יחסים וירטואלים

yame1212

New member
יחסים וירטואלים

סיפור שנכתב עבורי

" נינה

חודשים רבים שאנחנו בקשר. קשר של אמיילים ומסרים וחילופי מכתבים. אנו יודעים האחד על השניה ולהיפך, המון. למעשה, התפשטנו זה בפני זו מכל בחינה מלבד הבחינה הפיסית. עירום ועריה אני בפניה והיא בפני. נינה היא אשה סקסית ומינית בצורה יוצאת דופן. אוהבת מין ופתוחה לדבר על זה. נראית צעירה מכפי גילה לפחות ב 10 שנים. אוהבת לרקוד ואוהבת גברים.
אחרי אינספור מסרים וסיפורים החלטנו להיפגש. לא שזה הלך בקלות, אבל אחרי לבטים החלטנו לקיים מפגש פנים אל פנים.
המקום, נבחר על ידי. בית קפה במקום מבודד, בנוף פסטוראלי ורגוע.
הגעתי לפניה וישבתי. חיכיתי בסבלנו, לוגם קפה מול החלון הגדול. מרחוק ראיתיה מחנה את ריכבה ויוצאת ממנו בצעד קליל, זקופה, צעירה ונאה. לובשת שמלת קיץ עם מחשוף נדיב. סקרתי אותה מבעד לחלון כשהיא צועדת לעבר פתח בית הקפה. ליבי פעם בחוזקה.
היא נגשה ישר אל השולחן שלי. ידעה בדיוק לאן לגשת. חייכה אלי חיוך הורס והתיישבה.
שוחחנו כאילו היינו ידידים מאד ומעולם. השיחה קלחה. הבטתי לתוך עיניה המהפנטות. עיניים שיכולות לגרום לכל גבר לרצות בה עד כלות. עיניים פקוחות טובות, מלטפות, סוקרות ומחייכות. עיניים שמפלרטטות עם נשמתי. עיניים שגורמות לי לחוש עירום. ברקע יכולתי לראות את השמש השוקעת. לא, לא הסרתי את עיני מעיניה של נינה, אבל לא יכולתי גם להתעלם מן המחשוף הנפלא שלה. מעורה הצח, מן הכדורים הכלואים הזועקים לשיחרור שניבטים בי מבעד לפתח הנמוך של שמלתה ירקרקת הקיצית.
זה היה בלתי נמנע, לאחר ששוחחנו על החיים, ילדים, חברות, חוויות וכולי, הגיע החלק הרציני של השיחה. לא, לנינה לא היתה כוונה לעשות לי חיים קלים.
"אז תסביר לי, למה אתה מתנזר?"
"נינה, הרי הסברתי את זה כל כך הרבה פעמים, אינני מוצא עניין ביחסים וניליים ואני מתנזר מהם. אינני מתנזר מיחסי בדסמ, אך השותפות ליחסים כאלו אינן רבות ואינני מוכן לוותר על דרישות האיכות שלי. אינני מעוניין בקשר עם אשה ברמה נמוכה. אני זקוק לשותפה ברמה שווה. אני מאמין בשיויון"
"נו טוב", חייכת את החיוך ההורס שלך. "מה, אתה רוצה לאמר לי שנשים אינן מגרות אותך? לא מעמידות לך? לא בא לך לזיין?"
"להיפך, נינה, נשים מגרות ומושכות ומפתות. וכן, עומד לי כשאני מביט בהן או חושב עליהן, פשוט, לא מושך אותי לעשות איתם סקס ונילי. אני רוצה את מה שאני אוהב."
נעצת בי מבט חודר, מבט סוקר וחוקר. יכולתי לחוש בעינייך מפשיטות אותי. חיוכך המתוק לא הוריד מן המיניות החתולית שלך אפילו כזרת. חשתי היטב בסקס שלך, המקרית על כל סנטימטר וסנטימר בגופי. התכופפת לעברי, זוג שדייך הכדוריים זעק לעזרה: "שחררו אותנו" ולא יכולתי שלא להביט בהם מפעם לפעם תוך שמבטי עוזב לרגע קט את עינייך ונודד לו לעבר המחשוף שלך.
היו כמה רגעים של שתיקה כאשר ידך מונחת לה על ירכי, מלטפת בעדינות ונעה קדימה ואחורה. חיוכך המתוק לא סר מעל פנייך אפילו לשניה בעוד ידך המשיכה במגע הכל כך נעים. נעתי בכיסאי רוצה ולא רוצה. בעצם כל כך רוצה. רוצה לחוש את אצבעותייך ממש שם, במרכז הוויתי. רוצה שתחושי בזיקפה שעוררת שם, רוצה את ידך ממש שם, אבל חושש.
את בודקת אותי? שאלתי
"אין צורך" את עונה. "אני יודעת בדיוק איך אתה מרגיש ואם ארצה, אקח את מה ששייך לי"
נו באמת נינה, את זוכרת שסיכמנו שאנחנו חברים וירטואליים, נכון?
כן, אבל אתה גם יודע שכל פעם שאינני עושה סקס עם גבר, אני מרגישה שזה ממש ממש לא בסדר.
בעודך אומרת זאת, החליקו אצבעותייך קדימה וקצותיהן נגעו בביצים הנוקשות שלי. החיוך המתוק שלך לא סר מעל פנייך אפילו לשניה.
"אז אתה בטוח שלא תרצה לעשות איתי אהבה?"
אני מתפתל במקום, חש שכוח הרצון שלי הולך ואוזל. האצבע שלך זזה קדימה ומחליקה בעדינות רבה על פני המוט הזקור שניצב לו מעל לביצים המהודקות.
מה יהיה?

אני מאמץ את כל כוח רצון שלי, כל כוח ההתנגדות. מנסה לגרום לזיקפה להיעלם. יש דרך לעשות זאת? אבל לא את הזיקפה אני מנסה לבלום, זוהי התשוקה שאני מנסה לחסום. התשוקה לאשה הזו. האשה שמושכת אותי כמו בכבלי קסם. האשה שמכפיפה אותי למיניות המתפרצת שלה. הסירנה שאין לעמוד בפניה. היעמוד לי כוחי? אני חייב. יודע שאסור לי לוותר כי אני מסכן את החברות עם נינה. חברות שכל כך יקרה לי. המחשבות מתרוצצות במוחי. האם היא באמת רוצה לעשות איתי אהבה? אולי היא רק בודקת עד כמה גדול כוחה? בודקת אם היא שולטת ברצון שלי דרך הליבידו שלי? בוחנת את החברות שלנו?
לא, את לא עצרת, עיני אחוזות בעינייך וידך הנעימה לא מפסיקה. כעת כל הצבעות מנגנות על החליל הנוקשה."

תודה למחזר שכתב לי את הסיפור הזה !!!

סיפור...

יפה, סקסי ומסקרן בטרוף..

בכלל אני חושב שיש קסם מיוחד ביחסים וירטואליים..גם כאלו שלא מבשילים למפגש..

הפתיחות המיוחדת של ההכרות מאחורי פרגוד....והקסם של הדמיון והאינטימיות מהרוחקת....

yame1212

New member
קסם מיוחד

מסכימה איתך שיש קסם מיוחד גם ביחסים וירטואלים

yame1212

New member
כותב הסיפור

אכן מוכשר ביותר וכותב מדהים

והדילמה באמת דילמה

JILSER

Member
אסור להתאפק

זה ממש לא בריא להתאפק, חייבים לפרוק הכל וכמה שיותר.... בהצלחה בכל היחסים....

yame1212

New member
בסיפורי פנטזיה

זה מה שיפה בסיפורי פנטזיות - הכל אפשרי

למעלה