יחסים אישיים

Ecc18C

New member
יחסים אישיים

איך היחס אל העתודאים באוניברסיטה מצד הסטודנטים האחרים (ובמיוחד מהסטודנטיות)??? יש מצב לתוכיה??(כמו שהפרסומת אומרת)???

mickeym

New member
אל תשאל...../images/Emo10.gif

כל הסטודנטים באוניברסיטה שונאים עתודאים!! אף אחד לא מדבר איתי, וזה במקרה הטוב. במקרה הרע, הם צוחקים עליי שאני גאון ועם חלק זה מגיע לעימות פיזי!! על בנות אל תשאל בכלל כי ברור שלעתודאים לא הולך עם בנות, בטח שלא סטודנטיות שלא שמות עלינו קצוץ!!! פחחחחח, LOL
בן אדם, תרגע, הכל טוב. היחסים טובים אם אתה לא דפוק, אז אל תלחץ וכולם יאהבו אותך ויש מצב גם עם הסטודנטיות.

הוא צחק עלייך ../images/Emo8.gif

בכל אופן - אם אתה מצטרף לתא מרצ בקמפוס של מדעי החברה והרוח - הסיכוי שתמצא זיון עם איזו יאפית אשכנזיה הוא מעל 80%, גם אם אתה עתודאי, גם אם אתה מכוער. בטכניון זה אחרת, כי בטכניון: א. כולם ימנים. ב. כולם שמרנים. ג. אין בנות. ד. אין חיי חברה. ה. לפי מה שהבנתי, יש תחושה של מוות קפוא במזדרונות המוסד הזה.

סייפיי

New member
ההודעה שלך היא אחת ההודעות היותר

מצחיקות שקראתי בזמן האחרון, אבל אם זה ברצינות אז זה לא כזה מצחיק כי אני מתכנן ללכת לטכניון...

H20

New member
הבנתי שהוא צחק עלי

ואגב, יוחנן, שמתי לב שיש לך דעות קדומות על הטכניון, אז בוא פעם אחת ולתמיד נתקן אותן: א. בטכניון כולם שמאלנים. חוץ מרודש. אבל הוא כבר סיים. ב. כולם שמרנים? היית צריך לראות איזו התנפלות היתה היום על הגליון החדש של "הזמן הורוד" . ג. אין בנות? יש יותר מדי בנות! ד. אין חיי חברה? נראה לך? רוב האנשים גרים בקמפוס/ קרוב אליו (חוץ מפלטרון)

rodsh

New member
אני ימני???

מאיפה לקחת את זה? אני בפירוש לא נעול על אידאולוגיה מסוימת ואני תמיד משתדל לבחון כל דבר לגופו של עניין... וחוץ מזה.... יש המון ימניים בטכניון והרבה פעמים ביקשו ממני לחתום על כל מיני עצומות שעל חלקן חתמתי ועל חלקן לא והכל לאחר בחינת העניין ולא פעולה בצורה עיוורת. אני מודה שבדרך כלל אני יותר נוטה לדעות ימניות אבל זה לא במכוון. לגבי שמרנות אני לא ממש שופט אף אחד ולא כל כך רוצה להתייחס לזה אבל בקשר לנקודה שהזכרת אז רק אציין שכאשר הופיע מדור דומה בקולי היו הרבה תגובות לשלילה ולא רק התנפלות. בנוסף לזה גם יש רבים שהתנפלו על העיתון שעמד בכניסות לבניינים (אולי חשבו שזה קולי...) אבל אני לא חושב שזה מעיד על שמרנות כן או לא. אני באופן אישי פעם מיהרתי להרצאה, ראיתי את העיתון הזה ופשוט חטפתי ודחפתי לתיק מתוך מחשבה שזה קולי.... אחר כך כמובן שזרקתי את זה (מה בסך הכל רציתי... לקרוא את דמי קולי... למי יש זמן למשהו אחר...). בנות בטח שיש, וגם הטכניון מפרסם כל שנה את אחוז הסטודנטיות שנמצא בעליה. זה נכון שבעית המיזוג בקיץ נגרמת בגלל הסטודנטיות?
... רק לעתודאים אין חיי חברה

H20

New member
אכן, המון אנשים חשבו שזה קולי

ומה רבה היתה הפתעתם

אז אני מתנצל, טכניוניסטים.

לשאלה המקורית של השרשור - הדבר תלוי מאוד במוסד שאליו את\ה מנסה להתקבל, ואף יותר מכך, באישיותך ובמידת יכולתך לקשור קשרים חברתיים עם בני אנוש. אם היית חנון בתיכון, אל תצפה שהמצב ישתנה כעת. ולהפך. פער הגילאים כמעט ולא מורגש.

פלטרון

New member
ההודעה הכי נכונה שקראתי כאן ...../images/Emo45.gif

אחת ולתמיד - 1. זה תלוי במוסד 2. באישיות שלך 3. ביכולתך לקשור קשרים חברתיים 4. אם היית חנון (או בשוליים) , אל תצפה שהמצב ישתנה עכשיו 5. לדעתי, פער הגילאים מורגש בעיקר בשנתיים הראשונות, וגם אז ראה (1) . פלטרון

חלילה.

אינני רוצה להכליל, אולם ידוע לכל כי רוב המשתייכים לצד הימני של הקשת הפוליטית מחזיקים בעמדות שמרניות כלפי נושאים רבים (הומוסקסואליזם, סקס, הפרדת דת ומדינה וכיו"ב); ציינתי זאת הואיל ואני מוצא שיותר נעים להיות במקום המוקף אנשים פתוחים ורחבי-אופקים.

kanshoof

New member
רק כדי להבהיר

לאחרונה ערכתי ביקור קצר בטכניון, ולדעתי, המקום הזה פשוט בלתי נסבל, הייתי שם כמה שעות ועד עכשיו אין לי את הכח הדרוש כדי לחזור לשם ! הכל אפל, מת, חוץ מזה שהכל שם בנוי על מדרונות, לא מצאתי 100 מטר במישור ! אני באמת לא יודע איך אתם מסתדרים שם, הצלחתי כבר לנתק חבר שלי משם ולהביא אותו לת"א - כולכם הבאים בתור... !!!

איליה.

New member
הטכניון הוא מקום נפלא.

זה נחמד שהכל עליות וירידות. לכל בניין יש כמה כניסות וכל כניסה היא לקומה אחרת (טוב, היום רובן סגורות
). ביקרת בתוך בניין טאוב? אין הרבה בניינים עם ארכיטקטורה כל כך יפה. ואם עולים לחלק העליון של הטכניון, מגיעים ליער. מי שגר במעונות הסנט מכיר טוב את האיזור הזה, מי שלא היה ביער שמעל אווירונאטיקה - שווה לבקר.

פלטרון

New member
H20 , פעם אחרונה שאני אומר זאת ..

אין כזה דבר "יותר מידי בנות" !!
פלטרון

למעלה