב סקס ו/או רוצה ילדים, הסיכונים האלה הם דברים שצריכים להלקח בחשבון, אבל הם לא ימנעו אותו מלעשות את זה. אם הוא חכם, הוא ישתמש באמצעי מניעה וייקח את כל אמצעי הזהירות שצריך לקחת. אין ספק שלא לעשות סקס, פותר אותך מכל הבעיות האלו וזה החלק הטוב של הא-מיניות
, אבל לא הייתי אומרת שבשביל זה לא הייתי מקיימת יחסים אם היה לי בהם עניין.

Berethor

New member
גם לחיות מסוכן, מתים מזה ../images/Emo45.gif

צריך לקחת סיכונים מסויימים בחיים, אחרת אפשר לסתגר באיזשהו מקלט ולא לצתא משם עד במלא מתים מזקנה. אנשים פשוט לא צריכים לקחת סיכונים מיותרים אלא סיכונים מחושבים. נגיד דברים כגון עישון וסמים הם בהחלט מיותרים וידועים כמזיקים, ומין עצמו הוא לא מזיק, אם שני הצדדים נהנים ממנו ואם זה לא נעשה במסגרת של הוללות. ברור שמי ששוכב עם כל המי ומי יהיה בסיכון גבוהה למחלות מין, אבל מספיק אפילו פעם אחת, עם אותו בן זוג זה לא סיכון מחודש בכל פעם, מה שיכול היה לקרות כבר היה קורה לו הוא היה חולה במשהו, לא משנה כמה פעמיים הם עשו את זה. ככה שכמובן זה מדבר בעיקר על אנשים סטוצרים או בוגדים, ולמרות שגם אדם שהוא לא כזה עלול עם מזל רע מאוד ליפול על מישהו שחולה במשהו, החכמים שפשוט יבדקו יחד עם הפרטנר, במיוחד אם זה שהם יוצאים עם מישהו שככל הנראה שכב עם הרבה אנשים שונים.

Berethor

New member
מה הבעיה

אם את רוצה להפחית תסיכון, את צריכה בן זוג קבוע, ולבדק לפני שאתם עושים את זה.

יש מחלות, כמו סרטן צואר הרחם

שעוברים ע"י וירוס בקיום יחיס מין גם עם זה בן-זוג קבוע. בגלל זה רופאי נשים ממליצים לנשים להבדק כל חצי שנה באופן שוטף. ברוך שפטרנו!

Berethor

New member
טוב אני דברתי על דברים שאפשר למנוע

הוירוס הזה הוא דבר נדיר לא? כאילו העולם מלא בזוגיות מיניים ולרובם אין את זה.

בדיוק

זה המחלה שהכייי מפחידה !! זה וירוס שעובר ממגע של עור ועור ... !משמע קונדום לא מונע. גם הנשא לא בהכרח בעל נגעים חיצוניים - והוא לא בהכרח יודע שהוא נשא - והוא עדיין יכול להדביק !! וגםם אין לזה בדיקות דם וכאלה כי אין נוגדנים בדם לוירוס !!! המחלה מדבקת באחוזים מאודד גבוהים .... וזה וירוס פוטנציאלית קטלני !!! אני לא מבינה איך עד היום נתתי לגברים בכלל לנשק אותי !!!!!!

Berethor

New member
ם זה עובר במגע של עור בעור

אז יש בכלל לתרחק באנשים. מצטער שנכנסת לכזאת פרנויה מאיה, מה שאמרתי על בן זוג קבוע נשמע רלוונטי גם פה.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני שאלתי את רופא הנשים שלי אחרי הבדיקה האחרונה שעשיתי כשכבר ידעתי שאני א-מינית ושאני לא הולכת יותר לקיים יחסי מין: אם אני לא מקיימת יחסים האם אני צריכה להמשיך לעשות את הבדיקות? והוא אמר לי בפירוש שלא. ממה שאני יודעת ולא רק ממנו, זה עובר ביחסי מין ולא בסתם נשיקה. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהוירוס הזה מתקיים באיזורים מסויימים בגוף ופה הוא לא אחד מהם.

טוב, אז זה כבר היסחפות

כי מעצם החיים את יכולה למות
קחי את הדברים בפרופורציות ובכל מקרה תעשי רק מה שעושה לך טוב. אם סקס לא מדבר אליך, אז אין טעם שתסכני את עצמך. אם נשיקה מעוררת בך גועל - את יכולה לוותר. יש שפע של חיידקים שעוברים בנשיקה.. אבל אין טעם לחיות בסגר ולא לחיות במובן המלא של המילה רק בגלל שיש סיכונים. כי אלו החיים. צריך פשוט לפעול מתוך שיקול דעת ולא להקצין לשום כיוון.

Berethor

New member
רואה עכשיו אנחנו מסכימים ../images/Emo8.gif

עכשיו שהטאבו הוא גם על נשיקה..

אגב...

בוודאות הוירוס הזה כן מתבטא בפה... אני קראתי במלא מקומות שיכולים כן להיות נגעים בפה......

יכולים להיות נגעים בפה

אבל הם נגרמים לרוב ממין אורלי, ככה שאת יכולה להמשיך להתנשק. ואם זה מעודד אותך- ישראל היא אחת המדינות בה שכיחות סרטן צוואר הרחם היא מהנמוכות בעולם.

אוקי ....

אבל השאלה היא אם מישהו שקיבל את הנגעים האלו ... ואז יש לו אותם , ואני מתנשקת איתו .. האם זה מדביק אותי ?? ויכולהיות שלא יהיו לו נגעים כי זה לא תמיד מתבטא קלינית , והוא רק "נשא", האם גם אז הוא יכול להדביק אותי בנשיקה ?

למעלה