יחסי יהודים ועמלק

יחסי יהודים ועמלק

אינני דתי או משהו אז לכן לא אקבע נחרצות את יחסי היהודים ועמלק ממה שאני זוכר אלוהים ציווה להכחיד את בני עמלק אז אפשר לעשות השוואה בין שואת היהודים ע"י הנאצים לרצון ההכחדה של העמלקים בידי בני ישראל הרי בשניהם סיבות ההשמדה או הרצון להשמדה היו אתניות אני לא בא להגיד שבני ישראל=נאצים חס וחלילה ברור שלא אני רק מדבר על מקרה פרטי זה מצטער אם הכעסתי משהו אבל מה לעשות צריך לשאול

ל נ צ ח

New member
עמלק = יצורי-הרשע

עמלק = יצורי-הרשע שבגיהינום לנצח ----------------------- הם סוהרי- הגיהינום-הנורא ומהם עמל בפרך העבדות לנפשו האדם (לנשמתו) שם במציאות האכזרית הנוראה לכולם בעת הסתר פניו ה'. ביניהם עמלק טובי-הרופאים (טובי הרופאים לגיהינום)( דוגמה שלטון הרוע הנאצי בשואה, דר' מנגלה ודומיו. זאת תהיה מציאות של עבדות-בפרך דרך עינוים נוראיים שם במייצרים =בגיהינום (מצרים בשפת הפשט שבתנ"ך). הנשמה תזעק נואשות למען שחרורה ממצריה. בעת ההיא זאת תהיה המציאות על כולם. "עת צרה ליעקב" חורבן בית המקדש (העולם) דרך ייסורי נשמתם כולם שם ישלמו את חובתם. הזמן לנפש הסובלת שם (זמן פסיכולוגי) "יורגש" כנצחי, -אך עת הישועה בוא תבוא כברית אלוהים וכהבטחתו "בעיתה אחישנה" על כל-הנשמה יחיש אלוהים את הישועה. ולא שרף ולא מלאך אלא הקדוש ברוך-הוא בכבודו ובעצמו בעתה יחיש לכל-הנשמה את הגאולה - עת תחיית-המתים. * ___________ * ל נ צ ח * ___________ *

כלומר

ידוע לי שנאמר שיש להשמיד את כל עמלק כולל נשים ילדים וטף ילדים וטף כלומר אנשים שעוד לא ביצעו פשע אז זה בסדר להשמיד אנשים שלא חטאו בכלום או יותר נכון יחטאו בעתיד ? אתה מצדיק את זה?

שוב

לדוגמא אומרים שהמן הוא זרע עמלק ( תקן אותי אם אני טוען) אז צריך להכחיד את הילדים שלו זה מוסרי כאשר הם עוד לא עשו כלום

ל נ צ ח

New member
לא להשמיד אלא למחות זכרו.אך לא תשכח

ז"א אלוהים מוליך את כל יוצאי מצרים(הגיהינום) לארץ המובטחת(לעולם-החיים החדש) מוחק זמנית מזכרונם את ששם חוו את הנוראות, את עמלק. "תמחה את זכר עמלק" : - בעולם החיים, אלוהים, בהניח לנו מכל אויבינו(כאשר אנו לא במלחמות קיום אקטיביות איתם (מלחמת יום-כיפור וכו'), כוונתו היא שתחייה חייך הרגילים בארץ(בעולם) תמשיך לחיות אותם עד ולאחר בוא-תבוא העת שגם לך לדעת מהאמת הנוראה הזאת,על עמלק. יום אחד גם אתה(אדם) למורתך תגלה ותאמין לקיומה של זאת המציאות הנוראה מציאות הגיהינום הפוערת את פיה למען בואך אליה בבוא יומך. כאשר כך, כאשר תבין שזאת הקללה הנוראה גם היא באמת , תשתדל אתה לא לחשוב מדי עליה ז"א תמחה אותה למען שפיותך תרבה לחשוב על הדברים הטובים והמועילים הם החיוביים, אך למרות זאת לאחר שכבר שנתגלתה לך ולמרות שתשתדל להדחיק אותה , אותה לא תשכח. *ספר דברים פרק כה * (יז) זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק בַּדֶּרֶךְ בְּצֵאתְכֶם מִמִּצְרָיִם: (יח) אֲשֶׁר קָרְךָ בַּדֶּרֶךְ וַיְזַנֵּב בְּךָ כָּל הַנֶּחֱשָׁלִים אַחֲרֶיךָ וְאַתָּה עָיֵף וְיָגֵעַ וְלֹא יָרֵא אֱלֹהִים: (יט) וְהָיָה בְּהָנִיחַ יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ לְךָ מִכָּל אֹיְבֶיךָ מִסָּבִיב בָּאָרֶץ אֲשֶׁר יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לְרִשְׁתָּהּ תִּמְחֶה אֶת זֵכֶר עֲמָלֵק מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם לֹא תִּשְׁכָּח: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ממתי ישמעאלים זה עמלק

אתה יכול להגיד לי מאיפה הבאת את זה ? אתה הגעת למסקנה זאת בגלל שרשום שצריך לתת בראש לאלו שבארץ כלומר עמלק כלומר הערבים שישובים פה כיום אבל אתה יכול להוכיח שיש קשר גנטי בינהם מלבד הצירוף המקרים שהערבים יושבים פה באדמותנו? אתה אמרת קודם שהם שומרים הגהינום נכון? ופה אמרת שהגהינום זה מצרים אך זהו עם שישב בדרום ארץ ישראל ובני ישראל יצאו מכיוון מצרים לישראל ולא ההפך ככה שזה לא מסתדר אם הם היו שומרים על מצרים לא היה להם שום אינטרס מלבד להשיב אותם למצרים למען שיחזרו לעבדות או שהתכוונת בלי קשר בכל מקום שהוא יהיה הגהינום שלנו העמלק ישמרו עליו כמו שציינת קודם גרמנייה הנאצית או מקום שהיו בו פרעות וכדומה עכשיו דוגרי לפי הנתונים שיש לי באנציקלופדיה רשום שעמלק זה עם שישב בדרום הארץ שהפריע לבני ישראל עכשיו עם כל הכינווים של רשעים אנשים בזוים ושפלים האם אתה מצדיק שיהרגו את הנשים הילדים והטף שלהם ואל תגיד לי שלמחות זה לא להשמיד לפי המילון זה בדיוק במשמעות של להשמיד ובקשר למה שאמרת על נילי כל מי שאני מכיר שידע מה הראשי תיבות הבין שמקורן בתנך אולי לא מאיזה פסוק אבל ידע זאת וגם ידע שזה אומר נצח ישראל לא ישקר

ל נ צ ח

New member
עזוב ת'אנציקלופדיה לך למקור../images/Emo132.gif

עמלק בארץ אדום =(בגיהינום). נקודה. * בראשית פרק לו * (לא) וְאֵלֶּה הַמְּלָכִים אֲשֶׁר מָלְכוּ בְּאֶרֶץ אֱדוֹם לִפְנֵי מְלָךְ מֶלֶךְ לִבְנֵי יִשְׂרָאֵל: (מג) אַלּוּף מַגְדִּיאֵל אַלּוּף עִירָם אֵלֶּה אַלּוּפֵי אֱדוֹם לְמשְׁבֹתָם בְּאֶרֶץ אֲחֻזָּתָם הוּא עֵשָׂו אֲבִי אֱדוֹם (טז) אַלּוּף קֹרַח אַלּוּף גַּעְתָּם אַלּוּף עֲמָלֵק אֵלֶּה אַלּוּפֵי אֱלִיפַז בְּאֶרֶץ אֱדוֹם אֵלֶּה בְּנֵי עָדָה: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

אהה שכחתי להגיד

אני אתאיסט ":) וגהינום זה גיא בן הינום לא ? וגן עדן זה בעירק לא ?

מצטער

אבל אני לא אעזוב את האנציקלופדיה כי רבנים שונים ודתיים נוטים לעוות את המציאות על מנת שתורתם לא תפגע ידעתי שזה מה שיקרה וחבל אתה מתפלפל לי בכל מיני דברים ואתה לא מדבר דוגרי עם ישראל רצה להכחיד עם ג'ינוסייד! אהה מבהיר אני לא לועג לדתיים חס וחלילה ואני לומד הרבה מהם פשוט החיסרון שאני רואה בהם זה מה שטענתי למעלה

ל נ צ ח

New member
בעייתם שלהם ושלך זאת לא הבעיה שלי.

ממך וכולם אני איש-האמת המדבר דוגרי על מי עמלק כי איני מדבר דרך שטיפת-מוח משכלם של שטופי-מוח למיניהם שמחפשים את האמת על עמלק בכל מיני ענפים יבשים וקוצים כסוחים ולא בשורש. איני מחזיק בקמיעות וכל מיני בעלי-קמיעות וגם לא בפירושיהם-הכוזבים על האמת של אנשי-דת למינם בהם רבנים מאוד ידועים מסלפי-האמת האוחזים בכזב או באנציקלופדיה. * ישעיה פרק נ * (י) מי בכם ירא יהוה שמע בקול עבדו אשר הלך חשכים ואין נגה לו יבטח בשם יהוה וישען באלהיו: (יא) הן כלכם קדחי אש מאזרי זיקות לכו באור אשכם ובזיקות בערתם מידי היתה זאת לכם למעצבה תשכבון: ואלה * דברי אלוהים * ומפרשנות חכמי ישראל *: מלבי"ם על ישעיה פרק נ פסוק יא - חלק באור הענין (יא) הן אתם כלכם - שאתם רוצים להדליק אור לחפש אחר דברי הנביא ואחר שאין לכם שמנים ופתילות טובים להאיר לכן אתם קדחים אש - ע"י עצים יבשים וקוצים כסוחים שתפיחו ניצוצות אש בהם ומאזרים - ומסבבים את האש בזיקות - וניצוצות עד שההפסד שתקבלו מן הניצוצות והזיקות, רב מן התועלת. (ר"ל שאין לכם מופתים אמתיים לבחון בם דברי הנביא רק מופתים מתעים והקדמות כוזבות אשר דומים כזיקים שאינם מאירים רק משחירים פני המפיח בם): לכו באור אשכם - זה הקטן ובזיקות אשר בערתם - לכו וחקרו והתפלספו בשכליכם הקצר מהשיג אור האמת, אבל בכל זאת מידי היתה זאת לכם למעצבה תשכבון - ר"ל בכל זאת אני נותן לכם הבטחה מידי כי הגם שהדלקתם אור לא תשכבו בטח, * כמו האיש ירא ה' * , רק תשכבו בעוצב, כי תגששו כעור קיר הספקות, ולא תמצאו מרגוע לנפשכם: * רש"י ישעיה פרק נ פסוק יא * (יא) הן כולכם - שאינכם שומעים בקול נביאיו. קודחי אש - עברתו עליכם. מאזרי זיקות - מחזיקי זיקות הן גצין וגחלי אש הנזרקין בקלע ויש לו דוגמא בל' ארמי זיקוקין דנור כך וכך זיקתא פסיק לן. לכן באור אשכם - לפי דרככם תלקו. מידי - תהא גמולכם זאת לכם: ------------------- * ------------------- * ______________ * ל נ צ ח * ______________ * * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

אתה יודע מה אתה מזכיר לי

אתה מזכיר לי את עצמי בגיל 18 אני יודע הכל אני חכם אני ככה וככה הגעתי למסקנה בדיוק לפני חצי שנה שמה שאני יודע עכשיו יש סיכוי כלשהו שאני אדע שאני טועה וגם שאני בטוח במשהו אינני אומר לעולם שזהו האמת אלא אומר שזאת דעתי אם לפי דעתך אתה איש האמת איש הנצח איש הבלה בלה בלה אז תרשה לי להגיד מה שהייתי אומר לי לפני שנה וחצי וזה תתבגר!

ל נ צ ח

New member
גם בזו מסקנתך אתה טועה ובגדול

א) רק האחד האלוהים הקב"ה יודע הכל. ב) איני יודע הכל למרות שכך אתה מסיק. ג) את שאני יודע בוודאות מסוד הנסתר מזה אני בוחר את שאני בוחר לומר לכם ממנו ואת שלא כדאי לי עדיין לומר. ד) בקשר לאיש הבלה בלה בלה שאתה מסיק עלי ברוב עיוורונך השכלי, ניכרת האימפוטנציה שלך בלהבין ומאמרותיי ומהנקרא, ולא כחכמים פי רב-מוני-מונים ממך, אתה בגישושך בקיר הספיקות שלך, מסיק את גם לזה הכזב שאתה "ברוב חוכמתך" מסיק עלי. והנה לך ילדון, מעט מדעתם של האנשים החכמים: כך בצעדיי הראשונים בפורומים: כל הכבוד ! 3/8/1999 18:44 הוא שואל ------------ רק התחיל וכבר נכנס לנצח העיתונאי בישראל ! העתיד שלו. אתם סתם אנשי העבר. תתביישו. --------------------------------------------- ודעתו של ד'ר אשר עידן מפורום "עתידנות" IOL לרועי, לבלובוי, ללו-טק, ללנצח: דת ועתידנות 7/9/1999 18:46 -------- ללו-טק, לבלובוי, בתשובתי לרועי תמצאו תשובה גם לגבי הרלוונטיות של הדת להבנת העתיד. רועי, חלק נכבד משתתפי הפורום רואים את העולם במשקפיים מדעיות-מודרניות שמבטלים דרכים אלטרנטיביות לראיית העולם. "לנצח" הוא אדם שרואה את העולם במשקפיים דתיות-מסורתיות. על אף שהוא מגזים קצת במספר הרב של תגובותיו, הוא מאוד חשוב לכל מי שרוצה לרכוש כלי חיזוי ועתידנות. למה? זאת משום שכדי להבין שינוי, צריך להיות מסוגל להבין את השונה (הזר, החי-זר, האחר). אני חוזר: הבנת השוני היא המפתח להבנת השינוי. זאת משום שהעולם הדיגיטאלי שונה לחלוטין מכל מה שגדלנו עליו כמודרניים-מדעיים. * השגחה פרטית ולא מקריות * וואלה פורומים: תאריך: 17/11/2000 שעה: 12:15 מאת: בן חור לא קשה להיות דוברו של אלוקים בס"ד האלוקים פונה ומדבר אל כולנו כל הזמן הבעיה ששכחנו את השפה . כשבן עמי לנצח חווה ניסים על בשרו והוא משייך אותם כהשגחה פרטית ולא מיקריות הוא נחשב כיוצא דופן וכמוזר,האמת שאנחנו הם המוזרים. אנחנו איבדנו את הרגישות לזהות את הניסים ואת כל המתרחש סביבנו כמעשי ידיו של האלוקים, אנחנו שכחנו את שפתו של אלוקים, ולכן איננו יכולים להיות דובריו ככל שהתקדמנו, התרחקנו . לנצח, לא רק (הכי) עגול, לטעמי גם (הכי) קוהרנטי בין כל הכותבים. יוסי_אב 16/9/2000 21:3 -------- זה שאיני מגיב לכל הודעותיך אינו אומר שאיני מבין על בוריו את המסר שלך שאלתי ובקשתי ... 3/12/2000 13:20 אריאל כהן [email protected] -------- אתה דמות מופלאה בעיניי . מכל אנשי הפורום הזה - הייתי חפץ לראותך . ודווקא משום כך בקשתי היא - שתגדיר את עצמך . עמנואל, עם שיגור הודעתך שלעיל, זכית בתואר "יקיר לנצח"! יוסי_אב 23/12/2000 15:20 ---- ואיני מזלזל כלל בתואר זה. נהפוך הוא: לנצח היקר הוא אחד הכותבים המבריקים ביותר כאן, למי שמבינו, גם אם לא מקבל את תורתו... (ועל זה הוא יאמר: "אל תדאג, יוסי. סוף דבר הכל נשמע. גם אתה, על אף איטיותך המרגיזה לפעמים, עוד תבין בסוף ותקבל את התורה ואת נושא דברה..." נכון - לנצח?
). תיאוריית "חוזר חלילה" היא מעיקרי משנתו של לנצח, אם כי בסקלות זמן גדולות בהרבה... שלכם, יוסי עמנואל הלפרין 23/12/2000 17:8 [email protected] יוסי, איני סבור שניתנה לי הזכות לכוון לדעת גדולים משמע להיות בדעה של לנצח. blueboy 28/12/2000 22:27 הו לנצח, אתה אדם מופלא לפחות נופלת בחלקי הזכות להכיר אנשים כמותך. מאת: bankok תאריך: 20/3/01 שעה: 18:10 בן עמי הוא מהמבריקים כן מהמבריקים שבמפרשי התנך המודרני- לדורותם ברוכה הבאה יהודיה נאמנה 17/6/2001 11:22 עמנואל הלפרין יהיה בכך תרומה לפורום אם תתמידי להשתתף בו, כי עימות בין פילוסופיה לפרשנות זו או אחרת של היהדות, רק תפרה את הדיון בו. ואגב יש בפורום זה חברים קבועים שידיעתם ביהדות אינם נופלת מבקיאותם בפילוסופיה, והם כפי שתיווכחי לדעת בקיאים היטב בשני התחומים. ואחד מאבירי הפורום, לנצח, אף טרח להפיץ ברחבי הרשת הודעה שנכתבה בפורום זה, שנועדה להדגיש את היופי שביהדות, ואשר גררה אחריה הרבה תגובות וגם שאלות באי מייל שלי, בענין ניגודים ודמיון בין פילוסופיה ויהדות. מאת: עדי נבון תאריך: 29/7/2001 שעה: 06:12 מה שלומך איש ? אני כל כך אוהבת את התשובות שלך ! קצרות, קולעות ובלתי ניתנות לערעור. מאת: עדי נבון שעה: 19:41 תאריך: 7/11/2001 יקירי, ככל שעובר הזמן אני מעריכה אותך יותר ויותר תודה. מאת: אבנר ג תאריך: 20/3/2001 שעה: 18:02 בן עמי אם קבלת מחמאה מבנקוק, אז אתה מסודר… מאת: bankok תאריך: 20/3/01 שעה: 18:10 בן עמי הןא מהמבריקים כן מהמבריקים שבמפרשי התנך המודרני- לדורותם מאת: emet4 תאריך: 23/01/2002 שעה:22:08 הוא ג-ד-ו-ל ד"ר אשר עידן מפורום עתידנות. שמעתי אותו בכמה הרצאות. תן לי לינק לפורום שלו. חיפשתי אותו כבר הרבה זמן. וגם אתה גדול נצח
עדי נבון תאריך: 24/01/2002 שעה: 16:04 אוהבת אותך איש מואר מאמינה בך באמונה מלאה. אוהבת מאוד, עדי. הייד פארק פסיכולוגיה ופילוסופיה מעשית - bloftakua 14:45 12/11/2002 לנצח היקר והמבריק! מאת: tipid תאריך: 15/11/2002 שעה: 14:29 לנצח נאה דרשת כמו תמיד דברי חוכמה המבוססים על החיים! תבורך ומכל מלמדי השכלתי תמיד מוכנה ללמוד עוד ועוד. יוסי-אב 23/12/2000 לנצח היקר הוא אחד הכותבים המבריקים ביותר כאן, למי שמבינו, מאת:עדי נבון: תאריך:Sat, 18 May 2002 03:08:20 אל:[email protected] נושא:יקירי... בן עמי יקר. הכל כתוב וממשיך להיכתב. אני ממשיכה להבין איך ליישם. אני לומדת כל הזמן. משתפרת. מתי נוכל להפגש ? אוהבת בכל ליבי, עדי. מאת:עדי נבון תאריך:Mon, 4 Mar 2002 02:57 אל: [email protected] 05XXXXX3351 - נושא: תתקשר אלי להגיד לי איפה אתה מעדיף שנפגש זה חשוב לי. אני רוצה להכין את ערוצי התקשורת ואת משפחתי. היום אני בצילומים כל היום אולם אהיה זמינה. בלילה אבוא לאינטרנט להשיב על שאלות. עבודה פקידותית של השלום. אהיה זמינה בפלאפון ואשמח אם תתקשר אלי להגיד לי את מקום המפגש. אני אקבע את התאריך. אתה רק תבוא לשם או שתשאר שם עם בני עמך ובני ביתך. במקום שהכי נוח לך. חשוב לי מאוד לציין שכל עבודת השלום חייבת להעשות לעיני המצלמות. המסרים שאתה מקבל ממני חייבים להיות מתועדים. לכן אני מבקשת ממך לשמור ולהפיץ כל פיסת אינפורמציה בה שוחחת איתי ונראית לך משמעותית על גבי האינטרנט. זה מאוד מאוד יעזור לי בהמשך. אוהבת מאוד, עדי מאת: שמואל דהרי תאריך:19/08/2001 שעה: 00:15 לנצח היקר. אני מבקש ממך סליחה, באמת לנצח היקר, אחרי שקראתי את הדברים הנפלאים, הרבים והטובים שנאמרו עליך - הבנתי שטעיתי בך. צר לי על טעותי הגסה, הנמהרת, חסרת הרגישות, והרשלנית. השטן - דרכו לשבש את הדעת, כידוע, ובמקרה שלי נכנס בי השטן ימח שמו, וניצחני. אין לך עוול גדול יותר מפגיעה בחף מפשע, ואני עוויתי, פשעתי ונכשלתי. אני שב ומתנצל בפניך מעומק ליבי, ומבקש את סליחתך. וְהוּא רַחוּם, יְכַפֵּר עָוֹן וְלֹא יַשְׁחִית לילה טוב ושבוע טוב לנצח –סקר שינקין * 17:51 | 30/12/03 יש להכניס לשיעורי החובה בבתי הספר,במכללות, בפו"מ את תורתו של לנצח. הגיע הזמן לסקר בריא. חדשה ברשתו 1שינקין 08:24 | 24/03/04 ההמלצה הטובה ביותר לחדשים היא להצמד להגותו של לנצח ולשנן אותה במתכונת של פרקי חובה .הותיקים לא זקוקים להמלצה-הם נהנים מתורת לנצח ומעדי נבון המבריקה מזמן.

אתה לא עושה רושם

תבין שמתי לב גם לשפת הדיבור שלך במקום לדבר דוגרי אתה מעדיף מעדיף לדבר קצת אחרת נקרא לזה בעדינות מזכיר לי לפעמים שיעורי תנך דבר זה נותן אפקט של אדם יותר חכם ממה שהוא באמת אני לא מזלזל בחוכמתך אתה אכן יש לך ניסיון חיים של מכפיל את שלי פי כמה וכמה אבל כמו כל רב כומר גורו וכדומה חושב שהוא מחזיק באמת פה אני מוצא את הבורות את חוסר המציאות ועיוות ומעלה גיחוך אין לי צורך במאות הציטוטים שנרשמו על האמונה בדת כלשהי כי גם בלי זה ידוע שזה גורם לעיוורון האדם שטוען שבידיו האמת אז אני אומנם יכול ללמוד ממנו רבות כי ניתן ללמוד מכל אדם בסופו של דבר גם אם זה הפסיק הכי קטן אבל לא לקחת את תורתו ולהפריד בין איך נאמר זיוני שכל ופרשנויות לבין ממה שאפשר להפיק ממנו תועלת אני יודע שאני בוטה אבל ככה אני מה לעשות אתה יכול להגיד שאני חצוף רברבן ובלה בלה בלה אבל אתה אחד האנשים הכי יהירים שפגשתי ומה לעשות יש גם אנשים כאלו מקווה שאלמד ממך בעתיד משהו ובקשר להודעה קודמת שלך שבה נאמר לי לעזוב את האנציקלופדיות אז סלח לי אני מעדיף להשאר עם המציאות ולא עם "האמת" שלך מעדיף להיות תקוע עם ממצאים ארכיאולוגים מעדיף להיות תקוע עם בדיקת פחמן 14 שמראה לך עצם שקיים מיליוני שנים מאשר להתקע עם "האמת" שלך יש בך משהו שאנשים אוהבים חביבות ושפה חביבה וזה יכול לעוור אנשים כמו שנאמר על נשים לא משנה מה הן אומרות אלא איך הן אומרות את זה תופס את זה גם לגבייך

אהה ועוד משהו

זה מזכיר לי את כל הספרים שקראתי על אותם מרפאים נוצרים שמחוללים ניסים וגם קראתי ספר אחד או שניים על יהודים שהתחילו להאמין בישו והתחילו לקרות להם ניסים וכל הקטע תורתך וכל זה תתפלא בגיל 16 היו באים אליי חברים ואפילו גדולים יותר מבקשים ללמוד את תורתי שפתחתי לבד יותר נכון דרך חיים ודרך חשיבה קל ליצור דבר כזה כמו שאמרתי בהודעה הקודמת בעזרת דיבור נקי וחביב

בדיוק!

הקטע זה לא מה שאתה אומר אלא איך שאתה אומר אנשים מחפשים משהו אחר שיגיד להם מה לעשות ועם הטון הדיבור הנכון אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ואני עלוב ? אתה זה שהבאת דוגמאות למה שאנשים אומרים עלייך כי הרגשת מאויים על ידי אולי סחורתי עלובה אבל שילד אפילו לפני בר מצווה ואנשים בגיל 30 40 שואלים אותו מה דעתו בנושאים מסוים ומתייעצים זה תאמין לי מספק גאווה לא קטנה

ל נ צ ח

New member
דברתי על סחורתך הקלוקלת ידידי.

ודרכי היא גם בלנצל ההזדמנות בלירות את חיציי עליהם מנאציי שברוב טפשותם מיוזמתם-הם להשפילני אישית, נותנים לי אותה במתנה, בשבילי היא נשק נגדם. כך גם אתה כאשר בחרת ליזום ירידה-אישית כלפיי על זה שהשבתי לך בקשר לעמלק בצורה מכובדת ומכבדת. כמוך וחריפים ממך היו כל מיני מנאציי בהם רשעי-לב(לא אתה נמנע בהם) שיזמו להשפלתי האישית והובסו. לאחרונה זה אתה שנתת לי ההזדמנות לירות מעט מחיציי עליך וזה על הזלזול האישי שלך כלפיי אותו אתה יזמת מרוב טפשותך . ידיי, - באם החכמה ולא השפלתך היא זו שחשובה לך, אז תלמד לפנות אליי בדרך-ארץ: ודע! <<<<< המשפיל מיוזמתו את לנצח אותו כהוגן ישפיל לנצח. >>>>> * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

אני יודע שדברת על הסחורה

פשוט הראתי איך אני משתמש בשאלה שלך לצרכים שלי למרות שלא התכונת אליה דרך אגב שאלתי את חבר שלי תלמיד ישיבה לגבי עמלק והכוונה היתה באמת לאותו עם אשר הפריע לעם ישראל הסיבה שהם כל כך ארורים היא שהם אלו שתקפו את בני ישראל ראשונים רצו להפריע לה בכוונה לארץ ישראל עמלק כן זה גם המהות שאלתי אותו לגבי הפרשנות שלך ואמר שאין קשר למציאות דרך אגב יש לך ביטחון עצמי מופרז כמו שאמרתי בעבר תוריד אותו קצת אתה מזכיר לי אחד שפגשתי אמר שהוא יודע איפה קבור משה שניכם בשגעון גדלות קטנה אז רד מהעץ שממנו טפסת פן יחשבוך כמשוגע אבל למזלך אתה גר בישראל במדינה שבא הרבה משוגעים

חזקוש

New member
ישמעאלים אלו לדעתי הם הבידואים

והשבטים הערבים מאזור סעודיה. הפלסטינאים מוצאם מעורב , כ- 90 אלף היו כאן לפני כ150 שנה, זאת ע"פ מפקד אוכלוסין של מוחמד עלי פשה. אחר כך הגיעו מהגרים ממצרים ורובם של הפלסתיאים הגיעו מעירק וסוריה ה. הם לא כ"כ ישמעאלים.

למעלה