יחי הרוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mazzy star

New member
יחי הרוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יחי הרוק לנצח אחי היקרים אל תקשיבו למה שאומרים אנשים הרוק לא מת ואף פעם לא ימות כי אנחנו נדאג להחיות אותו

MuffinMan

New member
אה כן

היו לנו לפני איזה חודש דיון ענק על זה
אליאב

BlackShadow

New member
אני דווקא רוצה שהרוק

ימשיך להיות כמו שהוא. שהוא לא יהפוך למינסטרים כי אז כל הצפוניות (או צפונים) יתחילו לשמוע אותו כי זה יהיה הטרנד החדש.. ורוק זה יותר מטרנד..

MuffinMan

New member
אני רוצה שהו יחזור 30 שנה אחורה

עכשיו אני יודע שיזבלו לי את השכל, שמטאל יותר טוב מהיפי מוזיקה. זה דעיה ואין לי כוח לדיון הזה. אליאב

MuffinMan

New member
לדעתי לא

רוק קלאסי זה יותר יפה לדעתי, וגם הפרוגרסיב של התקופה הזאת. וכל ההיפים. וודסטק... למה עכשיו אי אפשר לעשות משהו ברמה כזאת? אליאב

.Metal_F

New member
הוא התכוון...

וודסטוק באוירה, במימדים, בואופי של פעם (אם מפשטים את זה, זה בעיקר יותר סקס, יותר סמים, ומוזיקה יותר טובה).

Kerplunkette

New member
בוודסטוק של היום...

יש אמנם סמים, אבל לא כמו שהיה בתקופה ההיא... ועכשיו יש גם בוץ.

kirk hammet

New member
גם אני אוהב

אוהב מאוד קלאסי אפילו , הדלתות בעיקר. ומה שהכי מצחיק זה דווקא שהדלתות שהיו מהסממנים הבולטים של התקופה לא היו בכלל בוודסטוק.

MuffinMan

New member
גם זפלין לא היו בוודסטק

והרבה להקות אחרות גם לא היו. אבל הרבה היו - והרבה להקות טובות. נזכרתי עכשיו בשיר מאוד נחמד im going home. זה של ten years after. שיר חמוד ומומלץ ~

kirk hammet

New member
אבל בוודסטוק

ההבדל היה דווקא שהדגש היה יותר על הקטעים מסביב למוזיקה מאשר למוזיקה. אתם יודעים , סקס סמים , וסקס. הרבה פעמים המשתתפים לא ידעו מי הייתה הלהקה על הבמה. מי כן היו שם. the who היו שם , והם גם נחשבים לאחת מהגדולות של הרוק הקלאסי , אבל מי עוד ?

למעלה