יחסים......

kasmonit

New member
יחסים......

אנחנו זוג כמו כול הזוגות, נשואים כבר 8 שנים עם ילדים חיים רגילים לחלוטין. אני מסתכלת סביבי ומחפשת את האושר בכול זוג וזוג מחברינו ומסביב, מנסה להבין את הזוגיות אצל כולם, לפעמים אני חושבת שאולי אני רוצה אחרת..... לכן כול מפגש ומפגש בין החברים, אני בוחנת איך הבעל הזה מתייחס לאישתו ואיך זאת עונה לו, כול פעם אני מאמינה שאצלי זה בטח הכי גרוע, אך איזה טעות כול מפגש כזה רק נותן לי להאמין שאצלי הזוגיות היא משהו רגוע ואז אני חוזרת הביתה עם אשליה שבאמת אני צריכה להגיד תודה כי מה שיש לי זה באמת נפלא, אני מסתדרת ונכנסת למיטה, מסתכלת הצידה, לידי שוכב לו איש, אני, לא אומרת רע, לא אמרתי מכוער, לא אמרתי טיפש, לא, איש רגיל, אז למה המרחק במיטה הזאת היא תהום הרי האם שוב אני רוצה המון..... אני מאמינה שהתחתנתי מהסיבות הנכונות, דברים משותפים, מהם הדברים שבאמת עלהם בונים חיים? לפני ההתחייבות הגדולה נגשתי לאישה החכמה שבחיי תמיד נתנה לי הכוונה ושאלתי, סבתא, תגידי איך לדעת שזהו האיש איך הדעה איך הוא באמת מרגיש? היא ברוב חוכמת שאת השואה ומלחמה עברה אבדה חיים לא פעם אחת בטח תהיה לה תשובה אמרה, תראי יקירה, תעודת אחריות אלוקים לא נותן, כך ללא אחריות התחתנתי. אההה נו מה לעשות עכשיו המצב הולך ומדרדר ויש ילדים באמצע אבל אני והוא כול אחד מכוכב אחר. על מה מוותרים קודם על עצמנו או על משפחה על שותפות או על נשמה. חשבתי שאם השנים אני יהיה יותר חכמה ואז תיהיה לי תשובה, אך עם הזמן אני מאמינה באמת, אם רובינו היו נשארים עם בני הזוג הראשונים, קצת אחרי המשבירים בסוף בטח ובטח היינו מבינים שהמיניות והפלפולים זה דברים שבאים והולכים ואת והוא הם אילו שנשארים ותומכים אחד בשנים בסוף השנים. תאמינו נסיתי לא מעט וגיליתי די הרבה אנחנו מאמינים סתם שלאחרים בטח יותר טוב, שטויות, תתחילי להאמין אצל האחרים בטח ובטח יותר ממה שאתם יודעים, אנחנו פשוט סתם קנאים.

יפעת*

New member
הרבה שאלות קשות

שאני מאמינה שלרובן אין תשובה אחת. דעתי היא שזוגיות טובה היא זו שמשקיעים בה הרבה וממשיכים לרצות אותה גם אחרי שנים רובינו מאוד רוצים משהו עד שהוא שלנו ואז הוא זנוח וזרוק כמו האחרים שלפניו גם בזוגיות זה קצת ככה, אבל להחליף או לוותר נראה הרבה יותר קל מלשקם מאחלת לך שיהיה לך רק טוב, ותמצאי את המקומות לקבל חיזוקים ולחזק. אני מסכימה איתך, אנחנו באמת פשוט סתם קנאים

זוגיות

אני נשואה כבר 9 שנים ,וגם אצלנו יש עליות ומורדות ,אבל תמיד אנחנו דואגים לשמור על הדברים הטובים ביחד , זה לא ברור מאליו צריך להשקיע המון ,במיוחד שיש ילדים ,אגב כמעט כל אחד חושב שאצל אחרים הכל יותר טוב ,(לא רק בזוגיות ). כנראה שזה טבע העולם .....

אנחנו כבר בני 30 +

ואני חושב שקשר טוב הוא הבסיס לכל זוגיות. כשיש הבנה וחברות טובה. כשיש ערוצי תקשורת פתוחים ורצון להיטיב אחד עם השני, זה מה שהכי חשוב. בגילי אני כבר לא מאמין בזיקוקים וניצוצות.. כל הבולשיט הזה חולף מהר מאוד. אני גם לא מציע לך לצפות להרים וגבעות מבן זוגך. התחתנתם מתוך אינטרס משותף להקים משפחה ולגדל ילדים. חיו במקביל זה לצד זו, תהנו מהביחד שלכם, אל תצפי שיהיה המושלם שבגברים, תהני מהטוב שבו והתעלמי ממה שאת לא אוהבת, אל תנסי לשנות ואל תלחמי במה שהוא. כבדו את התחביבים, החשקים, הרצונות אחד של השנייה, והעניקו מרחב מחיה אחת לשני. אלה חלק מהתנאים לחיים טובים

kasmonit

New member
כן ו...לא....

שמוליק אתה צודק וגם אודליה אבל שכחתם משהו חשוב כששתי אנשים מדברים בשפה שונה....והכוונה לא אנגלית וצרפתית אז בטח ובטח נורא קשה לחיות במדינה אחת הכוונה לבית אחד :) ולי יש הרגשה שזה מה שקורה לי עם בעלי יש לנו שפות נפרדות וכשזה פורץ אחוצה בה לי לברוח כי לא מבינים אותי ולאומת זאת חוויתי יחסים בעבר וידוע לי איך יכול להיות אחרת ולכן אני שואפת לתקשורת יותר טובה לדעתי הרגעית כמו שאי אפשר לחזות את העתיד ברגע שהילדים הגדלו לא יהיה יותר משותף ביני לבין בן זוגי כך מסתמנים הדברים..... אבל מי יודע יהיה מה שיהיה

kasmonit

New member
שמוליק....

אני לא מאמינה שאין דבר כזה פרפרים נכון הם לא הפרפרים\ של הנעורים הם פרפרים אחרים ....פרפרים של בוגרים כן למה לא מה אנחנו מתים כי אנחנו אחרי גיל 30 לא כך הדבר

אנחנו לא מתים בגיל 30

אבל אנחנו בגיל שאנחנו יודעים כבר מה אנחנו צריכים ומה טוב לנו. יש לנו אינטרסים בחיים ואנחנו כבר לא פועלים רק מתוך הרגש. בגיל 17 התאהבתי במי שהפכה אחרי 7 שנים של חברות לאשתי. אפשר להגיד שנדלקתי. גילינו יחד את חדוות המין והרגשנו הכי מאושרים בעולם ושאין דבר חזק יותר מהאהבה שלנו ! אחרי 7 שנות נישואים, כשרמת האהבה פחתה באופן טבעי, והחיים הפכו לשיגרה, פתאום גיליתי שאני חי עם מישהי שאין לי איתה שום נושא או תחומי עניין משותפים. כל מה שאני אוהב לא מעניין אותה ולהיפך. הדבר היחיד שקישר ביננו זו האהבה העזה, וכשהיא חלפה פתאום לא נשאר כלום. לכן אני טוען שקשר טוב וחברות אמיצה זה העיקר בזוגיות. פרפרים זה נחמד, אבל החיים שלהם בטבע נורא קצרים, ממש כמו הפרפרים שבבטן.

kasmonit

New member
שמוליק היקר....

אני כול כך מזדהה איתך רק בהבדל האהבה אצלי זה היה דברים משותפים לעתיד כשהעתיד הגיע פתאום כול השאר לא מעניין הכוונה שבאמת חשבתי שיש לי משהו עם בן זוגי שנינו רצינו משפחה בית ילדים דברים משותפים איך החיים הגיעו הביאו בית ילדים משפחה ובזה נגמרה השותפות שלנו כי אנחנו מאוד מאוד שונים כמו שציינת אצלך כן כך זה אבל לא נעלמה לי ההרגשה שיש משהו בשבילי שם בחוץ שאני יכולה לדבר איתו בגלל העבר במערכות יחסים שהיו לי כן בהחלט אני יכולה להגיד שיש אנשים שדומים לי וכנראה גם דומים לך ולדעתי ההפכים צריכים להיות בענייני הוותרנות והחממות מוח בשאר הזוגות צריכים להיות דומים כמו לאהוב טיולים או בילויים להיות דומים בדרך המנהגים שלהם....לדעתי זה הרבה יותר נח כך.... הפרפרים זה דבר שצריך בחיים ואני לא מדברת להתעלף מהם אבל כן שאתה ברגע פנוי חושב כמה הייתה רוצה להחבק או לנשק אותו בנאדם כשאני עצמי לא נושקתי מיום חתונתי...................

../images/Emo4.gif יווווווווווווו

את רוצה שאני אבוא לנשק אותך ?
בחייך שאני מוכן. מה הקטע ? סליחה אם זה חטטני אבל זה לא ברור לי. משהו מאוד דפוק ביחסים שלכם. לדעתי הוא בכלל לא אוהב אותך, ואולי בכלל הוא מנשק מחוץ לבית. ואפילו אם כן, אני לא מבין איך אפשר להתעלל רגשית ככה באישה ורעיה ? אולי תבדקי אם הוא אוהב בכלל נשים

kasmonit

New member
שמוליק היקר...וחברים

בקשר להתחתן מתוך אהבה אני לא כול כך בטוחה בקשר שעשיתי טעות אני בטוחה מאוד בקשר מחפש בחוץ לעולם לא הדעה כנראה ובקשר להומו גם את זה אני לא יודעת מה שאני יודעת שאני הייתי החברה השניה שלו הראשונה היתה חודש ובנוסף הוא טיפוס של טיולים מסביב לעולם לא היה רגע בארץ מאז שהשתחרר ועד ליום שהתחתנו והוא היה בן 28 אז את האמת נכון להיום אני יודעת שהאדם הזה לא בנוי לערכות יחסים טעות של משהיא שהאמינה שתמימות זה מאוד נחמד ואפשר ללמד כול דבר טעות יש דברים שאמורים לבוא טבעי או לא בכלל וכך זה אצלי אצלו אין שם דבר טבעי אני אדם חם ואוהב מפנק ונותן ואיתו זה כאילו הכוחות נלקחים ממני כולם פעם שהוא נוגע בי אני נחלשת .........מוזר נכון אבל אומרים שנשיקה זה המחזור של האנרגיה כלומר מה שיוצא בנגיעה וביחסי אישות חוזר אליך בנשיקה אלי לא חוזר כלום בקשר לנשיקה שמוליק תודה אני מאוד מוחמאת

קטונתי מלשפוט ואתך

אבל עדיין עולה לי השאלה הבלתי נמנעת : למה לעזאזל נשארת איתו למרות הכל ? לא מגיע לך לאהוב ולהיות נאהבת ? אם לו אין צורך בזה את לא אמורה להשלים עם חוסר הפרגון ותחושת הדחייה. אגב, אני הכרתי או יותר נכון שמעתי על אנשים שלא יודעים להביע חיבה, אין להם מה לתת ולא מעניין אותם לקבל אהבה. אולי גם בעצמם לא קיבלו אף פעם, וגילויי אהבה מרתיעים אותם (ממש כמו שתיארת את מה שקורה לך כשהוא נוגע בך). נסתרים נבכי הלב הנפש והלב, אך אם את חשה בצורך הזה את חייבת לעשות מעשה. לא יהיה לך סיבוב נוסף ורק עכשיו זה הזמן. אם הרמת ידיים וויתרת זה בסדר, אבל אם זה מציק לך עדיין, סימן שאת זקוקה לזה ושהכל בריא אצלך.

kasmonit

New member
שמוליק....

הייתי אומרת לך משהו בקשר ללקום וללכת אין ספור פעמים התרוממתי ארזתי מזוודה ופתאום שמתי לב שיש לי עוד שתי מזוודות קטנות שצריכות ללכת איתי ולי יש רק שתי ידים שיכולות אולי להחזיק שתי מזוודות וגם את שלי ועוד שתי יצורים קטנים (לא שנתנו לי ללכת) אין לי את היכולת או אולי את האומץ לקום ולעשות את זה לבד בעולם הגדול לכן אני החלטתי .....שבנתיים אני פה כשכול אחת מהן תוכל לקחת איתה מזודה (חיים)משלה אני יחפש לי מישהו שיעזור לי ויחלוק איתי בסחיבה משותפת של מזוודה משותפת אחת:) ואם לא היו פה כול כך הרבה אוזנים ועיניים הייתי מסבירה לך עוד כמה דברים אבללללללללללללללללללללללללללללללל יש אז נשאיר את זה בסימן שאלה....? כמו שאמרת מוזרים הם דרכי הלב והחיים וכול מה שמסביב .....אני פשוט נוסעת ברכבת(החיים) הזאת לך תדע אולי בסוף הרד בתחנה הנכונה ואולי לא...........אז בגלגול הבא

שאלה

האם התחתנם מתוך אהבה ? פשוט לא ברור לי חוסר הנישוק מיום חתונתך ...... .

כנראה ,..

אם אין אהבה ,ואת מרגישה ריקנות עם בן הזוג שלך ,עם כל הכאב וההשלכות שיבאו ,כדאי לפרק את החבילה. את עוד צעירה והחיים לפנייך. מאחלת לך את הכי טוב שאפשר

היי.....

כתבת הרבה דברים....חלקם נכונים חלקם פחות (לפחות לגביי....) מסכימה איתך שלא הכל ורוד ויפה ובטח לאחר כמה שנים...דברים משתנים...יש סידרי עדיפיות שונים... יש הרבה דברים באמצע הזוגיות....אבל! אנחנו צריכים לקחת כל דבר בפרופורציה ולמקום הנכון (ואכן זה גוזל מחשבות) אני למדתי לא להסתכל על הדשא של השכן....כי תמיד אני אמצא משהו טוב או לא טוב שחסר או קיים גם אצלי.... אני חיה את החיים שלי....את הזוגיות שלי....ומשתדלת לעשות את הכל בשביל שהם יהיו הכי קרובים למושלמים.. מבחינתי....כבוד! הדדיות! ויתור משני הצדדים! הבנה! שיתוף! חברות! זוגיות נפלאה! אהבה (ואני יכולה לומר לך שאצלנו גם אחרי כמה שנים יחד הניצוצות והפרפרים עדיין קיימים כל יום מחדש....כל יום יש ריגושים והחוכמה היא לדעת לחדש ולרגש מחדש).... זה המתכון לזוגיות בריאה וארוכת שנים. ואת יודעת מה? יש הרבה שמקנאים....גם אנחנו מסתכלים לפעמים על אחרים והלב נצבט שלהם יש ככה וככה ולנו אין... קנאה זה רע! ולמדתי את זה על בשרי....פעם הייתי מאוד קנאית...למה? וואלה לא יודעת...זה פשוט היה בתוכי ורק עם בן הזוג הזה...היו לי הרבה בני זוג אך איתם זה לא היה והפעם כן...בהתחלה היה קשה...אח"כ למדתי להתמודד עם הרגש הטיפשי וההרסני הזה....היום הוא לא קיים! וזה רק לטובה.
ואני אומרת....כשמרגישים שמשהו לא בסדר...לא טוב....ומנסים שיהיה טוב אך בכל זאת לא הולך...צריך להמשיך הלאה....למצוא את הדבר הנכון וכלום לא בכוח.

ואני חשבתי ע"פ הכותרת שמדובר

ביחסי מין. כבד לי הנושא כל שאני יודע הוא שאשתי לא מתלוננת שהרי יש לה בעל מושלם גם יפה גם אופה,חכם,טייס, גם עשיר,גם נהג, ואפילו יודע להוציא כסף מהכספוחור!

new sol

New member
תאום ציפיות

זו מילת המפתח בחיי, גם אני הייתי בכל מיני "סרטים". אם יושבים ומדברים וכל אחד יודע מה הוא נותן ומה מקבל אז אין אכזבות. אכזבה היא הפוטנציאל שבין פינטוז למציאות. ואגב הכי טוב זה לשאול קודם איפה אני לא בסדר ורק אח"כ להאשים. שבו, תדברו , תלבנו ואם לא מסתדר הולכים ליעוץ. אני מתאם ציפיות עם הבוס שלי ועם העובדים, עם האישה ואפילו עם הילדים. תאמיני לי יש בזה קסם. בכל מקרה יש גם מקרים שזה לא מתחבר וגם אחרי 8 שנים אפשר לשנות שיהיה בהצלחה

למעלה