יחסים עם הורים - עמדתכם ?

דיתוּש

New member
יחסים עם הורים - עמדתכם ?

איזה ילדים אתם? מתייעצים עם ההורים, יוצאים לארוחות משפחתיות ומבלים יחד? או שמא לא מדברים עם ההורים מילה? רבים איתם הרבה, ופרט ל"היי" נדוש ופה ושם מילים על הציונים לא מדברים איתם? אני אישית בהחלט מהסוג השני, אבל פתחתי את הנושא כי בדיוק חשבתי לעצמי "היי... זה לא ממש טוב..." ובגלל שאני בכלל על טרק של שיפור ולשפר הכל, אז שמתי שיר שאני (וגם עדידוש) מאוד אוהבות (You've got a Friend של James Taylor), ואמרתי לאבא שלי לבוא ופיניתי את כל הבגדים מהמיטה שרציתי לסדר, ואמרתי "עכשיו יש לנו כמה דקות של קווליטי טיים (זמן איכות לציונים בינינו)". ודיברנו קצת יותר מארבע דקות
דיברנו איזה עשרים דקות, ואז הוא הלך כי התחילה איזו תוכנית שהוא אהב. לכם אני מזכירה לאלו שהם כמוני ולא דברנים ממש עם ההורים, אפילו שההורים שלכם נראים כאילו ממש אי-אפשר לדבר איתם (לאו דווקא על נושאים אישיים [לא דיברנו על נושאים אישיים], פשוט סתם ככה), יש הפתעות, ואם רק תנסו לזרוק להם קצת יותר מ"מה נשמע? באמת? אוקיי יופי" אז אולי תוכלו באמת להסתדר
מתה על כולכם, דיתוש שבמצברוח נהדר לשם שינוי והגיעה לקצת שלווה פנימית

scratchy

New member
אני דווקא ממש לא ככה. אני תמיד

מדברת עם ההורים שלי ואני עדיין נוסעת לנופשים המשפחתיים שלנו ואפילו נהנת מאוד! הרבה פעמים כעסתי על ההורים שלי ואמרתי לעצמי שיותר אני לא מדברת איתם אבל בסוף אני תמיד מבטלת את ההחלטות האלה!

אין לי זמן להגיב ברצינות עכשיו,

אבל רק רציתי להגיד שקראתי אותך והיו לי דמעות של אושר בעיניים, נשבעת לך... "דיתוש, שבמצב רוח נהדר לשם שינוי והגיעה לקצת שלווה פנימית" אוחחח אוחחח אוחחח
.

ואיייי...

אני פשוט הטיפוס הכי משפחתי שיש... כלומר, יחסית....
ברור שאני רבה עם ההורים שלי לפעמים וגם עם האחים אבל ממש מעט יחסית לאחרים... חברות שלי אומרות לי שיש לנו משפחה אמריקאית ממוצעת... כמו בסדרות טלויזיה, כי אנחנו עושים מלא דברים ביחד וסתם נהנים לשבת כולם ביחד בבית.. ו..אמממ... זהו... עניתי על השאלה, נכון?

קודם כל אני גאה בך!

האמת שאני מהאנשים הדי משפחתיים וכל זה. אני נורא קרובה לאמא שלי, לאבא שלי פחות, ז'תומרת אני לא ממש מנהלת איתו שיחות וכאלה, אבל אנחנו ביחסים טובים. חמוד.
ברור שרבים, אבל בואו נגיד שלא שקלתי אף פעם לברוח מהבית (נו, אני בכלל לא הטיפוס, אבל לא משנה...

למעלה