יחסי מין אנאלים.

talushy

New member
יחסי מין אנאלים.

השאלה שלי קצת טיפשית, אבל מה לעשות! זה מה שיש... :) חבר שלי רוצה לנסות אנאלי (בתחת, אם אני משתמשת במילה הלא נכונה.) אז מה אני עושה כדי להתכונן לזה? ידידים שלי אמרו, לא לאכול, לשתוף במים ועוד משהו... החדירה לא תכאב לי? מה אני עושה, או שהוא ייעשה כדי שזה לא ייכאב לי? תודה רבה!!

Lovable Stray

New member
האמ

לא לאכול זה שטויות, פשוט ללכת לשירותים לפני
הכל תלוי עד כמה הוא עדין ועד כמה את מגורה ורוצה את זה. הכי חשוב לא למהר... הרבה משחק מקדים לפני ורצוי להכניס קודם אצבע (למרות שאני אישית לא אוהבת שם אצבעות), ולהתקדם לאט לאט - לא לדחוף בכוח, אחרת זה יכאב. אם הוא לא ממהר ואת רגועה רוב הסיכויים שזה לא יכאב. בהצלחה

talushy

New member
../images/Emo111.gif

ואין כאלה שאריות קטנות? ולא כדאי להשתמש בקונדום עם נוזל סיכה? משהו?

Lovable Stray

New member
אצלנו אין

אנחנו עושים את זה בלי קונדום ומשתמשים בחומר הסיכה הטבעי, לפעמים KY.

Lovable Stray

New member
עוד משהו-

אם יש לך פוקט רוקט הייתי ממליצה לשחק איתו בזמן שהוא מנסה לחדור, עוזר לשחרר שם את השרירים והתחושה....

Lovable Stray

New member
חומר סיכה טבעי- זה שיוצא

מהאיבר הגברי כשהוא מגורה. פוקט רוקט - מכשיר קטן ורוטט שמטרתו לגרות את הדגדגן (ולהביא לאורגזמה מהירה
)

פאנדו

New member
רוקט פוקט וקונדום.

יש לי בחנות משהו הדומה לרוקט פוקט שעולה סה"כ 25 ש"ח. את מוזמנת להסתכל www.pando.co.il בנוגע לחדירה אנאלית ללא קונדום. מומלץ לא לעשות זאת בשום פנים ואופן, או שזה בעצם כבר לא מומלץ, אלא רצוי שלא לעשות זאת בשום פנים ואופן. אם כי סה"כ אי אפשר להכריח אף אחד או אחת. אומרים שגם אם עושים חוקן לפני חדירה אנאלית, עדיין רצוי להשתמש בקונדום. חדירה אנאלית ללא קונדום עלולה להיות לא בריאה לגבר, כל חיידקי הצואה שנמצאים שם ועוד. אין לי מידע רפואי מדוייק. אבל הבנתי שלא משנה עד כמה מנקים לפני, הסיכון קיים בכל זאת, לכן רצוי בכל מקרה להשתמש בקונדום.

Lovable Stray

New member
זה בולשיט

אם את לא מכירה את בן הזוג זה לא בריא בגלל מחלות וזה, אצלנו זה לא המקרה. בכל מקרה, שלוש שנים של אנאלי לא עשו נזק בנתיים, אם יקרה משהו אני מניחה שזאת לא תיהיה מחלה סופנית ככה שנתמודד. עדיף על להרוס את כך הכיף עם גומי.

amazone

New member
יש משהו במה שהיא אומרת

פשוט לא להחליף תנוחות מצוואר הרחם לפי הטבעת כשאתם לא משתמשים בקונדום - סיכוי מוגבר להיווצרות זיהומים

פאנדו

New member
:)

אז סיכוי מוגבר להיווצרות זיהומים אצל האשה, אך לא אצל הגבר? אולי הסיכויים באמת שונים, אך עדיין קיימים. אבל אם הבחורה אומרת שהם כבר כמה שנים עושים זאת בלי קונדום, אז מי יודע. מצד שני, גם ידועים אותם אנשים שמעשנים בכמויות מטורפות וחיים עד מאה ועשרים. הרוב הגדול שמעשן ניזוק בצורה בלתי הפיכה מעישון. גוף האדם לא תמיד מגיב בצורה שווה אצל כולם.

amazone

New member
החבר שלך רוצה?

ואת רוצה? - הכי חשוב!!! קודם כל אם את לא רוצה תרדו מהרעיון - מיותר אפילו להסביר למה (אני מקווה) ברגע שאת מחליטה שאת מוכנה ומעוניינת זה לא יכאב לך מהניסיון שלי יש אפילו ממה להנות קודם כל את צריכה להיות רגועה ולרצות בזה.. באמת. אחרת תיפצעי - אזור רגיש. תשתמשו בקונדום ותתחרמנו לפני כדי שתהיי בטוחה שאת רגועה לפני כן תחדירו אצבעות כדי לוודא לא כל אחד מסוגל לזה - לא מבחינת המקבל וגם לא מבחינת הנותן, ברגע שאת רואה שאת לא מסתדרת, אבל ממש בכל שלב!!! תפסיקו

talushy

New member
כמובן!!

יש בנינו קשר פתוח מאוד... אם אני אגיד לו שזה כואב או שאני לא רוצה הוא יפסיק מיד. ללא שום פרצופים. הוא לא יכריח הוא לא כלום. בפעם הבאה שאני ארצה לנסות, אני אתחנן שהוא יסכים. ככה הוא... :) הוא הציע את זה, אני בהתחלה הייתי נגד אבל ככול שאני חושבת על זה אני בעד. אני אעשה כל מה שאמרת, תודה רבה!!! בקיצר, את ממליצה??

amazone

New member
זה ממש תלוי בפרטנר

עד כמה נוח לך איתו עד כמה הוא יודע מה הוא עושה ועד כמה הוא עושה לך את זה יכול להיות שאם הפעם זה לא יצליח להבא (בפעם הבא איתו או עם פרטנר אחר) דווקא תהני יש ויש - היו לי פרטנרים שפשוט לא הייתי מסוגלת לתת להם לעשות לי דברים כי זה לא עשה לי נעים ונוח וההפך

talushy

New member
שנינו חדשים.

שנינו חדשים בקטע הזה. בדברים אחרים, אני היותר מנוסה. אני יותר זאתי שמנחה, שאומרת מה לעשות, כי אני בעלת הניסיון. הוא לא. אז יש לך במקרה איזה מס' עצות כדי לשפר, מה לעשות, איך לעשות?

amazone

New member
למעשה

כדאי לך לבדוק עם נושך כריות (באמת! - אחלה אנשים והם ישמחו לעזור) העצה שלו תהיה יותר טובה משלי נכון לעכשיו אני לא נמצאת במקום שאוכל לעזור מה שאני ממליצה לחדשים לעשות בתור התחלה זה לקחת מטפחת (גם לבנים וגם לבנות) ופשוט לדחוף לפי הטבעת. ברגע הסיום ממש כשמרגישים שעומדים לגמור למשוך לאט ובעדינות את המטפחת החוצה - אם תהנו מזה תהנו גם מחדירה אנלית

למעלה