יחסים משפחתיים

לא סתם אני מנהלת פורום יחסי אחים

ואחיות
אין ממש קשר קרוב- עם אחותי זה מסתכם בד"כ בכך שהיא מעבירה עליי ביקורת, אני מתייאשת ממנה ומעצמי ואנחנו רבות. ועם אח שלי- די רחוקים אחד מהשני, נדירים הרגעים שממש הקשר ביננו בסדר...

קטיפ

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo39.gifמשפחקטיפולוגיה

אז ככה אימי בבית שוחררה היום. סופסופ אני יכולה לצאת לחופשון.. אז אני לוקחת את אחייניתי בת 28 לצפון, אני דודה מדליקה בעיניה היא עוסקת בקולנוע ואני בצילום אז יש קשר פשוט נפלא ומלא הומור:) הבאתי קמצוץ יש לי כמו לכולנו מלא סרטים על המשפחה יחסים דינמיקות קנאות אולי פעם נעשה על זה סרט האחיינית ואני:) ביי נתיים אהובות שלי נתראה כשאחזור בשישי קטיפ_ בדרכים

תאירU4

New member
לי יש אחינית בת 17. הגיסה שלי מתה

מפחד מהקשר שיש לי איתה, שאני לא חלילה וחס אקלקל אותה... אלוהים יודע למה. מרובעת שכמותי...

קטיפ

New member
תאיר נא לפסק.../images/Emo70.gif

הייתי בטוחה שחלילה גיסתך מתה....... אז היה לנו נפלא משעשע עצוב ותומך יחד בחופשה היא נותנת לי כייפ ונעורים... ואני מנסה לתת לה חום בשלות ונסיון חיים ממש כייפ עשיתי לה....ואפילו קנתה לי פיה מתנה ובושם.. כעת שאר האחייניות רוצות גם קצת דודה ;:)))

תאירU4

New member
האחים שלי....

האח הגדול שלי גדול ממני ב-13 שנה, הקשר איתו הוא בסדר, אבל עם גיסתי ממש לא. היא לעולם לא באה אלי הביתה. אלוהים יודע למה, או מקינאה או שפשוט זה לא נקי בשבילה הבית... וזה משפיע גם עם הקשר עם האח שלי. האחות שלי גדולה ממני כ-5 שנים ויש לנו קשר נהדר. הבעיה, מאז שאמא שלי נפטרה, הקשר קצת פחות, יש פחות ארוחות משפחתיות וכו'. אני חושבת שבכלל אבות הם פחות טובים מאשר אמהות בלהדביק את המשפחה ביחד...

כשאבא שלי נפטר כל כך רציתי

את האחים שלי איתי, חולקים, משתפים. אבל עוד פעם, אני חיה בממלכת הדמיון ולא במציאות. כי במציאות ? זה היה הכי אחר ושונה שרק אפשר.

מממאיה35

New member
הקשר עם אחי..

הסתכלתי על השרשור הזה וחשבתי כבר כמה ימים אם אני רוצה להתערב בו.. יש לי אח אחד, והקשר איתו "קורקטי" לחלוטין.. אני מתקשרת כשאני צריכה משהו, הוא לא מתקשר בכלל.. אין תקשורת של אחים.. פעם אמרתי בטיפול שאני רוצה שנהיה אחים אמיתיים.. המטפלת שלי שאלה אותי מה זה.. ברור לי שזה סוג של קשר שראיתי אצל אחרים, חברות וכאלה, ומכאיב אותי שאין לי. ותכלס, לעולם לא יהיה

nataly36

New member
אחים ואחיות.... עסק רציני וכבד אצלי

יש לי שתי אחיות ושלושה אחים. כולם גדולים ממני. לצערי, הקשר איתם דליל מאד. אומנם קורקטי ובסדר - אך ממש לא אישי. לאורך השנים ניסיתי ליצור איתם קשר אישי, מתוך מחשבה "שאחים זה הדבר ההכי קרוב שיש" - אך לצערי מהרבה סיבות (שנראות לי משעממות לקריאה ככה) , זה בלתי אפשרי. גדלנו במקום בו כדי להגן על עצמינו היינו צריכים - כל אחד לחוד - לבנות לעצמו חומות. מה גם שלא מעט מהם מאד פגעו בי בעבר. לכן בלתי אפשר למחוק את מה שנעשה בעבר.... נדמה שכמו כל דבר אחר בחיים, קשר בין אחים יכול להיות מעבר לחברות אך בשום פנים ואופן לא נהייה ככה מהאוויר או מהקשר הגנטי!!! הרבה פעמים זה נהיה מעצם העובדה שבמשפחה דואגים האחד לשני אוהבים האחד את השני.... אבל אם זה לא המצב, זה לא נהייה. אין כאן קסם. זו בחירה. כמו כל דבר בחיים. לדעתי זה דבר שמאד קשה לשנות, אם בכלל. אולי אם שני הצדדים רוצים בכך. מוכנים להשקיע. אצלי זה לא המצב. אם אני מזכירה את הילדות - הם צוחקים בציניות. כך שאין עם מי לדבר. לכן הקשר נשאר סביר, שיטחי ולא מזיק....

למעלה