יחסים
שלום,
אני בזוגיות עם מישהי באמת נפלאה וכייף איתה, אך ברוב המקרים אני מקבל את התחושה שבת זוגתי, מעדיפה להיות בחברת חבריה מאשר בחברתי.
זה בא לידי ביטוי בכך, שהיא לא יוזמת מפגשים שלנו, אלא רק אם יש עוד זוגות , אבל אם אני יוזם, אז היא מגיעה, והבילוי ממש מהנה.
יש מקרים ששבוע שלם אנחנו לא נפגשים אך מצד שני, היא נפגשת כל ערב עם חברותיה.
הערתי לה פעמים כבר בנושא, וכל פעם נאמר לי שהנושא מובן, אך שוב חוזרים על זה.
עובדה חשובה, אנחנו גרים אצל ההורים (כל אחד בביתו) יתכן וזה גם גורם לכך, כי אם הינו גרים ביחד אז אולי זה לא היה קורה?
לאחרונה אנחנו מדברים על מיסוד הקשר, ואני חושש מזה, כי אני לא ידוע האם המעבר לגור ביחד יעזור לזה או שהמצב ישאר ככה.
מאוד מפריע לי, שהיא כל הזמן מבלה עם חברות ויוזמת שם אך איתי לא.
כמו כן, היא בקושי מתקשרת או שולחת הודעות. אבל ניתן לראות שעם חברותיה זה לא כך...
האם יש טעם לשיחה נוספת? שמציבה עובדות?
אני אשמח לקבל את דעתכם
שלום,
אני בזוגיות עם מישהי באמת נפלאה וכייף איתה, אך ברוב המקרים אני מקבל את התחושה שבת זוגתי, מעדיפה להיות בחברת חבריה מאשר בחברתי.
זה בא לידי ביטוי בכך, שהיא לא יוזמת מפגשים שלנו, אלא רק אם יש עוד זוגות , אבל אם אני יוזם, אז היא מגיעה, והבילוי ממש מהנה.
יש מקרים ששבוע שלם אנחנו לא נפגשים אך מצד שני, היא נפגשת כל ערב עם חברותיה.
הערתי לה פעמים כבר בנושא, וכל פעם נאמר לי שהנושא מובן, אך שוב חוזרים על זה.
עובדה חשובה, אנחנו גרים אצל ההורים (כל אחד בביתו) יתכן וזה גם גורם לכך, כי אם הינו גרים ביחד אז אולי זה לא היה קורה?
לאחרונה אנחנו מדברים על מיסוד הקשר, ואני חושש מזה, כי אני לא ידוע האם המעבר לגור ביחד יעזור לזה או שהמצב ישאר ככה.
מאוד מפריע לי, שהיא כל הזמן מבלה עם חברות ויוזמת שם אך איתי לא.
כמו כן, היא בקושי מתקשרת או שולחת הודעות. אבל ניתן לראות שעם חברותיה זה לא כך...
האם יש טעם לשיחה נוספת? שמציבה עובדות?
אני אשמח לקבל את דעתכם