יחסים על סף פרידה

מתחילים לעשות ביד נכון. ועים האוכל בא התאבון

ומתחילים ליפזול החוצה . עוד בנות חרמניות מהצד, או נערות לווי ב100 ש"ח שעושות כייף . כול זה למה? כי אתמואל לא נתנה לי בליילה כמה דקות להנות לבד . כאשר עושים דווקה בחיים . בכול תחום לא רק מין . מתחיל להיתגלגל כדור שלג . שלא יודעים איפו יעצר וחבל . מספיק עים ההפסקה של המחזור שגבר מתאפק ועושה ביד . בנות בחיים צריך להיות חכם ולא צודק . תיזכרו את הכלל . שמור לי ואשמור לך . זה בכול תחום לא רק במין .

לנושנוש

New member
שאלה באיחור...

מה "הוא" שומר לי בדיוק כשאני "נותנת" לו לעשות לבד או מה שזה לא יהיה. אם גבר רוצה כל יום, אז הוא רק מקבל ומקבל, ואשה רק מפסידה בסיפור כזה, כי מקיימת יחסים בלי חשק ובסופו של דבר אין חשק ביכלל. למה ביכלל? כי מעסתי באיומים ובלחצים מצד הגבר וכל השמור לי, אשמור לך סתם חרטה!

the evil 1

New member
מין תחת לחץ כלשהו נחשב אונס על פי חוק !

כן גם כאשר אנשים נשואים. אני ממש נחרדתי מתוכן השירשור הזה ומהתגובות של הטכנאי קרמר, אני לא מאמינה שהמהלת הפורום נותנת קול לכאילו חלאות אדם.

סתם תהיה...

שאינה כל כך קשורה להודעה הזו (מעלי כבר נתנו אחרים עצות די טובות ולא חושב שיש לי מה להוסיף). אבל בכל זאת ההודעה שלך גרמה לי לחשוב - מה היה קורה לו ההודעה היתה הפוכה בדיוק? ז"א, שאישה תכתוב שהיא מעוניינת בסקס כל יום בשבוע, והחבר מסוגל לספק אותה רק פעמיים-שלוש. נראה לי שבמקרה שכזה תיבת הדואר של האישה היתה מתפוצצת ממסרים מכל מיני גברים חרמנים, ואולי גם הייתה מקבלת הודעות בפורום בלשון "עזבי אותו", או "תשלימי מבחוץ". לא שאני לא מזדהה עם מצבך ואפילו מבין אותך לגמרי, פשוט סתם רציתי להדגיש את השוני בין היחס לגבר שאינו יודע שובע בסקס (לא מתחשב, שיעשה ביד) לאישה שלא יודעת שובע בסקס (נחשקת, מובנת, מצויה במצוקה). אבל, ייתכן ואני טועה, זה רק הרושם שקיבלתי מהעולם הווירטואלי.

למעלה