יחי המלך החדש

raananta

New member
../images/Emo65.gif תתחדש ותהנה.

אשמח לשמוע ממך רשמים, חוות דעת ובעיקר מהם החסרונות\יתרונות.

shorer

New member
האם יש לך נסיון בשימוש בפוקט פיסי?

אם כן, האם אתה משתמש בו לצרכי היומן, פתקים ומשימות. לי מפריע שבתוכנה המובנת שיש לי בפוקט I-MATE אין אפשרות ליצור קטגוריות לפתקים. זאת לעומת נוחות מלאה לעשות זאת בפאלם. אז - אם איזו תוכנת ניהול אתה מציע להשתמש במקום המובנית? אפ אתה לא בנושא - תתעלם משאלתי ושכח משאלתי

יש כאן מומחים הרבה יותר גדולים ממני

אני ממש לא מומחה לפוקט פיסי. גם אינני משתמש כמעט בפתקים כך שאינני יודע לענות לך לגביי משימות, מספיק לי מה שיש בפוקט.

עדכון ראשוני ...

אני מאוד עסוק כך שאין לי זמן רב להתעסק עם המכשיר אך הנה עדכון ראשוני שמחולק לשניים. 1. המכשיר עצמו אחלה, המסך פשוט מדהים. אני מוצא גם את העכבר שלו מאוד נוח להפעלה ביד אחת. המכשיר מהיר ואחלה. 1. אני חווה כמה בעיות עם תוכנות, אולי חלק גם באשמתי מחוסר תפעול נכון. ראשית העיברית לניסיון של איירון לא עובדת טוב על המכשיר. יש חלק מהתוכנות כמו פוקט פלוס שעושות לי צרות משהו מענייו זה שאינני מוצא את התוכנה הרגילה של הפוקט לצפיה בתמונות, תוכנה קיימת כי כשאני נמצא בסייר ולחוץ על תמונה התוכנה נפתחת עבור התמונה הספציפית אך אינני מוצא כל דרך להגיע אליה ישירות..... מוזר יש תוכנה של HP במכשיר לצפיה בתמונות רק שמשום מה היא לא מזהה את רוב התמונות שנמצאות אצלי על הכרטיס. זהו לבנתיים

[eLad]

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

המכשיר נראה ממש טוב! זהו מחשב כף היד הרציני הראשון שלי (לפני זה היה פאלם m125). נראה שיש לי כמה בעיות עם ה-touch pad בלחיצות, אבל חוץ מזה ומכמה בעיות תוכנה הוא פועל נהדר.

[eLad]

New member
עוד לא

אמרו לי שאיירון לא טובה ל-SE, וקראתי בפורום ש-PDAC לא הכי טובה, אז ויתרתי בנתיים.

federbar

New member
לא יודע מי אמר לך מה..

אני משתמש באיירון ובSE והכל עובד פיקס. למעט תרגום הממשק שישוחרר בקרוב.

אצלי העברית של איירון לא עובדת טוב

אני הורדתי את גירסת הניסיון של איירון לSE והיא עובדת חרא, או ליתר דיוק לא ממש עובדת. פניתי לתמיכה שלהם גם באימייל וגם טלפונית עוד אתמול ועדיין לא קיבלתי תשובה

Ariyeh1

New member
גם העברית של PDAC

לא עובדת בדגם זה (נבדק). בפיתוח עברית עבור הדגם הנדון כשתצא לאור אשמח ליידע אותכם

vineto

New member
תתחדשו ותהנו

האם המכשיר נקנה בארץ או שיובא ואשמח מאוד אם תפנו אותי למקום בו ניתן כבר להשיגו. הזמנתי מכשיר אצל טרקלין חשמל אך לצערי יוק.

עדכון שני ...

בעית התמונות נפתרה, התברר שהייתה בעיה בהגדרות של האקטיבסינק בסנכרון הקבצים. התמונות נראות מ-ד-ה-י-ם!!!! עשיתי השוואה של אותם תמונות בדיוק על המכשיר שלי מול פאלם T3 והמסך של הפוקט הרבה יותר טוב, באופן מאוד מאוד משמעותי. מבחינת וידיאו, תענוג. מבחינת מוזיקה, תענוג. הרמקול חזק את מסך המגע אני מאוד אוהב, משתמש בו במוד כמו עכבר במחשב נייד, תענוג. WI-FI תענוג BT עוד לא ניסיתי זהו לבנתיים, בעיית העיברית היא המשמעותית ביותר כרגע.

קניתי מלנטרוניקס PDAstore

לא שווה היה לי להביא מחו"ל. אני עצמאי ואת המע"מ אני בן כה מקזז ועבור עוד כמה שקלים ששילמתי התאים לי שיהיה למכשיר "אבא" בישראל מעבר לאחריות הבינלאומית. חייב לציין לטובה את השרות הנפלא שקיבלתי מהם גם הפעם וגם בעבר עם המיו 558 הקודם שלי.

למעלה