ווי, עמית, שאלה קשה לשעה כזאת...יחסים?
בעקבות שאלה שעלתה בפורום פוריות, עד כמה היחסים שלנו עם בני הזוג נפגעים עקב הטיפולים (הפעם..) ואיך זה מקרין עלינו כעת? (עם הבזקים מהעבר? מעלה משקעים ישנים? אנחנו צמד יונים והסקס מעולם לא היה טוב יותר?)![]()
ח,ח,.... קלעת בול! איך עושים ומתי?ווי, עמית, שאלה קשה לשעה כזאת...
יש המון מריבות אבל אני חושבת שרובן קשורות לקריזות ההורמונליות שלי ולא למתח באופן כללי. לא זוכרת איך היה לפני שעידן נולד. אבל את השאלה האחרונה לא הבנתי - סקס??? לא זוכרת מה זה...
בכלל לא פוגעים. להיפך.יחסים?
בעקבות שאלה שעלתה בפורום פוריות, עד כמה היחסים שלנו עם בני הזוג נפגעים עקב הטיפולים (הפעם..) ואיך זה מקרין עלינו כעת? (עם הבזקים מהעבר? מעלה משקעים ישנים? אנחנו צמד יונים והסקס מעולם לא היה טוב יותר?)![]()
לא יכולה שלא לשאול...בכלל לא פוגעים. להיפך.
אם בסיבוב הקודם היו פה ושם מתחים ואי הבנות וויכוחים כי כ"א ראה את הדרך שלנו בצורה אחרת - היום אנחנו יודעים בדיוק איפה אנחנו ומה אנחנו עושים ואיך אנחנו רוצים שזה יעשה. היום יש לנו מישהו קטן בבית שמראה לנו (לשנינו!!!) כמה זה שווה. היום אנחנו הרבה יותר מאוחדים סביב המטרה הזו משהיינו בסיבוב הקודם, כשזו היתה המשאלה שלי ורון עזר לי להגשים אותה.
כן, הוא בפירוש עשה את זה בשבילי.לא יכולה שלא לשאול...
ממה שכתבת נשמע כאילו רון בכלל לא רצה בסיבוב הקודם, ועשה את זה בשבילך. הבנתי נכון? וכמובן תרגישי חופשי שלא לענות אם נכנסתי לנישות לא לי.
השתלם לו...כן, הוא בפירוש עשה את זה בשבילי.
אני נורא רציתי והוא העדיף לחכות... אבל כשהוא ראה כמה זה חשוב לי הוא הסכים. בשבילי. וזה משהו שאני מאוד מעריכה.
מקפיצה.יחסים?
היחסים או הסקס?יחסים?
שניהםהיחסים או הסקס?
היחסים, למרבה השמחה, עדיין טובים מאוד. הסקס? לא בא לי לדבר על זה... בפעם שעברה זה היה רע אבל שונה. הדיכוי שקיבלתי, דקא ארוך, הוא מה שנותנים לפדופילים כדי לדכא את היצר המיני וזה עשה עלי עבודה מצויינת. בפעם הזאת אני על דקא קצר (עכשיו בכלל בלי דיכוי כי החזרתי מוקפאים) ולכן ההשפעה על הגוף קלה יותר. מצד שני, יש ילדה בבית וזה קשה. לשמחתי, ליאור איתי ברצון לילד וזה עוזר להתגבר על הקשיים ולהמשיך הלאה.
אפשר להצטרף ?יחסים?
מסוג הדברים שמחזקים את הקשריחסים?
אכן שאלה טעונהיחסים?
סקס? תזכירו לי בבקשה?אכן שאלה טעונה
השאיפה לילד נוסף משותפת, ושנינו שותפים בכמיהה לכך, אבל אצלי ההורמונים או סתם האכזבה ורגעי הייאוש גורמים למתח, ואני מוצאת את עצמי לפעמים עם פתיל קצר על שטויות, ולא תמיד יקירי מבין מאיפה זה בא לי... סקס.... באופן כללי הטיפולים לא מוסיפים לחשק, בינתיים אנחנו אחרי מוקפאים שזה טיפול מינורי יחסית, אז לא היתה מי יודע מה השפעה על העניין.
סקס? תזכירו לי בבקשה?
היחסים הבינאישיים לא השתנו. יש חום אהבה והומור. הרצון שלי בילד נוסף גדול בהרבה מזה שלו, אבל הוא הולך איתי. הוא הפתיע לטובה כשהתפרצתי בבכי אחרי צילום הרחם (מהתוצאה). כאב לו שכואב לי (נפשית) וזה הפתיע אותי. ביום של הלפרוסקופיה, אושפזתי במחלקה שנמצאת באותה קומה של מעבדת השבחת הזרע. עלינו לשם והוא אומר: תמיד כשאני בא לכאן ישר מתחשק לי לאונן... הומור של מטופלים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.