יחסים על סף פרידה

יחסים על סף פרידה

שלום אני בחורה בת 21, אני וחבר שלי (גם 21) יוצאים כבר כמעט שנתיים ביחד. בחודשים האחרונים (חמישה חודשים) יש לי בעיות של חוסר חשק.... ההבדלים בין הציפיות שלו לסקס (כל יום) לבין הציפיות שלי (פעמיים-שלוש בשבוע) מביאים אותנו כבר לא פעם אחת לריבים ומחלקות ואפילו על דיבורים על פרידה מצידו. אני לוקחת גלולות אז יכול להיות שזה משפיע, וחוץ מזה יש עלי גם המון לחץ בזמן האחרון שנובע מלימודים ובעיות בבית. אני יודעת שכל אלו בהחלט יכולים להשפיע, אבל אני לא יודעת מה לעשות כדי לשנות את זה. חבר שלי מתוסכל ולא מסופק, לי זה מאוד מפריע שזה מה שהוא מרגיש, אבל אני לא יודעת איך להגביר את החשק, זה לא מצב שבשליטתי.... בבקשה תעזרו לי, אני כל כך אוהבת אותו שלהיפרד ממנו זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות....
תודה מראש

zukik

New member
תנסי את האפשרויות הבאות

1) להפסיק עם הגלולות (לא מומלץ) לתקופה כדי לראות אם החשק ירד כתוצאה מהן 2) לנסות להחליף סוג (תוך התיעצות עם הגניקולוג)

או לתת לו מבלי שגם את תגמרי .

לא חייבת ליגמור איתו . שיהנה לבד לא יקרה כלום . המישפט אים אני לא נהנת לא אתן לך . במיקרה זה לא מתאים רק גורם למריבות

יש הבדל

בין לשכב עם מישהו ולא לגמור (משהו שקורה יותר מפעם או פעמיים) לבין לשכב עם מישהו בלי חשק.... אנחנו לא יומיים ביחד, אני לא שוכבת איתו רק בגלל סיפוק עצמי (לגמור) אני שוכבת איתו כי זה משהו שעושה לי טוב בדיוק כמו שטוב לי שזה עושה לו טוב....

ביתי את מחפשת שלום בית נכון?

יש ימים שלא בא לך . קורה לא כועסים . תני לו ליגמור לבד ובא שלום על ישראל . הרי את כותבת שזה עושה מריבות כאשר את לא רוצה לתת לו . גבר חרמן כול הזמן כימעט, במיוחד הצעירים . במשך 40 שנות נשואי . כמה ליילות חגגתי לבד על אישתי שננתה כייף ליגמור לבד . למה לא לתת אים אפשר . לא לתת זה מראה על רוע לב . כך אני חושב

תגיד לי ,אתה אמיתי?

מה זה:"חגגתי על אישתי"? יחסי מין בין גבר לאישה צריכים לבוא ממקום של הסכמה אצל שני בני הזוג. אם אין לה חשק היא צריכה לממצוא את הבעיה(אולי גלולות שלא מתאימות) ויתרה מזאת, לנטרל את איום הפרידה שלו. הוא צריך להבין שהיא לא "הזונה" שלו, והיא ממש לא חייבת לשכב איתו בגלל שאין לה חשק רק בגלל שהוא מעונין בזה ואם היא לא תסכים, אז הוא יפרד ממנה. גבר חרמן-צריך לדעת לספק את עצמו גם בלי האישה לפעמים. זה ממש לא מראה על רוע לב, ואוי ואבוי שאתה חושב ככה, ככה תמליץ גם לבנות שלך ?

פעמיים שלוש בשבוע זה הגיוני לגמרי

וסקס כל יום יכול להיות דבר מעייף ו ל א מהנה. בן הזוג שלך צריך להבין שמותר להגיד לו לא, מבלי שהוא יאיים בפרידה. שתדירות היא עניין אישי ולא ראוי לגרום לך להרגיש רע בגלל איך שאת מרגישה. אני לא מבינה למה מציעים לך לעזור לו לגמור... שיסתדר לבד בימים שאת לא מעונינת במין. ותנסו להגיע לעמק השוה: הכל עניין של לדבר על זה. (ואולי קצת להתבגר!

עוברת פו . את מדברת בשם הבנים .

את מכירה רגשות של בן בגיל 22 . בחיים תיתן אז גם תקבל . יד לוחצת יד . לא נותנים לא מקבלים . כך גם בעסקים שמור לי ואשמור לך . לא מקיימים את הכללים האלה יש מריבות

אני בגיל 21 כבר הייתי נשוי . בשנת 68

סתם מקשקשת . מה הקשר בין חבר קבוע . לבין לתת לחבר מתי שבא לו במיטה . את לא מבינה בזוגיות כלום . ואני בטוח שאין לך חבר לחיים .

בטוח שאתה צודק !

ושאין לי חבר לחיים שחוגג עלי לילות לבד בלי שאני אגמור. וכן אנחנו רוצות לקבל עצות על מין מגבר בן 61 שהתחתן לפני 40 שנה הו כן

לא כתבתי חוגג לבד בלי שאני אגמור !!!

לבריאות לשנכם שאתם נהנים . אבל קורה שלבן בא ולבת לא בה . אז תני לו להנות לבד . פחות מ5 דקות הוא גומר אז מה רע בזה? . להגיד לו אים אני לא אז גם אתה לא זה חזירות !!! תני גם לבד יחזיר אלף פעם בדברים אחרים . אים אני בן 61 זה לא אומר שאין לי ניסיון במין . מה שאני עברתי את עדיין לא היתחלת . נשוי לאשה אחת 40 שנה 3 בנות 2 נשואות ו2 נכדים . ועדיין ידי נטויה במיטה ומתמודד עים בת חולה בגיל 28 עים אפלפסיה ופיגור שכלי .

טוב. נסכם.

אני מקשקשת. אתה עברת יותר ממני ואני עוד לא התחלתי. ולהגיד לא לגבר, שרוצה סקס כל י ו ם (כי על זה היתה השאלה) ועושה לי פרצופים אם לא בא לי, זאת חזירות.

טוב שבסוף היסכמת איתי .

ושיהייה לך כול טוב . ותעשי רק מה בראש שלך . בכול התחומים . לא רק סקס . בי

בוא אני אגיד לך מה עושים

כלשבן בא ולבת לא בא. 1. הבן יענג את עצמו ידנית ויגמור לבד. 2. הבן יוותר לגמרי על המעמד. אני יכולה להגיד לך שבחור שבאמת אוהב את הבחורה, לא יעמיד אותה במצב כזה, ולפי דברייך אני מבינה שאתה העמדת את אישתך במצב עזה ולכן אני ממש מרחמת עליה. יש לך שלוש בנות והן נשואות, מקווה שזה לא המסר שהעברת אליהן. שמחה על היכולת במיטה מצטערת על ההתמודדות ומקווה לכול טוב בשבילה.

האמת היא שגם אתה לא מבין כלום בזוגיות

ואני בשוק שבחור שנשוי 40 שנה ובערך בן 61 מדבר וחושב בצורה כזאת מעוותת. והיא צודקת, גבר בן 21 לא תמיד בשל ומוכן לזוגיות שכולל מיניות והבנה מסוג זה.

לרום קודם כול אישתי לא קיבלה את זה בתור עונש

. אני זוכר מיקרים שסתם שכבתי לידה במיטה . ואני חרמן גדול ליטפתי אותה ועמד לי . אז מאחור ניצמדתי וגמרתי ביפנים . לא כעסה . נתנה לבעלה היקר שיהנה מגופה היפה והמחרמן . למה לא לתת לבד שיגמור ? רק בנות עים רוע לב לא נותנות ליגמור לבד . לעשות ביד עושים כאשר לבת יש מחזור . ואז אין בררה . ומה זה שייך למסר של הבנות שלי ? אני לא סיפרתי לבנות שלי על חיי המין שלי עים אישתי . שהם יחליטו לבד על מערכת היחסים שלהם עים הבעלים . שאגב היכירו באינטרנט . בחיים ביכלל אומרים שמור לי ואשמור לך . אים אפשר לתת חינם דבר ניפלא כמו הנאה מימין אז למה לא לתת ???! ואגב היום שניינו עברנו את גיל 60 . ואני עדיין מחזר אחרי אישתי . אוהב ליראות אותה ערומה באמבטיה . וללטף את גופה הנעים ולהריח את ריח גופה בבוקר ליפני יציאה לעבודה . והיום אין לה מחזור . אז גם לא מגיע לאורגזמה . אז מה לא נותנת לי . נותנת בכייף . וגם אין לה הפרשה של חרמנות אז לא ניכנס הפין . אז קונים בבית מירקחת חומר מחליק . וגומר לבד . אבל התדירות ירדה הרבה . בקושי פעמיים בשבוע .

לא כעסה??? מאיפה אתה יודע? לפי הסיפורים שלך

אתה לא משאיר לה מקום להביע רגשות. לי יש לב טוב ורחב, ואני אומרת לך עכשיו, שאם לא בא לי לשכב, בעלי לא מבקש ולא מכריח, הוא מכבד את זה. אלוקים ישמור, אתה פשוט בלתי ייאמן. כשלבת יש מחזור היא לא יכולה לגעת בו נקודה. זה לפי הדת. וגם אם תתעלם מהדת, יש נשים שמרגישות מאוד דוחות בשעת מחזור אז אתה מבקש מהם לעשות לו ביד???? מה זה שייך המסר לבנות שלך? כי אם אתה נותן עצות כאלו לבנות זרות לחלוטין, אני מניחה שגם לבנות שלך זרקת עצה פה עצה שם כשן התחתנו, לענג את הגבר גם כשלא בא לה.. תסלח לי, הכתיבה שלך גסה ולא נעימה לעין, אתה פשוט נשמע סוטה...ואני לא חושבת שיש פה מישהו שנהנה לשמוע תיאורים כאלו או רוצה לדעת את התדירות של קיום היחסים שלכן. נשים נכנסות פה לבקשת עזרה לגבי הגוף שלהם, במיוחד נשים צעירות חסרות ניסיון לא צריכות לשמוע כזאת דעה פרימטיבית.

היי נעמי ../images/Emo140.gif

נשמע שיש כאן ציפיות קצת לא מציאותיות מצד בן הזוג שלך. לך אין בעיות של חוסר חשק כלל. פשוט יש פערים בין החשקים שלכם, והוא מתייחס לזה כאל בעיה שלך ולא שלו
תקשורת יכולה בדרך כלל לגשר על פערים כאלה, ואם הוא לא מסוגל להבין שפעמיים-שלוש בשבוע זה ממש נפלא והמון ושיש חשיבות לרצונות שלך, אז את מוזמנת לבדוק היטב את רצונך להמשיך להיות איתו במערכת יחסים אינטימית. בהצלחה!

kiaora

New member
תשובה מגבר

פעמיים שלוש בשבוע אחרי שאתם כבר שנתיים ביחד זה סביר לחלוטין. החבר שלך צריך לקבל את זה ולעשות ביד בשאר הימים, לא מדובר כאן במשהו שהוא לא הגיוני. אם הוא מאיים בפרידה בגלל הדבר הזה, אז או שיש עוד דברים מהותיים שמפריעים לו, או שהוא לא באמת אוהב אותך, חד וחלק. נדיר שיש התאמה מלאה ברצונות של שני בני הזוג, הוא רוצה כל יום, את פעם ביומיים שלושה, זה דבר שאמור להיות ניתן לגישור בקלות.

למעלה