אי אפשר לבשל ממתכון עם מידות קבועות של רכיבים - יש לבשל לפי הלב בהתאם לטעם להוסיף תבלינים לפי הנשמה כמו הטוסטים שלי - כל אחד והטוסט שלו כל אחד והשלב שלו במשיכת המטפחת אצל כל אחד היא ממלאת תפקיד אחר ועם עוצמה אחרת
אני מאוד נהנתי עם אנאלי, וקיימתי אנאלי עם דילדו וורוד ענק. חשוב שהמקום יהיה מאוד מסוכך, לא להסתך על הנוזלים הטבעיים. להשתמש במשהו אקסטרה. וקונדום זה נורא נורא חשוב. ללכת לאט ובעדינות, תגידי לפרטנט שלך שיהיה מאוד קשוב אלייך, ולגוף שלך, וגם את - חשוב שתכווני אותו. כשאני ניסיתי את זה זה היה פשוט תענוג.
פי הטבעת הוא שריר וככזה הוא צריך "אימון" כאשר רוצים לשנות את מצבו הטבעי שהוא מכווץ. כפי שאמרו כאן כבר, האשה צריכה להיות רגועה והגבר צריך לגעת שם בעדינות. אני אוהב ללטף עם האצבע לפני, להוסיף מעט רוק ולאט לאט להחדיר אצבע אחת, לשחק שם עם אצבע אחת עד שזה מרגיש לי שהאצבע כבר לא מגלה שום התנגדות ואז להוסיף עוד אצבע. וכך הלאה. כשמרגישים שהשריר שם התרגל להתרחב בצורה מספקת אפשר לעבור לחדירה מלאה. בתאבון
טוב, לפני שאכנס לבחינה( 15:30 ) תיאוריות ויישומים אתן בשעות הערב כשהמוח יהיה מרוקן שכלית ונפשית. אבל אנקדוטה אחת לגבי אנאלי..... לא לכל אחת או אחד זה מתאים, שווה לנסות אולם להיכנס בראש פתוח. וכן, כן לגרות את המקום לפני עם שמן ואצבע(במיוחד בפעם הראשונה אם רוצים לשבת על הישבן אחרי) וכן, כן כדאי לשתות משהו טיפה אלכוהולי ומשחרר, כי, עדיין, השריר הזה יש לו התנגדות טבעית לכניסה ולא ליציאה. וכן, כן יש הגומרות מזה ויש שלא, לגברים זה נעים כי יש מגע עם בלוטת הערמונית( ז"א נקודת הג'י נמצאת אצלינו ב....טוכעססססס, אז בנות, זכיתן בנקודת ג'י במקום יותר מועדף
) האם אני מדבר מניסון או לא....נראה לכן שאני אגלה...