יחסי אנוש...

dietoday

New member
יחסי אנוש...

הגעתי לפורום הזה במקרה, דרך הראשי, וחשבתי שאולי פה יוכלו לתת לי כמה טיפים או נקודות מבט שונות משלי... אני כרגע לפני לימודים ועובדת כמזכירה. היום בבוקר פיטרו אותי. והמשרה הקודמת גם. בשני המקרים, אחרי יחסים לא טובים עם המזכירה הבכירה. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא יודעת אם נפלתי במקרה על שתי כלבות (ושתיהן ב-א-מ-ת כלבות..), או שזה משהו שאני עושה.. בשני המקרים קיבלתי פידבק מאנשים שעבדו מול אותן בחורות, ואמרו שבאמת קשה לעבוד איתן, ואני לא הראשונה שזה קורה לה.. אז איך אני יודעת אם זה באמת בגללן או שזה בגללי?

דנה1233

New member
מה ההרגשה שלך לגבי זה?

איך יחסי האנוש שלך מחוץ לעבודה?

dietoday

New member
מחוץ לעבודה,

וגם עם אחרים -ב-עבודה, הכל בסדר.. אנשים לרוב אוהבים אותי (או נותנים רושם כזה..)

יחסים בעבודה

הי , כשאת כותבת שהיו לך יחסים לא טובים למה את מתכוונת? איך זה בא לידי ביטוי? אם היית מצלמת סרט שלך והיית רואה את עצמך בזמן העבודה- מה היית אומרת על ההתנהלות שלך? אם היית שואלת את הבחורות שלא הסתדרת איתן, בשני מקומות העבודה, מה הן חושבות עליך, מה הן היו אומרות? מצויין שאת שואלת את עצמך את השאלות כדי למנוע מעצמך מצב לא נעים, כמו שאת חווה, בעתיד. בהצלחה! אילת לבנון

dietoday

New member
אז ככה...

עם האחרונה זה היה ממש מוגזם.. היא היתה צורחת עלי מול אחרים בגלל דברים קטנים, כמו שביקשתי ממנה שתישב חצי מטר אחורה כי היא ממש עלי, או שחשבתי משהו אחד והיא התכוונה לאחר.. היא לא היתה נותנת לי לעשות כלום, אם היא בטלפון והקו השני מצלצל, היא תקפוץ עליו לפני שאני בכלל מספיקה לענות.. לגבי ההתנהלות שלי, במשרד הזה לפחות, הייתי מאוד שקטה, ועשיתי מה שביקשו ממני, לא יותר, כי היא פשוט לא נתנה לי, ואם כן, הכריזה שאני אעשה בלגאן ולקחה את העבודה בסוף לעצמה...

יחסים בעבודה

הי, מה היה תפקידך בשתי המשרות האחרונות? האם את רואה קווי דמיון בהתנהלות שלך בזמן העבודה- מעבר להיותך שקטה? אני מבינה שאת זקוקה לספייס בזמן העבודה וזה משהו שלא היה לך כ"כ בעבודה, כמו כן, קצב העבודה שלך היה איטי מדי לטענת העובדות. לא ממש ברור לי, איך כל זה קשור ליחסי אנוש. לכן, אשמח אם תכתבי כאן בפורום, מה אמרו לך לגבי סיבת פיטוריך? וכן, כתבת בתשובה הקודמת שמחוץ לעבודה היחסים שלך מצוינים. האם את מרגישה שאת מתנהלת באותה הצורה כפי שאת מתנהלת מחוץ לעבודה? אם התנהלותך שונה, במה היא שונה? איזה אדם את עם החברות והמשפחה שלך ואיזה אדם היית בשתי העבודות? בברכה אילת לבנון

למעלה