Sei Sei Sei!
<<בני אדם בעולם החשיכה הם המשאב הלא נגמר ממנו לוקחים את כל מה שחסר>> מה?! על מה את מדברת? <<ערפד אולי הגיע מתרבות בני האדם אבל הוא לא אדם. הוא ערפד.>> תנסי להגיד את זה לערפדים בקמרילה... <<כל תקופת החניכה של fledgling מיועדת להכניס את השינוי מגזע לגזע לתוקף וערפד שלא מסוגל להסתגל לשינוי בדרך כלל מת במהלך תקופה זו. fledgling לא נכנס לחברה הערפדית כערפד באמת לפני שהsire מאשר שאכן הוא השלים את המעבר גם פסיכולוגית. אחרת ערפדים צעירים היסטריים היו רצים למשטרה מתוך הרגל אנושי... או אוכלים אנשים ברחוב מתוך חוסר שליטה וכו. הם בהחלט גזע נפרד ושונה.>> ? ניהאו, קודם כל אין תקופות חניכה לערפדים. בד"כ הערפד שיוצר ערפד אחר דואג להסביר לצאצא שלו כמה דברים, לדאוג לו לקורת גג במשך היום ולנצל אותו כשאפשר וצריך. ערפדים אחרים מעבירים את הילדים שלהם דרך טקסי חניכה נוקשים וארוכים (ע"ע שבט ונטרו) או מבחנים משונים. בשבת ערפדים בד"כ לא עוברים תקופה מוגדרת - אלא "תקופת נסיון" בה חבריהם ללהקה זורקים להם עצמות מבחינת מידע ולא מחשיבים אותם אפילו כערפדים. הם הBitches של הלהקה והם לא נחשבים לחברים בשבת, לכן ניתן לזרוק אותם על האויב חופשי, להרוג אותם, לאכול אותם, להתעלל בהם - לעשות בהם מה שרוצים עד שהם מוכיחים את עצמם כבעלי ערך לכת ועוברים "טקס יצירה" שמסמן את התקבלותם לכת ולעולם הערפדים... מה יכול להיות בטקס הזה משתנה מערפד לערפד. ישנם ערפדים שנאלצים ללמוד את השושלת שלהם בעל פה ולדקלם אותה במדויק... ישנם ערפדים שמוצאים את עצמם קשורים למשאית שדוהרת במהירות שיא באמצע הכביש המהיר ועליהם לכרסם את פרקי הידיים שלהם כדי להשתחרר... הדמות האחרונה ששיחקתי שהייתה בשבת זכתה לטקס מאוד טכסי - כל הכנופיה הזו שנקראת "היתומים" (להקה די מוכרת ממונטריאול) פשוט התחילו לכסח אותו במכות עד שהוא כמעט התעלף (או נהרג, למי אכפת). המטרה היא להכין את הצאצא לקיום בחברה ערפדית. <<לגבי אלוהים+מלאכים ושטן+שדים וגם פיות (כולל דרקונים ואלפים וכל דבר קסום אחר מעולם החלומות) - פגשתי מספיק מהם כדי להגיד שהם גזע נפרד בפני עצמם, מלאכים אמיתיים לא פועלים בלי מנדט אלוהי ושטן פועל על דעת עצמו בדיוק כמו כל שד. קיומם הפיסי והמוחשי בעולם המשחק מצדיק התייחסות כאל גזע נפרד. במשחק שאני שיחקתי למלאכים ואמונה אמיתית היה חלק בלתי נפרד ועצום בחיי הדמות שלי - הם באו להפריע את שלוות הדמות ולבסוף הביאו למותה.>> לא סיכמנו משהו לגבי המשחקים האלה שהיה לך הצער להשתתף בהם? לגבי טיב המנחים והשחקנים האחרים? אף אחת מהדמויות שלי אף פעם לא פגשה באיזשהו אל או אליל ואף פעם לא נתקלה בהוכחה חד משמעית לקיומם. הספרים של חברת WW מכוונים את המשחק למצב כזה. אני מבין שבחסידי סת לא נתקלת? בכל מקרה, רוב הערפדים בעולם שומרים על האנושיות שלהם ועל הגיוון ביניהם. הם לא גזע נפרד כמו שהם מצב (אלמתים). על כל פנים, אף אחד מהם (גם האסמייתים, הג'ובאני, הטרמיר והונטרו) לא מאוחדים מספיק כדי לחלוק סטריאוטיפים משותפים וגישה אחת אחידה לכל דבר.