יחסים

p o o p i

New member
יחסים

היי,
יש לי איזה קולגה בעבודה שהיחסים איתו ידעו עליות ומורדות- יחסי חברות ב עבודה- לא היה כאן קשר רומנטי.
בזמן האחרון הוא דיי עצבן אותי אז עצבנתי אותו חזרה ודיי פגעתי לו באגו( כנראה שממש) ועכשיו אנחנו לא מדברים. הוא כאילו מחק אותי לגמריי( יש מצב שהוא בכלל שונא אותי).
המצב די מפריע לי וגם אם אני עומדת לעבור למחלקה אחרת זה מאד מציק לי.( מסתבר)
עשיתי פריסה של 4 אבל משום מה אני לא מצליחה לפרש כי הקלפים כאילו נראים לי לא במקום.
שאלתי את הקלפים" האם עלי להתנצל בפני x"

יצא לי
מצב נוכחי- 9 מטבעות ( וזה קלף אופטימי אבל המצב הנוכחי שלנו גרוע)

עצה- 7 מטות - האם הכוונה שאני צריכה לעבוד קשה לתקן?

ממה להמנע- 10 מטות - לא להתייאש?

התוצאה- הכוהן הגדול

תוכלו להאיר את עיני?
תודה

רחליקה האחת

Member
מנהל
p o o p i, יקרה,

בהחלט לא נעימה הסיטואציה אליה נקלעת ואני בהחלט מבינה את כל הרגשות הנלווים אליה ונגזרים ממנה.

שאלת:

שאלתי את הקלפים" האם עלי להתנצל בפני x"

אז ככה: השאלה היא שאלת כן/לא. לפיכך היא מצמצמת מאוד את יכולתי להגיב בהרחבה.
שנית, כדאי להוסיף לוח זמנים לשאלה. למשל:
מה הפוטנציאל האפשרי עבורי להצליח לתקן את מערכת יחסיי עם X בשבועיים הקרובים?

אין צורך שתשאלי כעת שוב

הפרישה שנבחרה היא פרישת הייעוץ בגרסה המצומצמת.
פרישה זו כוללת ארבעה קלפים בארבע עמדות שונות.
כאן עלו הקלפים הבאים:

מצב נוכחי- 9 מטבעות
עצה- 7 מטות
ממה להמנע- 10 מטות
התוצאה- הכוהן הגדול

על פי הקלפים והפרישה ולמיטב הבנתי וידיעתי אותם:
הפרישה שהוצגה כוללת ארבעה קלפים. שלושה מתוכם מהארקנה הזוטרה ואחד מהארקנה הבכירה (הכהן הגדול).

היסודות שעלו בה הם:
אש: 7 המטות, 10 המטות
אוויר
מים
אדמה: הכהן הגדול, 9 המטבעות

ניכר כי יש שני יסודות דומיננטיים בפרישה זו והם אדמה ואש. ניכרת כאן התלקחות שהובילה להתבצרות בעמדות.

מצב נוכחי- 9 מטבעות
בעמדת המצב הנוכחי הופיע קלף תשע המטבעות. זהו קלף מהארקנה הזוטרה, מסדרת המטבעות ומיסוד האדמה.
הקלף מתאר אישה עטויית מחלצות ניצבת בליבו של גן פורח ועל פניה הבעה מסתורית עד כאובה.היא חווה בדידות מזהרת. היא בצמרת- אבל לבד. נראה כי יש לה הכל ולא כלום. התחושה שלה שהיא מעל כולם מחזקת את בדידותה ואת כמיהתה לקשר בריא ואוהד. לו רק יתה מפנה מבטה לציפור נפשה ומקשיבה...

עצה- 7 מטות
עמדתך מוטעית , הודי בשגיאתך והגדירי מחדש את אמונותיך/השקפתך כך שיוכלו לעמוד בפני כל מבחן/אתגר. מצד שני אל תיכנעי בשל פחד.

ממה להמנע- 10 מטות
המנעי מעצירה מוקדמת מדי. אל תיתני למצב הנוכחי להתקב. כל יום שעובר ירחיק אותך מהמטרה - יישוב ההדורים ויצירת מערכת יחסים ראויה עם הקולגה.
ןעיכוב בתיקון של המצב עלול לגרום לך נזק.

התוצאה- הכוהן הגדול
את קלף התוצאה אני קוראת כקלף מסכם הפרישה.
ככזה- הוא מאיר, מחדד, מוסיף ומדגיש על הקלפים שעלו קודם.

קלף הכהן הגדול מספר לי שמעטה האשליה של האגו שהסתיר מעינייך את האפשרות לתפוס את המציאות כמות שהיא, מתחיל להתפוגג. הסיבה לכך היא הערנות והתחושה שעלייך לעשות מה שראוי, צודק ונכון. היסודות הדומיננטיים בפרישה הם אש ואדמה. זו יכולה להיות האש של התשוקה הבוערת בעמקי האדמה וקרויה לבה. היא זו המניעה את כדור הארץ. והיא גם יכולה להיות האש החורכת את האדמה אם בשל התפרצות הר הגעש ואם לאו.
הערנות הגדלה בתוכך כעת, אינה תולדה של 'עשייה' מודעת, ואין צורך להיאבק כדי לגרום למשהו שיתרחש. כל תחושה שאולי חווית, שהנך מגששת בעלטה, מתפוגגת עכשיו, או שתתפוגג במהרה.
כעת נפתח אפיק עבורך שיסייע בידייך להתקדם. זה יכול להיות בעזרת ידיד או יועץ בעבודה שיסייע לגשר בינכם וליישב את ההדורים.

מליבי:
אני מאמינה שהייתי שולחת הודעת חג שמח עם התנצלות ומבקשת ליישר את ההדורים ביננו פנים אל פנים בהזדמנות הראשונה.

חג פסח כשר ושמח,

רחל

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך

למעלה