יחסים

יחסים

שלום,
אני בזוגיות עם מישהי באמת נפלאה וכייף איתה, אך ברוב המקרים אני מקבל את התחושה שבת זוגתי, מעדיפה להיות בחברת חבריה מאשר בחברתי.
זה בא לידי ביטוי בכך, שהיא לא יוזמת מפגשים שלנו, אלא רק אם יש עוד זוגות , אבל אם אני יוזם, אז היא מגיעה, והבילוי ממש מהנה.
יש מקרים ששבוע שלם אנחנו לא נפגשים אך מצד שני, היא נפגשת כל ערב עם חברותיה.
הערתי לה פעמים כבר בנושא, וכל פעם נאמר לי שהנושא מובן, אך שוב חוזרים על זה.

עובדה חשובה, אנחנו גרים אצל ההורים (כל אחד בביתו) יתכן וזה גם גורם לכך, כי אם הינו גרים ביחד אז אולי זה לא היה קורה?
לאחרונה אנחנו מדברים על מיסוד הקשר, ואני חושש מזה, כי אני לא ידוע האם המעבר לגור ביחד יעזור לזה או שהמצב ישאר ככה.
מאוד מפריע לי, שהיא כל הזמן מבלה עם חברות ויוזמת שם אך איתי לא.
כמו כן, היא בקושי מתקשרת או שולחת הודעות. אבל ניתן לראות שעם חברותיה זה לא כך...

האם יש טעם לשיחה נוספת? שמציבה עובדות?
אני אשמח לקבל את דעתכם

Shamy

New member
יכול להיות שהיא בן אדם חברתי?

אולי בגלל שכאשר אתם ביחד ולא יוצאים לדייט לבד אז בעיניה זה מספיק זמן איכות והיא מגדירה דייט כדייט עם זוגות אחרים.לפעמים כאשר יש אינטרקציה שהיא לא רק איתך אלא עם מספר אנשים זה מעניין אותה גם
יכול להיות שהיא בן אדם פאסיבי? כזה שלא מציע דייטים אבל אם יציעו לה היא תשמח..מה היא אמרה כשאמרת לה שזו התחושה שלך? היא הסבירה למה אתם פחות יוצאים לדייטים לבד? ולמה אתם לפעמים לא נפגשים לשבוע?משהו בזה נשמע קצת התחמקות ממך...והשאלה שאתה צריך לשאול לא האם היא מעדיפה אחרים על חברתך...אלא למה היא מתנהגת כך?
אם אתה מודאג מכך דבר איתה על זה ...עד שלא תמצאו סיבה להתנהגות היא לא תשתנה גם כשתגורו ביחד

בהמשך לתגובתך

בשיחה שלנו הבנתי, שההתחמקות או החוסר מוטיבציה שלה למפגשים שלנו ביחד, היא מהסיבה שהיא יודעת שאנחנו עתידים לגור ביחד
ולכן היא רוצה לנצל את זמן הרווקות, זמן שלא יהיה לה כאשר נגור ביחד.

האם זה אמור להדליק לי נורה אדומה שאולי זה סימן שהיא אינה בנויה לזוגיות אינטסיבית והיא חושבת שאם היא תנצל כל רגע אם החברות החשש יעלם?

דבר ראשון

אין קשר בין הרצון שלה להיות איתך ובין הצורך שלה בחברות. ובטח שאין קשר ליכולה שלה להיות בזוגיות "אינטנסיבית".
&nbsp
דבר שני,
תגיד לה שאתה רואה את הצורך שלה בחברות ובבילויים איתן, אתה רואה שזה חשוב לה, ושתמיד יהיה לזה מקום. גם אם תעברו לגור יחד. זוגיות זה לא בית כלא!

Shamy

New member
קצת

נשמע שיש לה רגליים קרות , אתה צריך להסביר לה שגם כשתעברו לגור ביחד זה לא אומר שהיא תצטרך לוותר על החברים ועל חיי חברה למה נדמה לה שהיא תאלץ לוותר על זה?
אני חושבת שזה בעיקר פחדים מהלא נודע ואולי כדאי לנסות להרגיע ולהבין מה בעצם ככ מפחיד אותה בלגור ביחד עימך? נשמע שמשהו בזה כל כך מפחיד אותה שגורם לה לנסות להמנע מהרעיון בבת אחת ...מדוע? כדאי לנסות ולהבין ולפתור את זה ביחד...

אם הזוגיות באמת עם מישהי נפלאה שכייף איתה וזה היה הדדי

לא היה חששות כבדים אצל שניכם לעבור לגור ביחד. או למסד הקשר.
אולי חבריה ממש שנים איתה והקשר איתם כמו עם קרובי משפחה? האם אתה מקנא? האם היית רוצה פשוט להרגיש מצידה מחויבות וקרבה כמו חבר ילדות קרוב או קרוב משפחה? בסך הכל זה סימן טוב שאם תגיע למקום כזה, הגעת למקום טוב להשתקע בו...

אתם לא תגורו ביחד אם היא עושה טבלת יאוש עד לשלב הזה. למה אתה צריך להבין לבד דברים בדיעבד מהשיחות שלכם?
תשאל אותה מה היא רוצה ומה חסר לבטחון שלה. אולי תסתכל איפה חבריה בחיים ואיפה אתה? אצל הוריך, אולי היא באמת לא רוצה להיות בביתה יותר?

עצה שעובדת: תשקיע בעצמך, אל תהיה התלוי בקשר וזה שבעמדה נמוכה למיקוח. מפריע לך? תעסיק את עצמך. תתקשר פחות ותשלח פחות הודעות במשך שבועיים. אתה סובל? יופי אז הבנת שיש אחד שמתקשר ויוזם שיחות ויש את השניה שבאה או מגיעה כשתציע משהו ואז אתה מרוויח. שיחות והודעות בימינו זה בחינם לרובנו, ככה שבשבילך זה סתם עניין של משחק על כבוד. ואולי זה מה שמפריע לה בינכם ולא קיים כשהיא עם החברים?

שלום

אם היא נמצאת הרבה עם חבריה, היא כנראה מאד אוהבת אותם. היא כנראה חושבת שהם אנשים מאד נחמדים. אם הקשר שלך אתה חשוב לך, השקע בו רגשית בדיבורים ומעשים כנים ואז סביר שיצליח. אולי אף כדאי שתשתתף בקשר שלה עם חבריה, לפחות דרך התעניינות בהם בדיבור אתה. קשרים חלק בלתי נפרד מהחיים, וצריך לרצות קשר עם אדם בזכות מה שיש בחייו.
&nbsp

למעלה