יחסים-עם-הורים :-\

מוזר

אני ואבא בקשר ממש חזק כאילו, ברור אמא ואני ביחסים הכי טובים וזה ואני מספרת לה כמעט הכל וזה אבל עם אבא זה מן שונה. רוב הדברים שאני עושה בחיים זה בגלל אבא. אם יצא ממני משו- זה בגללו.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאת אמא שלי קל לתמרן

מה שאני עושה זה בסדר מבחינתה, גם אם זה שטויות. לפעמים היא מציקה, מאוד ומתנהגת כמו ילדה קטנה ("נו נוייי מתי את קמה מהמחשב אני רוצה לשחקקקקק!!!"), אבל אני סולחת לה. לא מזמן לימדתי אותה לדפוק בדלת
היא מתקדמת יפה בנתיים. אבא שלי דיי קשוח וצריך לפנות אליו בשכל ולא בריגשי ודמעות כי זה לא עובד עליו. כדי לבקש משהו אני צריכה לנמק, לפרט, להסביר איפה הייתי, לאיזו מטרה, כמה כסף אני צריכה ולמה, איזה אנשים איתי וכו' וכו', ורק אם נימקתי טוב והייתי הגיונית אני מקבלת את מה שרציתי. אבל באמת שהוא מעריך אותי בד"כ ונותן לי יד חופשית ברוב הדברים כי הוא בטוח שיש לו בת חכמה. בגדול, הם ההורים שלי ומסתבר שהם עשו איתי עבודה מאוד מאוד מוצלחת (
). בקטן, רוב הזמן אני לא מסכימה עם הדעות שלהם והמגבלות האלו. הם לחוצים מזה שילדה בת 17 עוד מעט (!!) תסתובב ב10 בלילה בחוץ ("כי את בת, זה שונה מבן!! תביני!").

hkatsman

New member
לא ממש בא לי לפרט

אבל בגלל שביקשתם כ"כ יפה. אבא שלי לא אוהב אותי, אבל בכל זאת אני מעדיף אותו על אמא שלי. אמא שלי סתם מעצבנת וכל הזמן מנסה ליזום איתי שיחות בכח.

Double U

New member
קצת לא נעים:X

אני הייתי אבל מנסה ליזום בעצמי שיחות עם ההורים. אני לא חושב שהיחסים צריכים להיות מרוחקים. אני כל יום מדבר עם ההורים שלי לפחות על נושא אחד, בדר"כ משהו שקרה לי היום. והשיחות זורמות לשמחתי
. אני לא בן אדם שדורש כ"כ הרבה כך שאין לי בעיה עם הגבלות למיניהן ואם יש לי דרישות אני משתדל להתחשב בהורים שלי כמה שיותר. סה"כ נראה לי שאני מביא להם נחת.

רוב ההורים חושבים שהילדה שלהם מעניקה להם

נחת, הסטטיסטיקה אומרת ש-1 מ-19 לפני גיל 18 מקבלת ב...

noyy

New member
../images/Emo28.gifממש לא

הגיוני יותר שזה באמת 1/19 מהבנות

L i O r K u S h

New member
כפרע על אמא שלי../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

אני יכולה לדבר איתה על הכל ולא לפחד ממה שהיא תגיד.. היא גם מדברת איתי על הכל... יש רק שני דברים שאני לא אוהבת להגיד לה- שאני חולה ושנפצעתי איכשהו..היא ישר מתחילה להילחץ ולהתעצבן ולקלל את כל העולם וכל מי שיכול רק להיות אשם בזה
היא לא אוסרת עלי דברים ואני לא מבקשת דברים מוגזמים. בקיצור היא בוטחת בי.. ולרוב(חוץ מלשתות וכאלה פעם ב...) אני לא עושה משהו שיכול לגרום לה לא לבטוח בי.. הורים גרושים - אבא משלם ת'מזונות ובזה נגמר תפקידו. ושמחה שכך
אני מתה על המשפחה שלי...

תנסה לעזור לו ...חחח

התפרקתי מצחוק כאן ... עם אבא שלי זה לא יקרה בחיים , אני טוחנת לו סיפורים ... אולי זה סתם חראם לאבא שלך שהוא לא בקשר עם הבן שלו (מורן זה זכר, כן?) קיצצצר... זרום עם הזרימות . אל תיאש אותו =]

למעלה