יחסי מין וזוגיות

limi101

New member
יחסי מין וזוגיות

אני בת31 ונשואה כבר 3 שנים ויש לנו ילד מקסים בן שנתיים אשר עד היום ישן איתנו במיטה כי בהתחלה הנקתי וזה היה הכי קל לי ונורא כיף לנו איתו כבר שנה ושמונה חודשים אנחנו לא מקיימים יחסי מין כי אנחנו עייפים או מכל סיבה אחרת ואין לי כל כך חשק וזה פשוט לא יוצא ואני לא יוזמת וגם בעלי לא יוזם ואני יודעת שזה לא בסדר האם משהו לא בסדר ביחסים ביננו? יש לציין שאנחנו מתקשרים מצוין עובדים ביחד רבים אך מסתדרים אני שמנתי כ-30 קילו ואני לא ממש יודעת למה זה. האם זה בגלל שהילד ישן איתנו ואנחנו עובדים קשה ואין זמן? אני רוצה לעבור דירה בקרוב ואז כבר אקנה לו מיטת נוער שישן בחדר שלו אך בינתיים הוא איתנו אודה על תשובה מפורטת תודה

47גרציה

New member
גם התינוקות שלי

ישנו איתי במיטה. רופא ילדים אמר לי, שעוד יבוא היום שארצה שהם ישנו איתי, אבל הם לא ירצו. יחד עם זאת, זה לא הפריע לנו להמשיך ולקיים יחסי מין. נראה לי שזו לא הסיבה. תחשבי יותר.

לכל אחד מיטה משלו

יש לי חברה שחשבה כמו רופא הילדים אבל.........הבן שלה בן 5 היום ועדיין ישן במיטת ההורים, ומסרב לעבור למיטת נוער!!!! ואני אישית חושבת שכל אחד צריך לישון במיטה שלו, גם אם זה נוח שהילד ישן קרוב ולא צריך לקום...אבל איזהו חכם הרואה את הנולד....

היחסים שלכם מצויינים ../images/Emo45.gif

אם את עדיין שואלת אחרי שנה ושמונה חודשים אם יש משהו לא בסדר ביחסים שלכם?! אז כנראה שהמצב ממש גרוע (סליחה אם אני קצת תוקפנית
) הילד זו לא הסיבה, כשרוצים (מנסיון) לא חסרות סיבות/תירוצים וכו'.. לגבי ההשמנה הכל קשור אחד בשני אם אין סקס אין משיכה אין חיזור, הכל בעסה מתנחמים באוכל. שוב חמודה הכל מנסיון מציעה לך לקחת את עצמך ואת בן זוגך ולהתחיל לטפל לפני שיהיה מאוחר מידיי! בהצלחה

אומברה

New member
ציינת בעיות תתחילי לטפל בהן.

אם תטפלי בבעיות שאת העלית כל שאר הדברים האחרים יסתדרו או שיציפו בעיות אחרות קיימות שלא ראית קודם. לילדים נעים לישון קרוב להוריהם גם אם לא נוח להם, אז זו בעייה ראשונה שמטרידה אותך, קבלי החלטות איך את מבצעת ופותרת באופן מעשי את הנושא הזה, יהיה קשה בהתחלה, אבל אלה החיים... את מרגישה לא טוב עם המשקל שלך, טפלי בזה, קשה לעשות דיאטה אם אין משמעת עצמית, נסי ללכת למסגרת שתכניס אותך למשמעת אוכל. את ובעלך כהורים צריכים להתיחס לעצמכם כבני אדם שיש להם גם חיים ורצונות משלהם כל אחד בנפרד וכזוג, אל תקריבו את עצמכם "בשביל הילד". אם תטפלי בבעיות שהעלית ומטרידות אותך, אני בטוחה שתעלי על מסלול נכון יותר לך. הורים צריכים למצוא את האיזון שמתאים להם כהורים וכפרטים. בהצלחה.

seeyou

New member
תרוצים-../images/Emo24.gif-תרוצים-....

לא מקיימים יחסי מין כי: ..."עד היום ישןהתינק בין שנתיים איתנו במיטה כי בהתחלה הנקתי "?? ...." אנחנו עייפים "...?? ..."ואין לי כל כך חשק לזה.."?? ..." לא יוזמת וגם בעלי לא יוזם "??? .." שמנתי כ-30 קילו "?? אפשר להוסיף? מזג האוויר מצב הבטחוני מיגרנות....... האם בכלל יודעת מה היתה המטרה שלך כאשר נכנסת למערכת היחסים עם הגבר שנמצא בתפקיד של בעל? האם לא סיפרו לך-בטח שלא בבית הספר- שיחסי מין בין בני הזוג זה דבר נחוץ?

למעלה