יחי ההבדל הקטן

יחי ההבדל הקטן

בין בוס דאיווה KG קוסמו גרפית המקורי של דאיווה הידוע כבוס האגדי והאמין מבין כל הבוסים
ובין חיקויו הסיני לידר KGקוסמו גרפית שהדביקו לו שלא בצדק את כל התארים האגדיים של המקורי של דאיווה .

עד לא מזמן , הוכנס לשוק ,הבוס KG של לידר , לאחר שהופסק היבוא של הKG האורגינל של דאיווה ,שהיה ידוע כבוס חזק ואמין ביותר . הצורה והמראה החיצוני של הלידר נראה די זהה לדאיווה, אבל החומר ממנו הוא עשוי לא אותו החומר . כמו כן המשקל שלו במצב פתוח הרבה יותר כבד , והמחיר ,כמובן בשמיים . יש חנויות שעל 7 מטר גובות קרוב ל800 שקלים .
רבים חושבים ומאמינים שזהו אותו הבוס האורגינל של דאיווה , בשינוי הלוגו .
אז זהו שלא , ראו הוזהרתם .
היום , לראשונה בחיי הייתי עד לתאונת עבודה של דייג שהחזיק בבוס כזה , נתן הוק סט בריא במהלך דייג בורי שיגרתי , אך הבוס הסיני החיקוי , שמתנוסס עליו באותיות גדולות ובולטות בגאווה המילים KG KOSMO GRAFIT LEADER החליט לצאת לפנסיה מוקדמת , ובצווחת כניעה , נחלק ל2 חלקים ,כאילו פגע בו ברק .

לעומת זאת ,יש לי ידיד שברשותו הדאיווה האורגינל , יחד אנו שולפים פילים מהמים , הוק סטים מטורפים , דייג פילוטה , הבוס לא מצייץ ולא מתקרב אפילו לציוץ הקטן שבקטנים .

ראו הוזהרתם ,
וכמו שכתוב , לא כל הנוצץ זהב הוא .

טל בורי

New member
מקל דאיווה

איפה ניתן להשיג היום מקל דאיווה אורגינל?ואם לא ניתן אז מה אתה ממליץ ?הבנתי שלידר לא מומלץ על ידך

יש בשוק בוסים של דאיווה אבל לא

אותו המקל הKG האורגינל של דאיווה , היבוא שלו לארץ הופסק . אין להשיג ,רק אולי מיד 2 , או להזמין מחול .

הלידר ,שהוא החיקוי שלו , כמו כל חיקוי , הוא רק חיקוי , שהיבואן עושה עליו קופה לא רעה בכלל . חיקוי במחיר אורגינל .

כל הבוסים האלו העשויים קרבון , טובים יותר או טובים פחות, עד שמופיע הסדק הראשון . אין מאה אחוז בוס לכל החיים , לכן אני נמנע מלתת המלצות . אין מוצר מושלם . אורך חיי הבוס תלויים הרבה גם בדייג וצורת התחזוקה שלו . בוס הכי טוב בעולם לא ישרוד בידיים מזניחות ולהפך ,אתה יכול לחיות 20 שנה עם בוס פשוט , אם תדע להשתמש בו ולשמור עליו נכון .

למעלה