יחסי הימורים ל-Omloop Het Volk

יחסי הימורים ל-Omloop Het Volk

מתוך האתר UNIBET בונן הוא הפייבוריט עם יחס של 1:4 (על כל יורו השקעה 4 יורו רווח) לניצחון ויחס של 1.65 לפודיום. מקיואן וואן פטגם עם יחס של 1:9 לניצחון הוזהווד 1:11 ניק נוינס (מנצח 2005) 1:11 למהמרים האמיצים יותר פרנק ואנדרברוקה עם יחס של 1:25 ההימור/נאחס שלי (הימור קבוע לכל העונה
) תום בונן מנצח
. סתם נראה לי שבונן יעדיף לעזור לחבר לקבוצה לנצח, ואת הניצחונות הוא ישמור לאפריל. אני הולך על אחד הרוכבים של דיסקאברי: ואן האסוויק או דיוולדר.

רשימת 200 הרוכבים הטובים בהיסטוריה

בסייקלינג4אול פורסמה רשימה עדכנית של 200 הרוכבים הגדולים בהיסטוריה. את הרשימה מכין עיתונאי פולני בשם, דניאל מרסזלק (Daniel Marszalek), זו הפעם החמישית שהרשימה שלו מתפרסמת. דברי מעניינים: * לאנס ארמסטרונג מסיים את הקריירה על פי רשימה זו במקום ה-15 (מקדים אותו ז'אז'א במקום אחד וקצת פחות ממאה נקודות). * מריו צ'יפוליני סיים את הקריירה במקום ה-50 * שני הרוכבים הפעילים שממוקמים הכי גבוה הם גרמנים: אולריך (מקום 24) וצאבל (מקום 30) *

שמות מעניינים ברשימת המשתתפים

השם הראשון שעורר בי עניין היה של מספר 26-סטויארט אוגריידי האוסטרלי שהצטרף לקבוצת CSC העונה. אוגריידי תמיד הוזכר הנשימה אחת עם טובי המאיצים בעולם וזאת למרות שמהלך 11 העונות שלו כמקצוען השיג "רק" 37 ניצחונות. ברזומה שלו כמה ניצחונות המעלים את סימן השאלה על מיצוי יכולות. ניצחון אחד בגביע העולם - המבורג 2004 (במדי קרדי אגריקול). 2004 הייתה עונת כמעטים של אוגריידי שסיים במקום הראשון, מחוץ לפודיום, באליפות העולם במרוץ הכביש וניצח קטע אחד בטור. באותה עונה השיג אוגריידי 6 ניצונות ושלושה תארים ולפחות מספרית הייתה זו עונת השיא שלו (בעונות אחרות הוא לא השיג יותר מ 3-6 ניצחות ותארים יחד). בעונה שעברה הוא השיג תואר אחד בלבד ולא הצליח לנצח באף תחרות בדרג בנוני ומעלה. כדי להסביר למה מהוא השם המעניין צריך רק לזכור מה קרה לרוכבים "עם פוטנציאל" שהגיעו לקבוצה של ביארן ריס לאחר עונה או עונות בנוניות או גרועות. ואולי גם לזכור כי כבר לפני שלוש עונות, כשעבר מקרדי אגריקול לקופידיס, הוא הצהיר כי היה רוצה להפוך ממאיץ לרוכב קלאסיקות. השם השני מהקבוצה של ריס הוא Matti Breschel שלפני שבועיים השלים זכייה שנייה בתואר הרוכב הצעיר בטור של קאטר. למה מעניין? כי ריס אמר. בונן (שני לפני שנה) תמיד מעניין ובקבוצה של ואן פטגם מעניין (אותי אישית) דווקא מק'אוון. עוד? אין זמן - יגמרו את השניצלים אם לא ארוץ לארוחת הערב.

cipo 1

New member
יש עוד חדר-אוכל אצלכם בקיבוץ ../images/Emo7.gif

אך איזה זמנים.... ואגב מתי הייתם בגילבוע ???? אפשר היה לראות את החברה של ODEDBC מפדלים מעלה החרמון. אך איזה יום מדהים !!! שבת שלום ! עודד

צודק, בועז,רק שקודם הוא היה ברשימה

מספר 26נ של CSC היה סטואי. עכשיו כבר מופיע לארס מיכלסן. כשעברתי על רשימת המשתתפים היה מספר 26- אוגריידי. ועם הייתי מעט מרוכז יותר הייתי זוכר כי הוא אכן בקליפורניה כי באמת תהייתי על המיקום שלו המאוץ אתמול.

ההימור שלי - ניק נוינס

לפי יאהו צפוי מחר "מזג אוויר נח" מעונן חלקית עם 2-3 מעלות צלזיוס ורוח מכיוון מזרח צפון מזרח במהירות של 16-24 קמ"ש. מה שאומר שבחלק האחרון של המירוץ הרוכבים אמורים להיות עם רוח פנים.

ביג ג'ורג הינקאפי מנצח קטע נוסף

בקליפורניה. לנדיס שומר על המקום הראשון.

Mont Ventoux

New member
אגב, הבנתי ש-VDB עדיין חולה ולכן

לא יתיצב למירוץ. במקומו יוצב זנוטי, שכבר יש לו ניצחון אחד השנה באלגארב.

42 שניות בין הבריחה לפלוטון

לטי מובייל ודויטמון-לוטו אין רוכב בבריחה, טי מובייל רודפת. השם הבולט בבריחה הוא פיפו פוזאטו מקוויקסטפ

למעלה