יחי ה´חופש´ (?!)

ההבדל הוא שאתה בוחר להציג את

האמת בצורה שנוחה לך. אני לא יודע איזה קלטות של יצחק אתה ראית, אבל בקלטות שאני ראיתי יש הרבה יותר משנאה והסתה. אבל אתה רואה רק מה שאתה בוחר לראות. והפיוז שלי קופץ כשמשקרים במצח נחושה. יש הבדל בין להיות אידיוט, ובין להיות שקרן פתולוגי. במקרה שלך, אתה מייצג את שניהם. אבל כמו שאמרנו, אני זו דמות שאתה המצאת, ואם אתה בוחר לשקר לעצמך, ומסרב להסיק את המסקנות, אז כנראה שהתיקון שלך בעולם הזה כשל ובגדול. עכשיו אני אלך להתכונן לתפילת שחרית, ברשותך אני אבקש לשמור על שקט ולא להפריע לי בעודי מתפלל על הצלת נשמך. ><>

a-s-inv

New member
האמת כואבת

אין בדבריו שום נתון שיקרי וזה שאתה טוען שהוא מסית ומשניא אתה שקרן, הוא מחייך שם ודעתו נוחה עליו ועל שומעיו אז מי אתה שתגיד להם לא לשמוע אותו אני אישית ראיתי קלטת אחת שלו שהפריעו לו באוניברסיטה כמה מצחיקולים ומצחיקולות והבנתי מזה מי בעצם אותה חברה שאני צועק עליה פה נואשות

וכרגיל - אתה לוקח בעלות על האמת.

הרי אם אני אגיד שחור אתה תגיד לבן, אז פה אני מבין שלא נגיע להסכמה. ואתה טוען שראית קלטת שלו באוניברסיטה? ואללה? מסתבר שחופש הביטוי אצל החילוניים לא כל כך סלקטיבי כמו שאתה מנסה לתאר אותו. אני חושב שיצאת מריכוז, אולי חסרות לך כמה שעות שינה, אנשים לא יורים לעצמם בברך כל כך מהר. ><>

אנדרי ז

New member
לא מדוייק

המחב"ת גם עושה את זה עם הכסף שלנו. זה ועוד כמה הבדלים שאין לי כוח עכשיו לפרט.

אשרת

New member
אני חושבת שאתה מאוד טועה .

כל המטיפים למינהם ובניהם אמנון יצחק מטרתם היא אותה מטרה כמו של המרצים והפליירים . למוטט ולנגח אורח חיים שונה משלהם. הרי הם מנסה לגרום לאדם לשנות את אורח חייו וזאת למה?

עדיין לא הבנת?!

אם לא, אז תפנים.. שלשום זה היה הרב אמנון יצחק, אתמול זה היה ביילין, מחר זה יהיה טומי לפיד, וכך הלאה... עוד לא הבנת שהבעיה היא לא דתיים מול חילונים? ממש במקרה הרב אמנון יצחק היה הקורבן, אילו האירוע הנ"ל לא היה קורה אז עבודת סוף קורס של צבי מלקמן הייתה מן הסתם על סתימת פיות בכנס בו הרצה ביילין. (במקרה ואינך מעודכן, קבוצת אקדמאים הגישה לאוניברסיטת בן גוריון מכתב מחאה חריף נגד הופעתו של ביילין בכנס שתוכנן מראש, למעשה רצו למנוע את הופעתו. פשוט חרם! ואם זה לא ניסיון לסתימת פיות אני לא יודע מה זה.) אני יודע, זה קצת קשה לצאת נגד קבוצה (מן הסתם יתנערו מהם) מ´הצד´ שלכם, במיוחד כשהקורבן הוא ´חלומכם הרטוב´.

yariv~2

New member
דמוקרטיה צריכה להתגונן

במיוחד כנגד אנשים המסיתים להשתמטות, משווים את הציונות לנאציזם, קוראים להרצל "פיהרר". וכו´. מאחר ואני לא משפטן לא אוכל לקבוע עמדה לגבי אמנון יצחק אישית, אך אם תרשה לי לשער, הוא לא היה עובר את מבחן השיפוט.

מה יהיה? האם מעניין אתכם להגיב

לגופו של עניין ולא לגופו של הקורבן, שנוא נפשכם?

OK

"דמוקרטיה צריכה להתגונן במיוחד כנגד אנשים המסיתים להשתמטות, משווים את הציונות לנאציזם, קוראים להרצל "פיהרר". וכו´." איך זה קשור לביילין? "מאחר ואני לא משפטן לא אוכל לקבוע עמדה לגבי אמנון יצחק אישית, אך אם תרשה לי לשער, הוא לא היה עובר את מבחן השיפוט." וביילין?

DrorArie

New member
גם אם אני לא טועה

יש לו בן בצבא או שקיבל צו 8 והתייצב (כמו כן, תסתכל באתר seruv.org.il)

yariv~2

New member
הוא מנסה לכסות על תמיכתו בסרבנות

במילים מכובסות. משהו כמו "אני מכיר בתופעה, חושב שהיא היתה אמורה לבוא, אך איני מעודד אותה כרגע". בקיצור, בליל מילים שממנו אי אפשר להותיא שום מידע מוצק לגבי דעתו בנושא. לגבי בנו - זה עניין אישי שלו, אני מקווה באמת שבנו לא יצא כמותו. הצצתי באתר. יפה, החליפו לוק. הוסיפו כמה מאמרים. אבל העקרון נשאר. ראיתי גם חלק מהסרטון שמובא שם. והרושם הראשוני שלי הוא שמדובר בבני עשירים אלטיסטים ופחדנים (בחיי, הם שמים אודם). תקן אותי אם הרושם מוטעה.

אנדרי ז

New member
האם אתה מדבר על אותם קצינים קרביים

שחתומים על מכתב הסרבנים? אותם אתה מכנה פחדנים?

למעלה