פחית דיאט קולה
New member
יחסי אם ובת
שלום לכולן
יש לי בעיה קטנה, שקצת מפריעה לי. אני נשואה טרייה (חצי שנה), וגרה במרחק של כחצי שעה מבית הוריי. במהלך השבוע בעלי ואני עובדים ולומדים קשה, יש לנו לו"ז עמוס מאוד. לפעמים בשבתות אנחנו נוסעים להורים שלי, ולפעמים הדבר שהכי מתחשק לי בשבת זה להיות רק עם בעלי. לא תמיד מתאים לי להתחיל להתלבש ולהתארגן כדי לנסוע אליהם. אני פשוט רוצה את הזמן איכות שלי עם בעלי. לבד. רק שנינו. טבעי, לא? אז קורה מצבים שבהם אני לא רואה את הוריי שבוע וחצי-שבועיים, וזה מאוד מעליב את אמא שלי. מצד שני, היא לא תיזום את שיחת הטלפון ותשאל לשלומי, היא פשוט חושבת שאני כועסת עליה שאני לא באה יותר לבקר אותם. בשבוע שעבר היתה לי איתה שיחת טלפון. לא ראיתי אותה כמעט שבועיים, וגם לא יצא לי לדבר איתה בטלפון. אז אני יזמתי שיחת טלפון והיא דיברה אליי בצורה מאוד קרירה. הבנתי שהיא נעלבה ממני שלא באתי אליהם בשבת. כאן כבר לא יכולתי והסברתי לה (אולי קצת בתוקפנות אבל רק ככה היא מבינה) שאני עובדת ולומדת ומחוץ לשעות העבודה והלימודים יש לי גם בעל ובית ומיליון ואחד דברים שיש לי לעשות, ואני לא יושבת רגל על רגל ומתבטלת ושגם היא יכולה מידי פעם להרים טלפון ולשאול לשלומי, לא רק אני. היא מאוד נעלבה ממני. ואני שואלת את עצמי- למה????? היא אמא שלי ואני מאוד אוהבת אותה אבל זה לפעמים יכול לשגע אותי!!!
שלום לכולן