@@יחסים@@

rona511

New member
@@יחסים@@

שאלה לי למכובדי אנחנו נשואים 30 שנים בשנות ה50 לחיינו, עברנו משבר, ניסינו לטפל בעזרת יעוץ זוגי (בן זוגי לא המשיך בטיפול ) והמטפלת הודיעה לי שהוא לא נכון לשינויים. כבר למעלה משנה שאין בינינו התקרבות אינטימית.אבל יש ביננו שיחות והתיעצויות לגבי דברים אחרים .כשאני מנסה להתקרב אין היענות מצידו (והמשבר נבע דווקא מ"מקרה" שהוא בעצם לרעתו !) אתמול שוב ניסיתי והוא צעק לי ד י !! השאלה שלי היא בעצם לנסות ולהבין האם כדאי בכלל להמשיך או להפנים שאין מצב!!!!! תודה@@

גארוטה

New member
את חיה עם

בעלך 30 שנה, מהיכרותך אותו מה את מבינה שכשאת מנסה להתקרב וזוכה לחוסר היענות ואפילו לתגובה כמו ד י !!, יש מצב או אין מצב? נראה לי שהתשובה די ברורה, אלא אם כן הוא טיפוס כזה שצריכים להתחננן ואליו לרצות אותו ללא הפסקה כדי לקבל תגובה.

seeyou

New member
ערפל קרב../images/Emo178.gif-את כותבת מבלי לפרט

....והמשבר נבע דווקא מ"מקרה" שהוא בעצם...
? בטוח שאפשר להשלים את התמונה-כול אחד ע"פ הבנתו אך זה לא יתן לך כוון. יחסים בדרך כלל הם "יחסית" לציפיות אני מניח שהתופעה שאת מספרת יתחילה הרבה שנים קודם יוסי

נומלה

New member
איך את רוצה לחיות את חייך?

איתו כמו שהמצב עכשיו? איתו + מישהו אחר לענינים אינטימיים? בלעדיו? בקיצור: לאן את רוצה לחתור? עם דגש חזק על את. מה את רוצה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
@@ניחושים@@

ממה שכתבת בקיצור נמרץ אפשר רק לנחש ניחושים. אם אני מבין נכון, קרה ביניכם משהו, ומאז אין סקס, אבל כן יש שיחות על כל מיני דברים. את מנסה ליזום סקס והוא לא רוצה. האם נכון? אני יוצא מהמשפט שלך "המשבר נבע דווקא מ"מקרה" שהוא בעצם לרעתו !". מה שאני מבין מזה זה שאולי את תקעוה על אותו מקרה, ומסרבת לשחרר. מאחר ואני לא יודע מה היה שם, אני לא יכול להתיחס לגופו של עניין, אבל את מרגישה צודקת, ושהוא טועה - ויש סיכוי שהוא מרגיש בדיוק ההיפך מזה. אז או שתרפי מאותו עניין וגמרנו, או שאם נורא חשוב לך להיות הצודקת, אז תשלמי את המחיר של הסנקציות שהוא נוקט נגדך. נראה לי שבקרב של "מי יותר עקשן" את הולכת להפסיד.

למעלה