יחסים עם סבתא

יחסים עם סבתא

לפני זמן לא רב פתחתי הודעה ובה תארתי את היחסים של בני עם אמא שלי. בגדול לתזכורת - גרנו לידם תקופה ארוכה והוא ואמי ואבי היו קשורים מאוד מטבע הדברים. ברגע שעברנו דירה היחסים עם אבא שלי נשארו אותו דבר ואולי אף התחזקו ואילו לאמי לא היה מתקרב. ישר היה בורח ממנה או כד' כשהיה רואה אותה. זה כמובן פגע בה באיזשהו אופן (הבינה שזה ילד אבל בכ"ז קצת נפגעה...) וגם לי מהצד לא היה נעים. בכל אופן, אני חושבת שהיחסים ביניהם עלו שוב על דרך המלך. כנראה שבאמת הזמן עשה את שלו... הוא עדיין ברוב הפעמים יעדיף את אבא שלי אבל זה כבר לגיטימי בעייני. רק רציתי לעדכן.

הידד! ואני שואלת...

שלום לך ובוקר טוב, אני זוכרת היטב את התכתבותנו בנושא. אני שמחה על העדכון. ואני שואלת : מה לפי דעתך החלק שלך בקרוב הלבבות? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

החלק שלי

עשיתי בדיוק מה שיעצת לי בזמנו לעשות - כלום. בנוסף גם המעטתי בללחוץ עליו... לדוג' "שחר, לאן נוסעים?" בד"כ היה עונה לסבא ולא מזכיר את סבתא. בהתחלה הייתי אומרת "ולמי עוד?" אח"כ פשוט הפסקתי והשארתי את זה נוסעים לסבא. היום הוא כבר אומר שהיה אצל סבתא... כנראה שלפעמים מרוב שאנחנו רוצים מאוד אנחנו קצת מפריעים... כשהגענו אליהם השבוע לביקור אמא שלי יצאה לקראתנו לאוטו והוא ראה אותה מהכסא שלו והתחיל להשתולל בהתלהבות. זה חימם לי את הלב שלא לדבר על איך היא התרגשה מזה...... שוב תודה.

תבורכי! כבר אמרתי?

שלום רב, תבורכי על ליווי תהליך מושכל שאפשר לילד ולסבתא להתקרב ולהתחבר. תודה על השיתוף המרגש. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה